Od petka do nedjelje u 19:00h

(Cennet'in Gözyaslari)


Dženet je napuštena kao beba i hrabro se borila kroz život, očajna zbog nedostatka majčinske ljubavi. Odgojila ju je baka na skroman način i nema toga mnogo, osim svoje najbolje prijateljice. Međutim, nesreća ih uskoro razdvaja i Dženetin se život mijenja. Godinama kasnije, Dženet završava fakultet, nalazi posao i upoznaje Selima. Oni se zaljubljuju ali njegova majka ima druge planove i sasvim drugu ženu u planu za svog mezimca. Još više će se rane otvoriti kada Dženet sretne svoju majku koja je odbacuje po drugi put.

 

Turska, 2017

Uloge: Çiçek Acar, Almila Ada, Yusuf Akgün, Berk Atan

Scenarij: Yekta Torun

Autor: Aysun Akyüz

 

 

 

Petak, 18.10.2019. u 19:00h (88)
Najava epizoda:
Melisa je u bolnici i svi se okupljaju. Slijedi šok! Melisa ne osjeća ništa u nogama! Nilgun otkriva kako je Halil zaposlio drugu sluškinju i shvata kako se tu nešto događa. Dženet ne vjeruje ništa što Selim govori protiv njenog oca i njihov je odnos sve gori. Pinar zamijeni diskove i sada Selim ima disk u ruci kojeg treba hakirati. Što je na njemu? Dženet saznaje od Pinar kako je Kaju posjetila izvjesna Džavidan.


Subota, 12.10.2019. u 19:00h (89)
Najava epizoda:
Selim povjerava Nilgun svoje sumnje u Kaju, ali to u njoj izazove sumnju i prema Dženet. Dženet svima postavlja neugodna pitanja, Melis pita o Kaji, a Kaju o svojoj majci. Ne dobija konkretne odgovore, jer se oboje izvlače iz neugodne situacije. Mahir sumnja u Melisinu nesreću i to govori Arzu. Dženet i Arzu se susreću na velikom pljusku i Arzu vodi Dženet kod Mukadeš. Mahir se šokira kada mu Sema ispriča kako sumnja da Dženet ima aferu s Kajom.


Nedjelja, 13.10.2019. u 19:00h (90)
Najava epizoda:
Dženet ugleda biljeg na leđima kod Arzu i šokira se jer joj je Mukadeš jednom rekla da njena majka ima isti kao ona. Kaja saznaje kako je netko provalio u njegov disk i odmah zaključi kako je riječ o Selimu. Sumnja pada i na Pinar, a ona je slaba točka jer ima kćerku. To je Kajin slijedeći potrez. Nilgun počinje ponovno rovariti i govori Dženet i Mukadeš da ne želi da njen sin bude zajedno sa Dženet.