Radnim danom u 22:10h
Yeni Gelin (2017)


Bella je mlada Španjolka iz Madrida, koja je odrasla u Milanu. Hazar aga je odrastao u potpuno drugačijem svijetu od njenog u selu na jugu Turske. Njih dvoje se zaljubljuju jedno u drugo, i unatoč svim razlikama izmedju njih, odlaze u Hazarov rodni kraj Cukurova, kako bi se upoznali sa njegovom obitelji i spremili moguće venčanje. Bella postaje nova nevjesta obitelji Bozok, ali su svi protiv toga. Nakon Bellinog dolaska, Bozokovi imaju još jedan problem. Njihov najveći neprijatelj, obitelj Duran, pravi potez, koji ce uticati na sve njihove živote. Hoće li prava ljubav uspjeti pobijediti sve? Hoće li Hazar i Bela proći prvi test?
Glavne uloge u seriji tumače mladi i gotovo neiskusni Jessica May i Tolga Mendi. Pored njih dvoje u seriji nastupaju i Mustafa Avkıran, slavan po ulozi Džabar age u seriji „Nazar“ te Sema Keçik koju znamo kao Daye Hatun iz „Sulejmana Veličanstvenog“!

 

Žanr: turska drama

Glavne uloge: Jessica May, Tolga Mendi, Mustafa Avkıran, Dağhan Külegeç

Redatelji: Ersoy Güler, Tülay Kocatürk

 

 

Četvrtak, 19.07.2018. u 22:10h, (112)
Najava epizode:
Nakon što su savladali čuvare, Bella i njen otac su vraćeni u sklonište Dolanovih. Kamilla razgovara sa Dilan i, otkrivajući istinu o svojoj prošlosti, ponovo doživljava napad bijesa. Misleći da će tako vratiti Širin, Baran odvodi Boranovu sestru iz kuće, ne sluteći kakav će to kaos izazvati. Elzem je posve sigurna da će je Baran oženiti. Dolazi do raspetljavanja situacije i Kalender-aga saznaje kako nije oteta njegova kćerka, nego snaha Bella i njegov dragi prijatelj Kamil. Boran mu postavlja ultimatum.


Petak, 20.07.2018. u 22:10h, (113)
Najava epizode:
Baran prolazi noćnu moru sa Dolanima koji ga pokušavaju oženiti sa Elzem. Situaciju otežava i to što je Baran ostvarenje svih njenih snova. Nakon što je Kalender-aga saznao da su Dolani oteli Bellu i njegovog prijatelja Kamila, pokušava naći izlaz iz te situacije. Prijeti svojim ženama da ništa o ovome ne govore Kamilli, međutim one kao i obično ne mogu bez svog doprinosa situaciji.


Ponedjeljak, 23.07.2018. u 22:10h, (114)
Najava epizode:
Kalender-aga se prepire sa Kamillom i svojim ženama zato što su Hazaru otkrili istinu o Belli i Kamilu. Baran je povrijeđen, jer mu Kalender-aga nije pokazao nikakvu zahvalnost. Iskender nevješto glumi kako ne može hodati. Bliži se vjenčanje Kalender-age i Mohteber. Aga dolazi jadati se svojim ženama i vješto im poručuje kako bi najbolje bilo da ga otmu. Na veliki dan i Kalender je zbunjen što Ajše više ne pokazuje ljutnju zbog predstojećeg vjenčanja, no ni ne sluti šta mu ona i Asije spremaju.


Utorak, 24.07.2018. u 22:10h, (115)
Najava epizode:
Kalender-aga je tužan zbog toga što se mora službeno vjenčati sa Mohteber. Pokušava to izbjeći, međutim čini se kao jedino rješenje za spas firme. Ajše tješi agu jer je zajedno sa Asije smislila plan otmice. Nakon otmice, Kalender-aga je mnogo sretan i zahvalan Ajši i Asije zbog toga što su učinile. Mohteber je bijesna i naređuje svima da pronađu odbjeglu trojku.


Srijeda, 25.07.2018. u 22:10, (116)
Najava epizode:
Policija nije nimalo iznenađena što su Kalender-agu otele upravo njegove žene i tako odlučuje zatvoriti slučaj. Pošto je saznao za tajnu vezu između Barana i Širin, aga odlučuje istjerati sve ukućane jer su to od njega tajili. Ista sudbina zadesi i njegovog dragog prijatelja Kamila.. Slijepi Hasan govori Turkmen kako više ne želi imati ništa sa njom jer mu je lagala. Širin je ogorčena jer misli da nitko nema razumijevanja za njenu situaciju. Ukućani odlaze iz konake i razilaze se na tri strane.

 

bella popuna 1

bella popuna 2