Svakim danom u 09:20h

(Öyle Bir Geçer Zaman Ki) 


Ali je najuspješnija turska produkcija u sezoni 2010.-2011.g. Ovaj epitet zavrijedila je ─Źinjenicom da je oborila sve dosadašnje rekorde gledanosti u svim zemljama u kojima je emitirana. Zahvaljuju─çi uspjehu ove, ali i ostalih serijskih izdanja koje potpisuju za proteklu sezonu, vlasnik TIMS produkcije, Timur Savci ostvario je neto zaradu od 1,85 miliona ameri─Źkih dolara, što je njegovoj ku─çi donijelo status najuspješnije produkcijske ku─çe u Turskoj za proteklu sezonu.

Godina 1967. Mornarski kapetan na dugim plovidbama, Ali Akarsu provodi dosta vremena daleko od svoje obitelji. U me─Ĺuvremenu se njegova supruga D┼żemile brine za njihovo ─Źetvero djece. Ona preuzima ulogu i oca i majke svojoj djeci dok je njen mu┼ż na putovanju. Jednog dana se Ali kona─Źno vra─ça ku─çi sa putovanja. Svi ─Źlanovi obitelji vjeruju da se glava ku─çe vra─ça, ali ne znaju da ─çe im se ┼żivoti promijeniti nakon njegovog povratka. Pojavljuje se njegova mra─Źna strana, i nešto je jednostavno neobi─Źno u njegovom ponašanju. D┼żemile u Alijevom d┼żepu pronalazi pismo koje ─çe potaknuti niz doga─Ĺaja koji ─çe preokrenuti ┼żivot obitelji Akarsu. Pismo ─çe otkriti njegovu tajnu – ljubavnu aferu sa strankinjom. DHo─çe li D┼żemile oprostiti mu┼żu izdaju? Koga ─çe Ali odabrati? Davno voljenu suprugu ili mladu ljubavnicu?

 

┼Żanr: drama, Turska, (2010.-2011.)

Uloge: Erkan Petekkaya, Ayça Bingöl, Y─▒ld─▒z Ça─čr─▒ Atiksoy, Farah Zeynep Abdullah, Aras Bulut ─░ynemli, Emir Berke Zincidi

Redateljica: Zeynep Günay Tan