NOVA 4. sezona serije ekskluzvno na OBN-u!

(Elif)

Nakon što je najdugovječnija moderna turska serija Elif doživjela pred bosanskohercegovačkom publikom pravi procvat, očekuje nas i nova 4. sezona. Iako je bio najavljen kraj nakon treće sezone, publika u 15 zemalja odlučila je da i dalje želi gledati priču o obitelji Emiroglu i simpatičnoj djevojčici Elif.
Sada je već jasno kako je Elif do sada najgledanija turska serija u BiH, jer nijedna nije imala tako visoke rejtinge s toliko mnogo epizoda. Producenti su s razlogom odlučili snimiti i novu sezonu, koju će gledatelji TV OBN moći pratiti od 14. novembra/studenog. Publika u petnaest zemalja svijeta, koja trenutačno prati zbivanja oko obitelji Emiroglu, rekla je jasno putem rejtinga kako želi još nastavaka. Kako bi im ispunili tu želju, producenti i autori serije uvode nove likove, usložnjavaju priču i ponovno uspijevaju prikovati gledatelje uz TV ekrane. Nakon što je serija porušila sve rekorde u Indoneziji i osvojila njihovu najveću TV nagradu, isto se događa i u zemljama Latinske Amerike. U Čileu i Kolumbiji Elif je redovito na 30% sharea, što je veliki uspjeh s obzirom na tradiciju sapunica koje imaju te zemlje. Producenti su odlučili u 4. sezoni napraviti totalnu promjenu, te zadržati samo djevojčice Elif i Indži, a uvesti mnogo zanimljivih i lijepih novih lica. Nakon teške prometne nesreće, Elif nastavlja život razdvojena od svoje obitelji, u potpuno novom okruženju u vili gđe Madžide. Zet Tarik i zlonamjerna služavka Vildan skrivaju Elif, kako je Madžide, koja ju mjesecima traži, ne bi uspjela naći. U vili se vrše pripreme povodom povratka iz Amerike Kerema, sina gđe Madžide. On će biti jedna od glavnih uloga zajedno sa lijepom Rejhan, koja u vilu stiže kao sluškinja. Za Elif početak sezone je depresivan i tužan, ali su producenti kasnije pripremili izenađenje. Pored preslatke Isabelle Damle Güvenilir u ulozi Elif, ostale će uloge odigrati Nevzat Can, Yıldız Asyalı, Hasan Ballıktaş, Derya Şen i Çağla Şimşek jedna od najljepših i najperspektivnijih mladih glumica u Turskoj koja igra Rejhan.


Žanr: drama, Turska, (IV - sezona 2017-2018.)

Uloge: İsabella Damla Güvenilir, Nevzat Can, Çağla Şimşek, Hasan Ballıktaş, Derya Şen i dr.

Reditelji: Betül Sevim i Çağıl Aydoğdu

 

 

 

 

Četvrtak, 23.11.2017. u 20:00h
Najava epizode:
Parla iskaljuje svoj bijes na Rejhan radi nesretnog slučaja i upropaštene torte. Kerem prekida zabavu i poziva Rejhan u sobu gdje joj predaje koverat sa novcem na što se ona strašno uvrijedi. Elifino stanje zbog gadnog udarca u glavu je loše. Vildan iskorištava metež te krišom izvodi djevojčicu iz kuće i odvodi je u bolnicu. Premda je htjela sve to prikriti, Tarik ipak saznaje što se dogodilo sa Elif.


Petak, 24.11.2017. u 20:00h
Najava epizode:
Gđa Madžide uvjereva Rejhan da ostane i nastavi raditi u vili. Iako je sretna zbog pohvala za jelo koje je napravila, Rejhan vrijeđaju Keremove izjave na račun njene nespretnosti. Humejra upozorava Rejhan da će od sad motriti na svaku njenu pogrešku. Ljekari u bolnici se bore za Elifin život. Tarik prijeti Vildan da će je uništiti ukoliko Elif umre. Dok su svi u vili zabrinuti zbog iznenadnog Vildaninog nestanka, Tarik smišlja lažnu priču kako bi opravdao Vildan i smirio situaciju.


Ponedjeljak, 27.11.2017. u 20:00h
Najava epizode:
Elif se budi i pokušava medicinskoj sestri reći da Vildan nije njena majka. Međutim zbog dejstva lijekova to ne uspijeva. U telefonskom razgovoru sa majkom, Rejhan ne spominje ono što se desilo u vili i obećava joj da će završiti fakultet. Tarik nastavlja obmanjivati obitelj da je prezauzet poslom. Iako potajno pati zbog Tarikovog stalnog odsustva, Humejra Tarika pravda obitelji i želi ga prikazati u najboljem svjetlu.


Utorak, 28.11.2017. u 20:00h
Najava epizode:
Medicinska sestra po zadnji put upozorava Vildan i Tarika da donesu Elifine lične dokumente. Nakon što Vejsel i Tulaj završe sređivanje radnje, Vejsel dobiva poziv na razgovor za posao. Kerem je bijesan na Rajhan jer mu je upropastila osvojeni pehar. Rejhan je uznemirena i misli da će ovaj put biti izbačena iz vile. Jildiz je tješi. Tarik tajno pokušava odvesti Elif iz bolnice, no hoće li uspjeti u svom naumu?


Srijeda, 29.11.2017. u 20:00h
Najava epizode:
Tarik uspjeva umaći policiji i izvesti Elif iz bolnice. Vildan se šokira kada vidi da su Tarik i Elif napustili bolnicu. Kerem shvata da je pretjerao u prigovaranju Rejhan, te želi da popravi svoj odnos prema njoj. Humejra je shvatila da Tarik ne želi Keremovo uplitanje u firmu. Ona govori Keremu da je još rano da ozbiljno pristupi poslu, no Gđa Madžide ga upozorava da ne smije zaboraviti svoje obaveze prema obitelji i firmi.