Od 14. veljače u 18 sati
Yeni Gelin (2017)


Bella je mlada Španjolka iz Madrida, koja je odrasla u Milanu. Hazar aga je odrastao u potpuno drugačijem svijetu od njenog u selu na jugu Turske. Njih dvoje se zaljubljuju jedno u drugo, i unatoč svim razlikama izmedju njih, odlaze u Hazarov rodni kraj Cukurova, kako bi se upoznali sa njegovom obitelji i spremili moguće venčanje. Bella postaje nova nevjesta obitelji Bozok, ali su svi protiv toga. Nakon Bellinog dolaska, Bozokovi imaju još jedan problem. Njihov najveći neprijatelj, obitelj Duran, pravi potez, koji ce uticati na sve njihove živote. Hoće li prava ljubav uspjeti pobijediti sve? Hoće li Hazar i Bela proći prvi test?
Glavne uloge u seriji tumače mladi i gotovo neiskusni Jessica May i Tolga Mendi. Pored njih dvoje u seriji nastupaju i Mustafa Avkıran, slavan po ulozi Džabar age u seriji „Nazar“ te Sema Keçik koju znamo kao Daye Hatun iz „Sulejmana Veličanstvenog“!

 

Žanr: turska drama

Glavne uloge: Jessica May, Tolga Mendi, Mustafa Avkıran, Dağhan Külegeç

Redatelji: Ersoy Güler, Tülay Kocatürk

 

 

 

Petak, 23.03.2018. u 18:00h, (28)
Najava epizode:
Žene iz konaka se urote protiv Elmas i odluče joj napraviti kaos od života. Zbog svega toga će joj zadati težak posao koji će testirati njenu volji i živce. I dok su žene koncentrirane na svoje igre oko Elmas, Kamila ima svoj problem. Radi se o Kalenderovom ocu Korkutu koji s mitraljezom upada u odaje. Bella je očajna jer ne može postati majka.


Ponedjeljak, 26.03.2018. u 18:00h, (29)
Najava epizode:
Agi Korkutu se vraća pamćenje, ali se ne sjeća kako je dospio u vilu. Kalender javlja dobre novosti Kamili i Kamilu. Oni posjećuju Korkuta, ali čim ovaj ugleda Kamilu ponovno gubi pamćenje. Bella i Nazgul su sve bolje prijateljice. Afet se osjeća otuđeno i počinje im zavidjeti. Nakon što su Kalenderove žene odustale od građanskog braka, Kamila im govori da bi aga trebao neku imovonu prebaciti na njih. Ostalim ženama se dopada ta ideja.


Utorak, 27.03.2018. u 18:00h, (30)
Najava epizode:
Nazgul pokušava pomoći Belli u teškim trenucima, ali u isto vrijeme i riješiti novonastalu situaciju sa kaganom. Bella ima ideju kako će se umiliti muževima, a kada prijedlog iznese Hazaru i Kaganu oni se oduševe. Afet je u komunikaciji sa Dilan i javlja joj važne vijesti. Poslije se pokaje, ali povratka nema. I Kamil je u velikim problemima.


Srijeda, 28.03.2018. u 18:00h, (31)
Najava epizode:
Kagan želi završiti odnos sa Elmas i vratiti se Nazgul i djeci. Afet, Nazgul i Bella odlaze u kupovinu, a nakon toga dogovaraju izlazak na večeru sa Hazarom i Kaganom. Vidjevši ih obučene u novu odjeću, Hazar i Kagan ostaju zapanjeni njihovom ljepotom. Nazgul puca od sreće kada joj Kagan saopći da će s njom putovati u Istanbul na medeni mjesec. Muselim odlazi istraživati potpoljeno polje sa slijepim Hasanom i primjećuje da tu ima nešto neobično.


Četvrtak, 29.03.2018. u 18:00h, (32)
Najava epizode:
Nakon informacija od babice Bella je posvećena da nađe Zumbul koji bi joj pomogao kod začeća. Ta posvećenost dovest će ju do ruba provalije. Spas stiže u zadnji trenutak. Hazar i Bella završavaju u bolnici. Tu Hazara čekaju šokantne informacije i morat će donijeti odluku. Zbog Dilan Širin i Baran završavaju u zatvoru.

 

bella popuna 1

bella popuna 2