Od ponedjeljka do četvrtka u 19:00h

(Dila Hanim)

 


OBN TV vam donosi snažnu, nezamislivu ljubavnu priču koja nikog neće ostaviti ravnodušnim.
Dramska serija Dila utemeljena je na istoimenom filmu iz 1977. godine, priču o ljubavi koja ne poznaje granice! Dila i Ihsan prekrasan su mladi par koji se upoznao za vrijeme studija, a Dila se u Ihsana zaljubila na prvi pogled. Nakon par godina hodanja, mladi par se vjenčao. U trenutku kad se činilo da njihovoj sreći nema kraja, Dila izgubi Ihsana… Polako, Dilino srce osvoji šarmantni Riza, a ono što Dila ne zna jest da je upravo Riza krivac za smrt njenog muža!

 

Turska, 2012

Uloge: Erkan Petekkaya, Hatice Şendil, Engin Senkan, Can Nergis

Autori: Faruk Turgut

 

 

 

Ponedjeljak, 23.09.2019. u 19:00h (14)
Najava epizoda:
Dok je u konaku Barazogluovih situacija komplicirana, u selu se Rizina ljubav prema Dili poprilično rasplamsala, ratuje sam sa sobom. Smatra kako je došlo vrijeme da joj kaže istinu, jer laž već dosta dugo lebdi iznad njihovih glava. Dila ipak odlučuje vratiti se na imanje, što jako teško pada zaljubljenom Rizi.


Utorak, 24.09.2019. u 19:00h (15)
Najava epizoda:
Rizu je Dilin odlazak slomio te počinje živjeti u kolibi. Prekinuo je svaku vezu s obitelji. I Dila je u istom stanju. Jednoga dana Dila prima potpuno neočekivanu vijest. G. Sejit je imao srčani udar. Brzo sprema stvari i odlazi u Sarigol da ga vidi uz obećanje majci kako neće vidjeti Javuza?


Srijeda, 25.09.2019. u 19:00h (16)
Najava epizoda:
Riza ovoga puta ne namjerava pustiti Dilu tek tako. Ponovno provode intenzivne trenutke zajedno. dok Dila poriče svoje osjećaje i pokušava pobjeći, Riza se pak zainati i ide za njom. Azer na sve načine pokušava oboriti Fatmu s nogu, ali sve to pomno prati njegova supruga i odluči im pokvariti planove.


Četvrtak, 26.09.2019. u 19:00h (17)
Najava epizoda:
Nakon teškog razdoblja koje su prošli, Dila i Riza žele samo zajedno uživati ne misleći ni na što drugo. Međutim, Dila mora o tome obavijestiti mamu. Gđa Eren odlučuje doći do Sarigola i odvratiti ih od namjera u strahu od Barazoluovih.