Dejana Rosuljaš

Plavokosa voditeljska zvijezda OBN televizije rođena je 1984. godine u Sarajevu. Završila je Pravni fakultet, a na OBN televiziji radi već više od jedanaest godina. Dosad smo je mogli gledati u emisijama "Adio pameti", "Express TV", "!Hej Music", "Nedjeljno popodne", "Red Carpet", te u show emisijama "OBN Music Talents", "Zvijezde plešu", "Zvijezde sa zvijezdama" , "Big Mama House" kao i u reality show-u "OBN Star Model by Dejana Rosuljaš". Trenutno je urednica i voditeljica popularnog talk show-a "Dejana Talk Show".
Priznaje kako uživa svake sekunde u poslu koji radi jer za nju je novinarstvo "poput opasnog virusa koji, kad jednom uđe u krv, tu ostaje zauvijek". Dejanina misao vodilja jeste da sve što u životu dovoljno jako želimo, to možemo i ostvariti, uz trud i malo sreće. Slobodno vrijeme najčešće provodi sa ljudima koje voli, a opušta se uz dobru glazbu, knjigu, fitness te odlazak u prirodu. Svakim danom nastoji biti što bolja u onome što radi i svaki izazov prihvaća sa istom strašću.

Adrijana Kurtišaj

Lijepa i uspješna voditeljica OBN televizije rođena je u Sloveniji. Nakon mnogo godina provedenih diljem bivše države zadnje odredište joj je Sarajevo. Tu je završila srednju ekonomsku školu te nakon nekoliko godina rada u struci, sasvim slučajno dospijeva u televizijske vode gdje karijeru započinje kao voditeljica vremenske prognoze. Na OBN televiziji je već nekoliko godina i, kako sama priznaje tu želi i ostati jer je OBN mlada, urbana i moderna tv kuća koja svojim gledateljima nudi brojne sadržaje, te time zadovoljava svačije "apetite".
Nakon što je godinu dana provela kao voditeljica vremenske prognoze te stekla iskustvo, po odluci čelništva OBN televizije, dodijeljeni su joj novi projekti, novi izazovi. Adrijana dobiva priliku voditi informativnu emisiju “OBN info”, u kojoj radi i danas. Jedan od većih projekata u njenoj karijeri jest i show "Zvijezde plešu" koji je vodila zajedno s kolegom Feđom Fetahagićem, a nakon toga uslijedio je i megaprojekt "Zvijezde sa zvijezdama". Bila je i voditeljica plesnog spektakla "World Dance Stars Show".

Maja Munda

Prvi kontakt s elektronskim medijima imala je na drugoj godini studija novinarstva kada je počela raditi na radiju kao voditeljica zabavnog programa, a potom je završila redovnu praksu na Televiziji Sarajevo. Od samog početka rada u medijima, ovu perspektivnu novinarku muzika je pratila kako na radiju, tako i na televiziji, a upravo je ona to što je pokreće i što je uvijek čini nasmijanom.
Pored muzičke emisije "!Hej Music", Maja je bila jedna od voditeljica "Nedjeljnog popodneva". No, rad iza kamere također je jako veseli i ispunjava: radila je kao organizator megapopularnog kviza "Super Milijunaš". Trenutno je voditeljica i urednica kulinarskog show-a "Stol za 4". Svoju veliku ljubav, muziku, Maja dijeli na dobru i lošu, no nikada se nije ograničavala i slušala isključivo jednu vrstu glazbe. Ona uživa u glazbi koja podiže raspoloženje, a nebitno je je li riječ o popu, rocku ili hip hopu – važno je da je dobar ritam, baš kao i njezin život!

Mimo Šahinpašić

Rođen je u Sarajevu, 1966. godine. Po zanimanju je novinar, voli pisanje i sport, a u potonjem bi mogao uživati danima. Novinarstvom se počeo baviti prije devetnaest godina radeći za tadašnji sarajevski radio 202 kao reporter. Nakon toga prelazi u Večernje novine gdje se prvi put susreće s printanim medijima. Ipak, radio ga je "zarazio" pa 1991. godine počinje raditi na tek otvorenom radiju Studio 99 gdje je proveo cijelo ratno razdoblje.
No, sticajem okolnosti u tom periodu radi i kao dopisnik za razne medije (zagrebački radio 101, WDR Koln, dnevni list Oslobođenje, beogradski magazin Vreme, francuski RFI, Slobodnu Evropu. U ratnom periodu bavio se političkim novinarstvom. U to vrijeme najveći odjek imala je emisija "Hyde Park". Bila je to klasična radijska kontakt - emisija u kojoj su ljudi mogli iznositi javno svoja mišljenja. Godine 1996. počinje raditi tv emisiju "Između krajnosti", političko-satirični program koji bi Mimo najbolje opisao kao "ekranizaciju tadašnjeg Ferala". Paralelno s tim piše i za politički magazin Slobodna Bosna. Od 1998.do 2000. radi na radiju Fern kontakt - emisiju "Stanje nacije", no zbog bolesti se povlači iz medija. Nakon oporavka vraća se na radio Kameleon, a nedugo zatim počinje raditi na OBN televiziji kao urednik i voditelj popularne emisije "Mimohod". U horoskopu je dvostruka škorpija, a za sebe kaže da je "najbolji u svom poslu, samo kad to hoće".

Adis Hadžić

Adis je po zanimanju diplomirani politolog, no nekadašnji zaljubljenik u košarku, nakon upisa na Fakultet političkih nauka, prebacio se u novinarske vode i “specijalizirao” sportsko novinarstvo. Osim na OBN televiziji, Adis je svoje novinarsko iskustvo sticao u nekoliko medija: radio stanicama Studentski eFM radio, Radio Stari Grad te Radio Kameleon, a radio je i za nezavisne televizijske kuće.

Ono što bi svakako izdvojio iz dosadašnje karijere jest praćenje utakmica sa lica mjesta reprezentacije BiH u kvalifikacijama za Euro 2008., Finale kupa Uefa 2007. i 2008., europski Superkup 2007. i 2008., finale NBA lige 2007 te ovogodišnju Ligu prvaka. Voli putovati, što se savršeno uklapa u opis posla sportskog komentatora. Dosad je sa OBN televizijom imao priliku obići gotovo cijelu Europu. Rad na OBN-u za Adisa predstavlja veliki profesionalni izazov, ali s obzirom da je sportsko novinarstvo nešto što je za njega “prije svega ljubav, pa tek onda posao”, nije mu se teško nositi sa tim. Posebnu pažnju posvećuje talijanskom “Calciu” i sa velikom pažnjom prati sva nogometna događanja u zemlji aktualnih svjetskih prvaka.

Aida Spahić

Rođena je u Sarajevu 1977. godine u horoskopskom znaku Djevice. Na OBN televiziji radi kao urednica i voditeljica emisije OBN INFO. Svoju karijeru počela je graditi davno i vrlo je ponosna što je uspjela dogurati do tako visoke pozicije u informativnom programu. Okušala se u printanim te elektronskim medijima, ali televizija joj je ipak najveća ljubav i profesionalni izazov.
Kako sama kaže, mnogo je toga prošla u radu sa starijim kolegama, i dobrog i lošeg, no da se ponovno rodi, odabrala bi isti put. Obožava svoj posao i smatra da je rođena za novinarstvo te priznaje da se ne bavi ovom profesijom, ne zna čime bi se bavila.
Osobito je zanima informativni program, vanjska politika. Priznaje kako je OBN televizija njezina druga kuća. Zapravo i prva, jer je tu ponekad više nego u svojoj vlastitoj. Na ovom radnom mjestu pronašla je nešto što je godinama tražila, ali smatra da čovjek nikada ne treba biti zadovoljan do kraja, već uvijek treba težiti nečem boljem. Neostvarena želja joj je gluma. Kao djevojčica željela je biti glumica, no, priznaje da ne žali za tim mladenačkim snom. Životni moto koji je tjera naprijed jest: "Ne postoje neosvojive tvrđave, postoje samo nesposobni osvajači".

Vjekoslav Kramer

Rođen je u Travniku. Kao dijete seli u Osijek gdje završava osnovnu i srednju školu. Potom odlazi na usavršavanje u Zagreb gdje pohađa Višu ugostiteljsku školu, polaže majstorski ispit te stiče zvanje: majstor kuharstva. Na televiziji radi posljednjih nekoliko godina. Svoja prva iskustva veže uz Novu TV i emisiju "Tražimo hrvatskog Golog kuhara" gdje je pobijedio između 800 kandidata. Na OBN televiziji se dokazao kao energičan, publici simpatičan, voditelj koji privlači pažnju svojom spontnošću i smislom za humor.
Dosad ste ga mogli vidjeti u emisijama "Bosanski lonac" te "Lonci i poklopci" u kojima osim voditeljske uloge ima i uredničko-producentsku. Jedan od Vjekinih omiljenih projekata bio je "Dan iz snova" Kad uhvati malo slobodnog vremena, "potroši" ga na putovanja, priprema delicije dragim prijateljima ili se bavi fotografijom. Život na relaciji Sarajevo – Zagreb ne ostavlja mnogo vremena za opuštanje, ali Vjeko uvijek kaže da je od svojih hobija napravio posao tako da je svaki dan za njega novo iskustvo i zabava. Životna deviza mu je: "Svakom je onako kako si sam napravi".

Saša Martić

Kao dijete maštao je o tome da postane spiker, a životni ga je put odveo baš u tom smjeru. Prva iskustva bilježi na Radiju Bobovac Vareš i u nekoliko novinskih redakcija, a zatim dolazi na televiziju. Voditelj i urednik na OBN televiziji, Saša Martić, novinarstvo je zavolio još u gimnaziji, gdje je uređivao radijske emisije. Prva televizijska iskustva imao je na lokalnoj televiziji nakon čega uspješno nastavlja posao na radiju.
Tamo je uređivao i vodio razne programe za sve uzraste. "Najviše volim kada sam ja zadovoljan. Tada sam siguran da i svi drugi znaju da je posao urađen kvalitetno. To dodaje adrenalin, čiji utjecaj na život je nemjerljiv", objasnio je Saša zašto voli posao kojim se bavi. S gledateljima TV OBN druži se već više od 10 godina. Kada je u svakodnevnoj rutini, ne propušta pogledati što nude ugledne europske televizijske kuće RAI I TVE. Uz ozbiljan televizijski posao, zadovoljstvo mu je igrati tenis, provoditi vrijeme s dragim osobama i pratiti gradska događanja: predstave, modne revije i izložbe.

Feđa Fetahagić

Po zanimanju je diplomirani politolog, rođen u znaku Bika i jedno od najprepoznatljivijih lica OBN televizije. Od najranijeg djetinjstva pokazivao je afinitete za sport i glazbu, a djetinjstvo je provodio na teniskim terenima i turnirima. Bio je član juniorske teniske reprezentacije BiH. Pored školskih obaveza, najviše vremena provodio je uz glazbu, pa ona igra veliku ulogu u njegovu životu. Feđa je još kao tinejdžer prošao put od pjevača do DJ-a. Svira gitaru i klavir, komponira. Autor je brojnih jinglova za radio stanice i medije.
Svoj angažman na OBN televiziji smatra velikim životnim izazovom te uživa u radu s ljudima na projektima koje je vodio, a njih je uistinu bilo dosta: "Red Carpet", "OBN Music Talents" (2006.), "Zvijezde sa zvijezdama", "Zvijezde plešu", "Feđa Presents", "Wimbledon", "Dan iz snova" (2008.), "World Dance Stars Show", "Metropolitan Top Model Contest", "Nedjeljno popodne". Trenutno je voditelj zabavne emisije "In magazin".