Radnim danom u 21:00h

Yeni Gelin (2017)


Bella je mlada Španjolka iz Madrida, koja je odrasla u Milanu. Hazar aga je odrastao u potpuno drugačijem svijetu od njenog u selu na jugu Turske. Njih dvoje se zaljubljuju jedno u drugo, i unatoč svim razlikama izmedju njih, odlaze u Hazarov rodni kraj Cukurova, kako bi se upoznali sa njegovom obitelji i spremili moguće venčanje. Bella postaje nova nevjesta obitelji Bozok, ali su svi protiv toga. Nakon Bellinog dolaska, Bozokovi imaju još jedan problem. Njihov najveći neprijatelj, obitelj Duran, pravi potez, koji ce uticati na sve njihove živote. Hoće li prava ljubav uspjeti pobijediti sve? Hoće li Hazar i Bela proći prvi test?
Glavne uloge u seriji tumače mladi i gotovo neiskusni Jessica May i Tolga Mendi. Pored njih dvoje u seriji nastupaju i Mustafa Avkıran, slavan po ulozi Džabar age u seriji „Nazar“ te Sema Keçik koju znamo kao Daye Hatun iz „Sulejmana Veličanstvenog“!

 

Žanr: turska drama

Glavne uloge: Jessica May, Tolga Mendi, Mustafa Avkıran, Dağhan Külegeç

Redatelji: Ersoy Güler, Tülay Kocatürk

  

 

Utorak, 25.09.2018. u 17:55h, (160)
Najava epizode:
Širin se udaje. Silno je potresena zbog odsutnosti njenog oca na njen veliki dan, ali je djed Korkut tješi govoreći joj da je Kalender-aga na putu i da ne od vjenčanja ne smije odustati. U trenutku kada je trebalo da brak bude sklopljen, izbija skandal. Šala koju je smislila Širin završava neslavno. Baran odlazi u zatvor, a nesretni matičar u bolnicu. Matičar ih i dalje odbija vjenčati. Bella otkriva Hazaru kako je Kalender-aga zapravo u bolnici i Hazar ga odlazi posjetiti.


Srijeda, 26.09.2018. u 17:55h, (161)
Najava epizode:
Bella, Dilan i Širin pokušavaju nagovoriti matičara da odustane od tužbe, oslobodi Barana i konačno osigura vjenčanje. Međutim, sva njihove taktike padaju u vodu. Širin je očajna i odluči se za oštrije mjere zbog koji završi u zatvoru. Slična situacija zadesi sve one koji odlaze matičara nagovoriti. Kalender-agino odsustvo postaje sve primjetnije s obzirom da ukućane nema tko spasiti iz zatvora.


Četvrtak, 27.09.2018. u 20:55h, (162)
Najava epizode:
Svi muškarci iz konaka su u pritvoru. Kamilla odlučuje šarmirati čuvara i tako ih izbaviti. Odmah potom, postavlja Kamilu ultimatum da joj oda Kalender-aginu tajnu, a ona će mu reći na koji ih je način uspjela izbaviti, no Kamil i dalje neće ni da čuje Nazgul je od šoka izgubila mlijeko, pa ukućani odlaze pronaći dojilju. Sudbina ih dovodi na prag strane turistkinje Anne. Kan i Hazar pokušavaju sakriti istinu od Nazgul, no ona odlazi na Anina vrata u namjeri da anonimnoj majci zahvali za pomoć.


Petak, 28.09.2018. u 17:55h, (163)
Najava epizode:
Hazar, Bella, Kan i Nazgul odlaze u bolnicu darovati ženu koja im je dala mlijeko za bebu, te zamoliti je da to ponovno učini. Međutim, Nazgul se to ne sviđa, s obzirom da je ta žena lijepa ukrajinka. Ljudi iz socijalne zaštite dolaze po ostavljenu bebu, no Afet ju je ne želi dati, te bježi sa njom. Agine žene pokušavaju natjerati Širin da im otkrije gdje se Kalender-aga nalazi. Gulistan slavi rođendan za koji joj ukućani priređuju prigodnu zabavu na koju dovode njenog najdražeg pjevača, Tarika Menguča.


Ponedjeljak, 01.10.2018. u 17:55h, (164)
Najava epizode:
Afet moli Kamila da joj pomogne usvojiti dijete. Kamil i Kamilla ostaju dirnuti njenim govorom. Ukrašava sobu, sasvim sigurna kako će joj se njen Garip vratiti, dok su Gokhan, Hazar i Bella su zabrinuti za njeno stanje. Kalender je ljut na Iskendera zato što je na svaki način zloupotrijebio njegovo odsustvo. Širin i Baran odlaze na medeni mjesec. Ljubujući sa svojim ženama, Kalenderu se izmakne tlo pod nogama kad ugleda Helgu. Ukućani su zabrinuti za njega i njegov novi izvor uzbuđenja.

 

bella popuna 1

bella popuna 2