Svakim danom u 15:35h

(Kuzey, Güney)


Uzbudljivo svjedo─Źanstvo o suprotnostima koje privla─Źi ista sila, ljubav prema fatalnoj ┼żeni Cemre ─Źini okosnicu radnje. Dvojica bra─çe dva su nespojiva svijeta. Kuzey je nepredvidiv i uvijek spreman na tu─Źu, dok je stariji Güney miran i stidljiv de─Źko i odli─Źan ─Ĺak. Naravno, stvari se mijenjaju kada se u njihovo susjedstvo doseli fatalna D┼żemre - u koju se obojica zaljubljuju.

Kuzey je van sebe od ljubomore kada sazna da je Güney uspio zavesti Cemre. Me─Ĺutim, nesretnim sticajem okolnosti njih troje sudjeluju u prometnoj nesre─çi koja rezultira smr─çu jednog ─Źovjeka. Iako je Güney vozio kola, Kuzey preuzima krivicu na sebe i odlazi u zatvor na tri godine. Nakon izdr┼żane kazne vra─ça se obitelji. Što zati─Źe?!

Scenarij je zasnovan na pri─Źi D┼żevdet-beg i njegovi sinovi - Cevdet Bey ve O─čullar─▒ nobelovca Orhana Pamuka, a naslovne uloge tuma─Źe najtra┼żeniji, najatraktivniji i najpopularniji glumci mla─Ĺe generacije K─▒vanç Tatl─▒tu─č i Bu─čra Gülsoy. Glegatelje ─çe dodatno zaintrigirati ─Źinjenica da prvi put popularnog K─▒vança imaju priliku gledati u ulozi „negativca“.

 

Turska, 2011-2013

Uloge: Kivanç Tatlitug, Bugra Gülsoy, Oyku Karayel, Mustafa Avkiran, Semra Dincer, Zerrin Tekindor, Bade Iscil, R─▒za Kocao─člu, Onur Öztürk

Autori: Ece Yörenç, Melek Genço─člu