Od ponedjeljka do petka u 20:00h;

(Elif)

Elif je priča o dobrodušnoj djevojčici koja postaje pijun u suparničkim igrama porodice Emiroglu. Elif ima samo šest godina kada je njena majka Melek tajno prepušta imućnom Emiroglu domaćinstvu da u njemu, poput svoje majke, odraste kao sluškinja na imanju. Iako to ona ne zna, Elif je dijete Kenana Emiroglua, najstarijeg sina u porodici. On nije svjestan da je Elif njegovo dijete, iako je bio zaljubljen u njenu majku Melek prije nego ga je ona, kako on to misli, napustila. Zapravo, Melek je prije šest godina pobjegla sa imanja, plašeći se za život svoje kćerke. Da li sada Elifina urođena dobrota može ispraviti sva zla učinjena njoj i njenoj porodici i donijeti sreću na Emiroglu imanje?

Žanr: drama, Turska, (III - sezona 2016-2017.)

Uloge: Selin Sezgin, Altuğ Seçkiner, Isabella Damla Güvenilir, Aysun Güven, Cemre Melis Çınar, Zeynep Öğren, Emre Kivilicim

Reditelj: Emine Fulya Yavuzoğlu i Oguz Ayaz

 
 
 

 

 

Srijeda, 26.07.2017. u 20:00h
Najava epizode:
Pošto je Jusuf odbio da uzme stanarinu, Selim ukućanima iznosi ideju da mu spreme sobu u kući, što oni objeručke prihvataju. Elifin strah od upada lopova u kuću se obistinjuje. Međutim, Jusuf u posljednjem trenutku uspijeva da je spasi. Arzu ulaže sve nade u Gondžu kako bi uvjerila Umita da je trudna. Ali Gondža ima druge planove.


Četvrtak, 27.07.2017. u 20:00h
Najava epizode:
Asuman, ne želeći da daje izjavu policiji o nesreći, bježi iz bolnice. Dževahir poslije razgovora sa Orhanom strahuje da će se sve što je Arzu počinila slomiti na njemu te se obraća Umitu za pomoć. Za to vrijeme, čuvši njihov razgovor, Gondža dobija još jedan adut. Asuman odlazi do Emirogluovih da se zauvijek pozdravi sa svojom sestrom.


Petak, 28.07.2017. u 20:00h
Najava epizode:
Premda je ugodno iznenađen ponudom Emirogluovih, Jusuf ipak odbija da živi u kući ne želeći da ih uznemiruje. Ali na Elifino insistiranje ipak pristaje. Lejla ostaje zatečena Onurovom prosidbom. Dževahir dobiva misterioznu poruku i pošiljku kojom možedokazati svoju nevinost. Misleći da je u kuću ponovno upao lopov, Melek i Jusuf situaciju rješavaju na pomalo komičan način.


Ponedjeljak, 31.07.2017. u 20:00h
Najava epizode:
Nako što ju je Dževahir prijavio za pokušaj ubojstva, policija uhiti Arzu. Iako ona to poriče i svim se silama nastoji izvuči, ipak ostaje u pritvoru. Umit sumnja da se Dževahir domogao poruke i da je on prijavio Arzu policiji, te odlazi kod njega kako bi se uvjerio . Vejsel se konačno prisjeća gdje je vidio Sitare. Uznemiren zbog toga, odlučuje sa Selimom riješiti problem. Hoće li Dževahir priznati kako se domogao kuverte?


Utorak, 01.08.2017. u 20:00h
Najava epizode:
Selim predlaže Sitare da napusti njihovu kuću, a kao pomoć joj daje određeni iznos novca. Zejnep je vidjela Selima dok razgovara sa Sitare te je njihov odnos ponovno zategnut. Melek saznaje da je Arzu u zatvoru, stoga je odlučuje posjetiti. Iako je Arzu bijesna na Melek, saopćava joj da je trudna i moli je da ona pomogne bebi i njoj. Melek je pod utjecajem onoga što je saznala. Ne želi da nevino biće ispašta zbog Arzuinih grijeha.