Radnim danom u 20:00h

(Elif)

Nakon što je najdugovječnija moderna turska serija Elif doživjela pred bosanskohercegovačkom publikom pravi procvat, očekuje nas i nova 4. sezona. Iako je bio najavljen kraj nakon treće sezone, publika u 15 zemalja odlučila je da i dalje želi gledati priču o obitelji Emiroglu i simpatičnoj djevojčici Elif.
Sada je već jasno kako je Elif do sada najgledanija turska serija u BiH, jer nijedna nije imala tako visoke rejtinge s toliko mnogo epizoda. Producenti su s razlogom odlučili snimiti i novu sezonu, koju će gledatelji TV OBN moći pratiti od 14. novembra/studenog. Publika u petnaest zemalja svijeta, koja trenutačno prati zbivanja oko obitelji Emiroglu, rekla je jasno putem rejtinga kako želi još nastavaka. Kako bi im ispunili tu želju, producenti i autori serije uvode nove likove, usložnjavaju priču i ponovno uspijevaju prikovati gledatelje uz TV ekrane. Nakon što je serija porušila sve rekorde u Indoneziji i osvojila njihovu najveću TV nagradu, isto se događa i u zemljama Latinske Amerike. U Čileu i Kolumbiji Elif je redovito na 30% sharea, što je veliki uspjeh s obzirom na tradiciju sapunica koje imaju te zemlje. Producenti su odlučili u 4. sezoni napraviti totalnu promjenu, te zadržati samo djevojčice Elif i Indži, a uvesti mnogo zanimljivih i lijepih novih lica. Nakon teške prometne nesreće, Elif nastavlja život razdvojena od svoje obitelji, u potpuno novom okruženju u vili gđe Madžide. Zet Tarik i zlonamjerna služavka Vildan skrivaju Elif, kako je Madžide, koja ju mjesecima traži, ne bi uspjela naći. U vili se vrše pripreme povodom povratka iz Amerike Kerema, sina gđe Madžide. On će biti jedna od glavnih uloga zajedno sa lijepom Rejhan, koja u vilu stiže kao sluškinja. Za Elif početak sezone je depresivan i tužan, ali su producenti kasnije pripremili izenađenje. Pored preslatke Isabelle Damle Güvenilir u ulozi Elif, ostale će uloge odigrati Nevzat Can, Yıldız Asyalı, Hasan Ballıktaş i Derya Şen.

 

Žanr: drama, Turska, (IV - sezona 2017-2018.)

Uloge: İsabella Damla Güvenilir, Nevzat Can, Çağla Şimşek, Hasan Ballıktaş, Derya Şen i dr.

Reditelji: Betül Sevim i Çağıl Aydoğdu

   

 

Utorak, 13.11.2018. u 20:00h (905)
Najava epizoda:
Nakon što se riješio Mustafe, Tarik uz pomoć odvjetnika uspijeva sve Humejrine ovlasti u firmi prebaciti na sebe. No, ne zaustavlja se tu i uzima sav novac iz kućnog sefa, te nalaže svojim ljudima da se pobrinu da Melek zadesi ista Mustafina sudbina. Za to vrijeme Melek, tražeći način da ode iz kuće, odlučuje se na pokušaj zaposlenja u vili Haktanira kako bi umakla progoniteljima.


Srijeda, 14.11.2018. u 20:00h (906)
Najava epizoda:
Kerem sasvim slučajno saznaje da Sureja odlazi u Englesku, ali ni to nije dovoljno da skupi hrabrosti da joj konačno kaže što osjeća prema njoj. Melek ostavlja pismo za Tulaj i Žulide, te odlazi u nadi da će pronaći Elif i jednog se dana ponovno vratiti. Hoće li se njena nada ostvariti i hoće li se dva napaćena srca najzad ispuniti srećom?


Četvrtak, 15.11.2018. u 20:00h (907)
Najava epizoda:
Dok je Melek šokirana iznenadnim susretom sa kćeri, Elif je iznimno sretna što su se njene nade ostvarile. Začuđena Elifinim prisustvom u vili, Melek nastoji saznati otkud ona tu. Kockice se konačno počinju slagati i Melek saznaje da je Tarik poveznica. Madžide je uvjerena da Tarikov i Mustafin nestanak u isto vrijeme ne može biti slučajnost. Pronalazak otvorenog i ispražnjenog sefa pojačava njene slutnje.


Petak, 16.11.2018. u 20:00h (908)
Najava epizoda:
Madžide prijavljuje Tarika policiji , govoreći im da sumnja da je on kriv za Mustafin nestanak i krađu novca iz kuće. Melek čuje razgovor između policija i Madžide. Shvata da je Tarik u bijegu i da odlazak iz vile za nju može biti potencijalna opasnost, stoga odustaje od bjega sa Elif. Humejra također čuje Madžidin telefonski razgovor u kojem okrivljuje Tarika. Bijesna zbog majčinih optužbi želi dokazati da je njen suprug nevin.


Ponedjeljak, 19.11.2018. u 20:00h (909)
Najava epizoda:
Nakon svađe sa majkom, Humejra se želi naći s Ranom kako bi joj se ispovijedila, no Rana joj govori da nije kući. Humejri su čudni Ranini postupci te ju odlučuje pratiti, ne sluteći kako će saznati gorku istinu. Tarik koji je ukrao novac iz vile, odlučuje pobjeći iz zemlje i traži Raninu pomoć. Humejra zbog proživljenog šoka dobija prijevremene trudničke bolove.