Radnim danom u 18 sati
Yeni Gelin (2017)


Bella je mlada Španjolka iz Madrida, koja je odrasla u Milanu. Hazar aga je odrastao u potpuno drugačijem svijetu od njenog u selu na jugu Turske. Njih dvoje se zaljubljuju jedno u drugo, i unatoč svim razlikama izmedju njih, odlaze u Hazarov rodni kraj Cukurova, kako bi se upoznali sa njegovom obitelji i spremili moguće venčanje. Bella postaje nova nevjesta obitelji Bozok, ali su svi protiv toga. Nakon Bellinog dolaska, Bozokovi imaju još jedan problem. Njihov najveći neprijatelj, obitelj Duran, pravi potez, koji ce uticati na sve njihove živote. Hoće li prava ljubav uspjeti pobijediti sve? Hoće li Hazar i Bela proći prvi test?
Glavne uloge u seriji tumače mladi i gotovo neiskusni Jessica May i Tolga Mendi. Pored njih dvoje u seriji nastupaju i Mustafa Avkıran, slavan po ulozi Džabar age u seriji „Nazar“ te Sema Keçik koju znamo kao Daye Hatun iz „Sulejmana Veličanstvenog“!

 

Žanr: turska drama

Glavne uloge: Jessica May, Tolga Mendi, Mustafa Avkıran, Dağhan Külegeç

Redatelji: Ersoy Güler, Tülay Kocatürk

 

 

Petak, 22.06.2018. u 18:00h, (93)
Najava epizode:
Asije priprema Hazara za natjecanje. Vidjevši to, Ajše sprema posebnu smjesu za Gokhana koja će mu dati snagu. Kalender-aga je sretan zbog toga što je uspio zadržati prijatelja Kamila. Musellim sprema teške igre. Nakon što natjecanje počne, agini sinovi naizmjenično pobjeđuju u igrama. Međutim kada Hazar pobijedi, Asije se raduje tome, a Bella ne. Ostaje pitanje tko će na kraju pobijediti i preuzeti titulu.


Ponedjeljak, 25.06.2018. u 18:00h, (94)
Najava epizode:
Hazar pobjeđuje u natjecanju. Asije je presretna, a Bella žalosna i ljuta zato što su Hazarovom pobjedom primorani ostati u konaku. Nakon što im i liječnik govori kako je za začeće djeteta potrebna zdrava okolina a ne stres, Bella ogromnim naporom nagovara Hazara da odu iz konaka. No, on je odlučan ostati neko vrijeme i pomoći svojoj obitelji da se digne na noge. Kao rezultat Muselimovog oglasa u kojem je naveo da se traži Iskender, sin Korkut-age, na vrata konaka dolazi na tisuće momaka od kojih svaki insistira da je upravo on njegov sin.


Utorak, 26.06.2018. u 18:00h, (95)
Najava epizode:
Kalender-aga se vraća u firmu kako bi popravio situaciju. Također, zapošljava Ferhata, na što je Dilan ljubomorna. Kalenderove žene se ponovno prepiru o tome tko će biti aga i preuzeti firmu. Prema njihovom mišljenju Kan je taj koji je dozvolio da firma propadne. Zbog toga se Ajše ljuti, a nastradaju Mohteber i Nazgul. U konaku nastaje zbrka koju smiruje Kalender-aga.


Srijeda, 27.06.2018. u 18:00, (96)
Najava epizode:
Ajše, Gokhan i Afet napuštaju konak. Gokhan pokušava pronaći posao, ali mu majka daje spasonosno rješenje; zajedno će praviti kolače i prodavati ih. Baran vodi Širin na izlet, no, na kraju bježi zbog straha od žandara i ostavlja ju samu. Bella predlaže Kalender-agi i njegovim sinovima da pozovu njenu koleginicu sa fakulteta i Hazarovu bivšu djevojku, Esmeraldu, kako bi ih izvukla iz finansijske krize. Kalender-aga i Kan ostaju opčinjeni Esmeraldom i pokušavaju je ugostiti na najbolji način.


Četvrtak, 28.06.2018. u 18:00h, (97)
Najava epizode:
Ajše, Gokhan i Afet napuštaju konak. Gokhan pokušava pronaći posao, ali mu majka daje spasonosno rješenje; zajedno će praviti kolače i prodavati ih. Baran vodi Širin na izlet, no, na kraju bježi od straha od žandara i ostavlja ju samu. Bella predlaže Kalender-agi i njegovim sinovima da pozovu njenu koleginicu sa fakulteta i Hazarovu bivšu djevojku Esmeraldu kako bi ih izvukla iz finansijske krize. Kalender-aga i Kan ostaju opčinjeni Esmeraldom i pokušavaju je ugostiti na najbolji način.

 

bella popuna 1

bella popuna 2