Postao/la Lupinos dana sub svi 29, 2010 2:32 am
Dragi moji,neću ni sebe ni vas zamarati s ovim jeftinim programom koji nam servira OBN televizija,ALI moram komentirati sadržaj Red carpeta jer mislim da nemogu više podnijeti da svaki vikend gledamo ovo dvoje voditelja (Peđa i Dejana) kako govore i prikazuju "zvijezde" i "slavne" osobe iz showbusinesa a devedeset posto svih reportaža i priloga dolazi iz Hrvatske,a sve nam to lijepo servira neponovljiva sponzoruša Hana,i sad se ja pitam jel to toliko RH ispred BIH ili jednostavno kod nas nema zanimljivih zabranjeno je da se smiju u kamere a da ni oni sami neznaju zašto ili jednostavno više volimo zaviriti u tuđe dvorište.Nevjerovatno je to da su ovo dvoje voditelja toliko nepismeni i nekulturni a pri tome mislim na voditeljicu posebno kad se izvali ko metar drva na onaj naslonjač ili sofu što li je već i samo što ne digne noge u zrak,a Peđa me sad jednostavno natjerao sa svojom izjavom da moram poslati ovaj post i reći ako netko nije čuo što je cenzura izjavio,a to je da je Lana Jurčević bila u vezi s dečkom koji je mlađi od nje 14 godina,cura nije starija od 25 pa je teško da je bila s nekim od 1-2 godine u vezi,ali to nije ni prvo ni zadnje što je dotični "provalio".Nažalost pošto ovo dvoje vode gotovo sve emisije osim dnevnika,a mislim da će uskoro i to a možda preuzmu i euroligu od Saše i Adisa,smatram da zamolimo "gazde" OBN TV da im dopuste da nas uveseljavaju svojim komentarima i izjavama što je moguće više i da im daju doživotni posao jer mi smo željni humora i neobrazovanih ljudi na TV a pogotovo voditeljica s govornom manom da nam priča cenzura.HVALA.