NOVA SEZONA

(Elif)

Nakon što je najdugovječnija moderna turska serija Elif doživjela pred bosanskohercegovačkom publikom pravi procvat, očekuje nas i nova 4. sezona. Iako je bio najavljen kraj nakon treće sezone, publika u 15 zemalja odlučila je da i dalje želi gledati priču o obitelji Emiroglu i simpatičnoj djevojčici Elif.
Sada je već jasno kako je Elif do sada najgledanija turska serija u BiH, jer nijedna nije imala tako visoke rejtinge s toliko mnogo epizoda. Producenti su s razlogom odlučili snimiti i novu sezonu, koju će gledatelji TV OBN moći pratiti od 14. novembra/studenog. Publika u petnaest zemalja svijeta, koja trenutačno prati zbivanja oko obitelji Emiroglu, rekla je jasno putem rejtinga kako želi još nastavaka. Kako bi im ispunili tu želju, producenti i autori serije uvode nove likove, usložnjavaju priču i ponovno uspijevaju prikovati gledatelje uz TV ekrane. Nakon što je serija porušila sve rekorde u Indoneziji i osvojila njihovu najveću TV nagradu, isto se događa i u zemljama Latinske Amerike. U Čileu i Kolumbiji Elif je redovito na 30% sharea, što je veliki uspjeh s obzirom na tradiciju sapunica koje imaju te zemlje. Producenti su odlučili u 4. sezoni napraviti totalnu promjenu, te zadržati samo djevojčice Elif i Indži, a uvesti mnogo zanimljivih i lijepih novih lica. Nakon teške prometne nesreće, Elif nastavlja život razdvojena od svoje obitelji, u potpuno novom okruženju u vili gđe Madžide. Zet Tarik i zlonamjerna služavka Vildan skrivaju Elif, kako je Madžide, koja ju mjesecima traži, ne bi uspjela naći. U vili se vrše pripreme povodom povratka iz Amerike Kerema, sina gđe Madžide. On će biti jedna od glavnih uloga zajedno sa lijepom Rejhan, koja u vilu stiže kao sluškinja. Za Elif početak sezone je depresivan i tužan, ali su producenti kasnije pripremili izenađenje. Pored preslatke Isabelle Damle Güvenilir u ulozi Elif, ostale će uloge odigrati Nevzat Can, Yıldız Asyalı, Hasan Ballıktaş i Derya Şen.

 

Žanr: drama, Turska, (IV - sezona 2017-2018.)

Uloge: İsabella Damla Güvenilir, Nevzat Can, Çağla Şimşek, Hasan Ballıktaş, Derya Şen i dr.

Reditelji: Betül Sevim i Çağıl Aydoğdu

   

 

Utorak, 25.09.2018. u 20:00h (870)
Najava epizoda:
Kerema su ganule Elifine riječi i želja da ostvari svoj san. Stoga je odlučan ponovno napraviti poslovni uspjeh kako bi Elif ostvarila svoje snove. Tulaj i Vejsel žele pripremiti rođendansko iznenađenje za Indži. Vejsel poziva i Alev i Leman na rođendansku zabavu. Leman odbija poziv, ali Alev je uspjeva nagovoriti da ipak odu. Žulide osjeti olakšanje kada shvati da je Alev samo gošća u Šafakovoj kući.


Srijeda, 26.09.2018. u 20:00h (871)
Najava epizoda:
Alev je odlučna da sazna tko je osoba u koju je Šafak zaljubljen, te na Indžinoj rođendanskoj zabavi promatra sve gošće. Vidjevši Šafaka zajedno sa Emirhanom i Žulide, počinje sumnjati kako je Žulide žena u koju je Šafak zaljubljen. S namjerom da nešto više sazna po ovom pitanju, Alev odlazi kod Žulide u radnju. Vildan dojavljuje Parli što se događa između Kerema i Sureje u vili.


Četvrtak, 27.09.2018. u 20:00h (872)
Najava epizoda:
Parla saznaje da Kerem i Sureja planiraju večer provesti zajedno te se svim silama potrudi pokvariti im plan. Sa Čalarom dogovara akciju. Kerem odlazi sa Parlom ne dajući Sureji prikladno objašnjenje, zbog čega se ona osjeća povrijeđeno. Tarik od svojih ljudi saznaje nove stvari koje bi mu pomogle da dođe do Melek. Vejsel postaje njegova nova žrtva.


Petak, 28.09.2018. u 20:00h (873)
Najava epizoda:
Alev i Leman su na zabavi povodom rođendana Inči. Promatraju kako se Šafak ponaša. Hoće li konačno saznati tko je njegova ljubav? Kerem traži od Elif i Sureje da više vremena provode jedna s drugom. Parla pokušava u djelo provesti svoj novi plan. Ovoga puta bi Kerem i Sureja zaista mogli biti rastavljeni.


Ponedjeljak, 01.10.2018. u 20:00h (874)
Najava epizoda:
Pošto je pročitao poruku koju je Rana namjerno ispustila, znatiželja i ljubomora tjeraju Tarika da sazna kakvo je to iznenađenje Džem pripremio Rani. Nesvjestan da je to samo podvala i poigravanje sa njim, susreće se sa šokantnim otkrićem. Smatrajući da je pretjerala i da je bila nepravedna prema njemu, Sureja poziva Kerema pod stablo pod kojim su kao djeca proveli dosta vremena. Tarik sav svoj bijes iskaljuje na nevinim zaposlenicima firme.