Radnim danom u 17:00

(Emanet)

 

Kevser je odrasla u skromnoj i siromašnoj četvrti i nakon što je postala mladenka sina bogate obitelji Kırımlı, njezin otac prekida sve veze s njom jer ne odobrava ovaj brak. Ali kad Kevser izgubi supruga, iznenada se nađe zarobljena u dvorcu bez ljubavi sa svojim petogodišnjim sinom Yusufom i nema se gdje okrenuti.
Jednog dana dogodi se tragedija i ona smrtno strada, mali Jusuf ostaje zaglavljen u vili prepunoj opakih ljudi i očajnički mu nedostaju naklonost i ljubav. Njegov ujak Yaman moćan je, žilav poslovni čovjek koji je davno zatvorio srce za sve osjećaje. Iako je Jusuf vrlo dobro zaštićen ujakovom skrbi, on žudi za suosjećanjem.
Na samrtnoj postelji, Kevser moli svoju sestru Seher da dođe u ljetnikovac i pobrine se za svog sina. Osjetivši dug da zaštiti nasljedstvo svoje sestre, Seher napušta i svoje susjedstvo da bi se preselila u dvorac Kırımlı. Dvije obitelji i dalje se suočavaju s raznim sukobima, ali neporeciva, duboka ljubav počinje rasti u srcima Seher i Yamana.

 

Žanr: turska drama

Glavne uloge: Halil Ibrahim Ceyhan, Sila Turkoglu, Berat Rüzgar Özkan

Redatelji: Taner Tunç, Ayhan Özen

 

 

Utorak, 26.01.2021. u 17:00h (41)
Najava epizoda:
Begum dolazi kod Alija kući i govori Kiraz kako ga je vidjela s drugom ženom zbog čega je Kiraz jako uplašena da će otkriti da je to zapravo bila ona. Selim moli Seher da još jednom razmisli o njegovom prijedlogu jer bi time mogla spasiti sebe i Jusufa iz mračnog konaka. Seher odlučuje praviti jela u kući kako ne bi više odlazila na posao i ostavljala Jusufa samog. Gurbuzu javljaju kako je Seher u vezi s Jamanom, a to stavlja metu na njeno čelo.


Srijeda, 27.01.2021. u 17:00h (42)
Najava epizoda:
Jaman donosi surovu odluku i predaje Jusufa Ikbal i Zuhal na staranje. Premda Seher zahtijeva da joj obrazloži razlog svoje odluke, Jaman to ne želi. Seher odlazi do Arifa po savjet kako bi spasila situaciju o donijela razumnu odluku. Begum osjeća da Ali nešto krije, ali pokušaji da nešto sazna su uzaludni. Ikbal i Zuhal iskorištavaju pruženu priliku te nastoje što više udaljiti Seher od Jusufa.


Četvrtak, 28.01.2021. u 17:00h (43)
Najava epizoda:
Ikbal ludi jer je Seher odbila Selimovu prošnju i odlučila raditi od kuće. Zbog toga upozorava Zuhal da ne napušta Jusufa ni trenutka iz vida, jer je on jedini put do Jamana. Arif pokušava doprijeti do Jamana kako bi mu skrenuo pozornost da osjeća nešto prema Seher. Međutim, Jaman je uvjeren da će se ona udati za Selima, te zbog toga odbija slušati Seherine isprike. Ali je napet jer mora se boriti sa samim sobom obzirom da ne može napustiti Begum, a stalno misli o Kiraz.


Petak, 29.01.2021. u 17:00h (44)
Najava epizoda:
Jusuf provodi prekrasan dan u parku sa Seher i Jamanom. U povratku Seher želi otići sama u kupovinu, ne sluteći da su joj Jamanovi neprijatelji za petama i da ju čeka strašna i neizvijesna situacija. Što će se dogoditi kada Jaman dobije poziv od neželjene osobe i shvati da je Seher u opasnosti? Alija sve više oduševljava Kirazina jednostavnost i dobrodušnost. S druge strane, Begum je zaslijepljena ljubomorom prema Kiraz. Želi se po svaku cijenu, što prije, udati za Alija, te smišlja plan. Hoće li Ali pasti pod utjecaj Beguminih lažnih suza i pristati na vjenčanje s njom?


Ponedjeljak, 01.02.2021. u 17:00h (45)
Najava epizoda:
Jaman je bijesan jer je Gurbuz oteo Seher, te čini sve kako bi ju spasio. Begum moli Alija da se vjenčaju, te tako ispune posljednju želju njene majke, no on pokušava naći način kako bi to izbjegao, ali mu zo teško polazi za rukom. Seher pokušava uvjeriti Gurbuza kako ona nije Jamanova djevojka, no on joj ne vjeruje. Zuhal i Ikbal su razočarane jer svi Jamanovi potezi u spašavanju Seher pokazuju da je zaljubljen u nju.