Radnim danom u 21:00h
Yeni Gelin (2017)


Bella je mlada Španjolka iz Madrida, koja je odrasla u Milanu. Hazar aga je odrastao u potpuno drugačijem svijetu od njenog u selu na jugu Turske. Njih dvoje se zaljubljuju jedno u drugo, i unatoč svim razlikama izmedju njih, odlaze u Hazarov rodni kraj Cukurova, kako bi se upoznali sa njegovom obitelji i spremili moguće venčanje. Bella postaje nova nevjesta obitelji Bozok, ali su svi protiv toga. Nakon Bellinog dolaska, Bozokovi imaju još jedan problem. Njihov najveći neprijatelj, obitelj Duran, pravi potez, koji ce uticati na sve njihove živote. Hoće li prava ljubav uspjeti pobijediti sve? Hoće li Hazar i Bela proći prvi test?
Glavne uloge u seriji tumače mladi i gotovo neiskusni Jessica May i Tolga Mendi. Pored njih dvoje u seriji nastupaju i Mustafa Avkıran, slavan po ulozi Džabar age u seriji „Nazar“ te Sema Keçik koju znamo kao Daye Hatun iz „Sulejmana Veličanstvenog“!

 

Žanr: turska drama

Glavne uloge: Jessica May, Tolga Mendi, Mustafa Avkıran, Dağhan Külegeç

Redatelji: Ersoy Güler, Tülay Kocatürk

  

 

 

Utorak, 14.08.2018. u 22:00h, (130)
Najava epizode:
Bella odvodi Hazara do siromašne djece koju je nedavno pronašla. Turkmen i Hasan kako bi razgovarali o svojoj vezi, odlaze u luksuzni restoran. Kamil i Kamilla krišom promatraju razvoj situacije. Afet i Nazgul smišljaju plan kako da smire svoje svekrve za koje se ne zna kada ima mogu opet nečim nauditi.


Srijeda, 15.08.2018. u 22:00h, (131)
Najava epizode:
Kalenderove snahe pokušavaju da smire svoje svekrve, te im u kompot stavljaju lijek za smirenje. Međutim, njihov plan ometa Džemil koji taj kompot odnosi i Kalender-agi. Zbog toga u konaku nastaje pravi haos. Turkmen i Hasan provode nezaboravnu noć koju će Korkut-aga pokvariti. Iskender ne odustaje od Ferhatove karijere, te ga odvodi na djevojačku večer. Baran pokušava ubijediti Kalender-agu da je noć prije dozvolio da se Širin i on vjenčaju.


Četvrtak, 16.08.2018. u 22:00h, (132)
Najava epizode:
Aga i njegovi sinovi se mnogo ljute na Nazgul i Afet zbog kompota u koji su stavile Kamilline lijekove. Kamil nagovara Kamillu da nastavi piti lijekove kako bi bila ona stara u koju se je zaljubio. Korkut-aga odlučuje dopustiti Turkmen i Hasanu da se vjenčaju, te nastaje vesela atmosfera u konaku.


Petak, 17.08.2018. u 22:00h, (133)
Najava epizode:
Kalender-agi je teško zbog toga što je Širin tužna, no ipak ne može dozvoliti da bude sa Baranom. Zbog toga smišlja poseban ispit koji Baran treba proći kako bi dobio Širin. Svi Kalender-agini sinovi su uključeni u ovo, te se posebno trude da Baranu otežaju. Međutim, Baran uz pomoć ljubavi prema Širin sve etape uspješno prelazi. No, ostaje pitanje da li će i posljednju etapu uspjeti završiti, te stići do željno iščekivanog cilja.


Ponedjeljak, 20.08.2018. u 22:00h, (134)
Najava epizode:
Kalender-aga nastavlja sa testiranjem Barana koji želi da postane njegov zet. Širin se osjeća teško zbog svega što Baran mora da podnese zbog nje. No, poslije svih etapa Kalender-aga mu govori da ga počne zvati ocem. Gokhan i Afet odlučuju pokloniti svoju putujuću slastičarnu gdinu. Džumaliju kako bi mogao izdržavati svoju djecu.

.

 

bella popuna 1

bella popuna 2