Sramota!!!

slikaslika

Sve će biti teže i teže pobjeći od naših kamera, jer smo se strateški rasporedili svuda. Naše kamere vire iz gotovo svakog ugla i ako radite nešto nepodobno, bit ćete snimljeni.
Voditelji: Dejana Rosuljaš i Feđa Fetahagić
Urednik: Saša Martić

slika

Sramota!!!

PostPostao/la dilee dana pon vel 08, 2010 4:30 pm

Ne mogu da vjerujem kako je ova emisija sramotna.
Pa ljudi jeste li vi normalni?
Znate li vi da ima djece koja gledaju TV u tom terminu?
Zaista nema te obzira prema djeci niti srama.
Ja imam 24 godine, i nije mi to strano,ali ljudi zaista sam razočaran,ili mijenjaj te termin emisije ili sadržaj malo izmijeniti.
Bar nemoj te prikazivati ono sto nije za mlađu populaciju.
Nadam se da ce te razumjeti.
Hvala
dilee
Početnik OBN Foruma

Re: Sramota!!!

PostPostao/la ennzo5 dana ned vel 21, 2010 3:12 pm

Kako vas nije stid!Ljudi u Bih nemaju hljeba da jedu,najnerazvijenija smo zemlja u Evropi,kriminal nam cvjeta na ulicama a vi danasnju omladinu trujete informacijama kako se seljacic sejoboj posvadjao sa seljancurom sekom aleksic ili od kafanske pjevacice ili drugim rijecima receno dro.e Stoje pravite mega zvijezdu.Zbog ovakvih emisija poput vase nikada u ovoj zemlji nece biti napredka,nikada omladina nece moci da pravi razliku izmedju istinskih i laznih vrijednosti.Vi svojim emisijama podsticete kriminal i nemoral u drzavi.Nadam se da ce doci taj dan kada ce i u Bosni da se desi neka vrsta revolucije i kada ce se takvim sljamovima poput vas zabraniti da se bave novinarstvom.Ili trujete ljude informacijama koje se vezu za bivse kafanske k.... ili pustate snimak jedne fudbalske utakmice 3 godine.Pa bolje ugasite kanal,bice bolje za sviju.
ennzo5
Početnik OBN Foruma

PostPostao/la leviathan1 dana ned tra 11, 2010 8:22 pm

Od ovih nadobudnih ću dobiti dijareju. Jeste li ikad čuli za daljinski upravljač? :roll:

Za emisiju tog tipa sasvim je okay, posebno uzevši u obzir ono što se može vidjeti na drugim kanalima, a da ne pričamo što se sve može čuti i vidjeti na netu ili pročitati u štampi.

I voditelji su okay, posebno šarmantni Feđa. :)
leviathan1
Početnik OBN Foruma

PostPostao/la blackout dana sub svi 08, 2010 12:42 am

Najveca sramota su polupismeni voditelji OBN televizije a posebno voditeljica Dejana koja nije u stanju da pravilno procita (da ne kazem nauci) necije prezime a o drugom da ne pricam... Upravo svjeze: Stefani Honjec umjesto Hohnjec. Nadam se da ce s vremena na vrijeme i oni citati sta se pise po forumima pa se uozbiljiti i biti primjer za voditelje.
blackout
Početnik OBN Foruma

PostPostao/la Lupinos dana sub svi 29, 2010 2:32 am

Dragi moji,neću ni sebe ni vas zamarati s ovim jeftinim programom koji nam servira OBN televizija,ALI moram komentirati sadržaj Red carpeta jer mislim da nemogu više podnijeti da svaki vikend gledamo ovo dvoje voditelja (Peđa i Dejana) kako govore i prikazuju "zvijezde" i "slavne" osobe iz showbusinesa a devedeset posto svih reportaža i priloga dolazi iz Hrvatske,a sve nam to lijepo servira neponovljiva sponzoruša Hana,i sad se ja pitam jel to toliko RH ispred BIH ili jednostavno kod nas nema zanimljivih zabranjeno je da se smiju u kamere a da ni oni sami neznaju zašto ili jednostavno više volimo zaviriti u tuđe dvorište.Nevjerovatno je to da su ovo dvoje voditelja toliko nepismeni i nekulturni a pri tome mislim na voditeljicu posebno kad se izvali ko metar drva na onaj naslonjač ili sofu što li je već i samo što ne digne noge u zrak,a Peđa me sad jednostavno natjerao sa svojom izjavom da moram poslati ovaj post i reći ako netko nije čuo što je cenzura izjavio,a to je da je Lana Jurčević bila u vezi s dečkom koji je mlađi od nje 14 godina,cura nije starija od 25 pa je teško da je bila s nekim od 1-2 godine u vezi,ali to nije ni prvo ni zadnje što je dotični "provalio".Nažalost pošto ovo dvoje vode gotovo sve emisije osim dnevnika,a mislim da će uskoro i to a možda preuzmu i euroligu od Saše i Adisa,smatram da zamolimo "gazde" OBN TV da im dopuste da nas uveseljavaju svojim komentarima i izjavama što je moguće više i da im daju doživotni posao jer mi smo željni humora i neobrazovanih ljudi na TV a pogotovo voditeljica s govornom manom da nam priča cenzura.HVALA.
Lupinos
Početnik OBN Foruma

PostPostao/la Gorazde dana pon lip 14, 2010 4:31 pm

'Aj sto ovaj pedercic emerik mlati i pljuje sve one koji nemaju smisla za modni stayling, samo mi nije jasno kako niko od vlasnika obn tv. ne moze da skonta kako on nervira sve nas u BiH.
Sreca nasa pa nam obn tv nije jedini program koji mozemo pratiti!!!
Gorazde
Početnik OBN Foruma

PostPostao/la yxcvbnm dana pet kol 20, 2010 8:14 pm

leviathan1 je napisao/la:Od ovih nadobudnih ću dobiti dijareju. Jeste li ikad čuli za daljinski upravljač? :roll:

Za emisiju tog tipa sasvim je okay, posebno uzevši u obzir ono što se može vidjeti na drugim kanalima, a da ne pričamo što se sve može čuti i vidjeti na netu ili pročitati u štampi.

I voditelji su okay, posebno šarmantni Feđa. :)

Tebi je Fedja sarmantan??!! Svasta!!! Kozija bradica
yxcvbnm
Početnik OBN Foruma

Natrag na Red Carpet

Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.