Radnim danom u 11:50h

(Öyle Bir Geçer Zaman Ki)

 


Ali je najuspješnija turska produkcija u sezoni 2010.-2011.g. Ovaj epitet zavrijedila je činjenicom da je oborila sve dosadašnje rekorde gledanosti u svim zemljama u kojima je emitirana. Zahvaljujući uspjehu ove, ali i ostalih serijskih izdanja koje potpisuju za proteklu sezonu, vlasnik TIMS produkcije, Timur Savci ostvario je neto zaradu od 1,85 miliona američkih dolara, što je njegovoj kući donijelo status najuspješnije produkcijske kuće u Turskoj za proteklu sezonu.

Godina 1967. Mornarski kapetan na dugim plovidbama, Ali Akarsu provodi dosta vremena daleko od svoje obitelji. U međuvremenu se njegova supruga Džemile brine za njihovo četvero djece. Ona preuzima ulogu i oca i majke svojoj djeci dok je njen muž na putovanju. Jednog dana se Ali konačno vraća kući sa putovanja. Svi članovi obitelji vjeruju da se glava kuće vraća, ali ne znaju da će im se životi promijeniti nakon njegovog povratka. Pojavljuje se njegova mračna strana, i nešto je jednostavno neobično u njegovom ponašanju. Džemile u Alijevom džepu pronalazi pismo koje će potaknuti niz događaja koji će preokrenuti život obitelji Akarsu. Pismo će otkriti njegovu tajnu – ljubavnu aferu sa strankinjom. DHoće li Džemile oprostiti mužu izdaju? Koga će Ali odabrati? Davno voljenu suprugu ili mladu ljubavnicu?

 

Žanr: drama, Turska, (2010.-2011.)

Uloge: Erkan Petekkaya, Ayça Bingöl, Yıldız Çağrı Atiksoy, Farah Zeynep Abdullah, Aras Bulut İynemli, Emir Berke Zincidi

Redateljica: Zeynep Günay Tan

 

 

Petak, 18.01.2019. u 11:50h, (15)
Najava epizode:
Dok srce gđe Hasefe krvari zbog unuka koji su ostali na ulici ona pronađe rješenje, bar za jednu noć Dan posjeta u kojem se vidi s djecom za Džemile bude dan odluke. Bojkot koji počne na sveučilištu dovodi Ahmeta i Kuršata u sukob. Caroline ima neočekivanu podršku od Neriman.


Ponedjeljak, 21.01.2019. u 11:50h, (16)
Najava epizode:
Na fakultetu izbijaju veliki neredi, poteže se čak i oružje.Džemile je oslobođena. Djeca se pripremaju kako bi ju što ljepše dočekala.Ali ona će prije toga doživjeti neprijatno iznenađenje koje će joj zagorčati sretni dan.


Utorak, 22.01.2019. u 11:50h, (17)
Najava epizode:
Kad se Džemile izvuče iz more koju je doživjela iza željeznih rešetka i uzbuđeno dođe kući da bi se susrela sa svojom djecom, još se jedanput slomi pred prizorom koji je dočeka. Alija i Caroline, koje je zatekla u zagrljaju, izbaci iz kuće. No Caroline za sobom ostavlja trag koji bin trebao narušiti Džemilin ženski ponos.


Srijeda, 23.01.2019. u 11:50h, (18)
Najava epizode:
Potpora Aliju i Caroline ubrzo stiže. Ta pomoć koja stiže iz obitelji nikoga ne iznenadi, no natjera gđu Hasefe da donese odluku. Prizor koji ugleda u Kemalovoj kući za staricu bude kap koja je prelila čašu. Džemile nalazi na zamku koju joj je postavila Caroline. Berin kreće u potragu za Ahmetom koji je nestao.


Četvrtak, 24.01.2019. u 11:50h, (19)
Najava epizode:
Džemile saznaje tko je primio Alija i Caroline. Ali se odriče vjenčanih prstenova kako bi mogao darivati svoju novu ljubav. Ajlin pak biva uvučena u igru koje nije svjesna, ali sviđa joj se, zajedno sa Sonerom kojim je iz dana u dan sve više impresionirana.