Od ponedjeljka do petka u 20:00h;

(Elif)

Elif je priča o dobrodušnoj djevojčici koja postaje pijun u suparničkim igrama porodice Emiroglu. Elif ima samo šest godina kada je njena majka Melek tajno prepušta imućnom Emiroglu domaćinstvu da u njemu, poput svoje majke, odraste kao sluškinja na imanju. Iako to ona ne zna, Elif je dijete Kenana Emiroglua, najstarijeg sina u porodici. On nije svjestan da je Elif njegovo dijete, iako je bio zaljubljen u njenu majku Melek prije nego ga je ona, kako on to misli, napustila. Zapravo, Melek je prije šest godina pobjegla sa imanja, plašeći se za život svoje kćerke. Da li sada Elifina urođena dobrota može ispraviti sva zla učinjena njoj i njenoj porodici i donijeti sreću na Emiroglu imanje?

Žanr: drama, Turska, (III - sezona 2016-2017.)

Uloge: Selin Sezgin, Altuğ Seçkiner, Isabella Damla Güvenilir, Aysun Güven, Cemre Melis Çınar, Zeynep Öğren, Emre Kivilicim

Reditelj: Emine Fulya Yavuzoğlu i Oguz Ayaz

 
 

 

 

Ponedjeljak, 26.06.2017. u 19:55h
Najava epizode:
Asuman je pristala na Gondžinu ponudu, te zajedno smišljaju način kako se osvetiti. Jusuf priključuje internet u kući i kupuje računar za Elif, zbog čega su svi sretni. Erkut ponovo sreće Sitare, iznenađen je, ali i zadovoljan kada vidi da joj je vozač Selim. Arzu traži novu kućnu pomoćnicu. Paketi koje su Gondža i Asuman pripremile i poslale stižu na Erkutovu i Arzuinu adresu. Nakon otvaranju paketa čeka ih veliko iznenađenje. Lejla priprema kolač i odlazi u posjetu kod Melek i Zejnep. Ljubomorna je kad shvati koliko Melek dobro poznaje Jusufa.


Utorak, 27.06.2017. u 19:55h
Najava epizode:
Dok se Arzu oporavlja od Gondžina poklona, Erkut se obraća Latifu za pomoć u pronalaženju počinitelja. Međutim, nakon primljenih poruka, oboje shvataju da neće ostati na tome. Sitare se nekako uspijeva spasiti Vedata, te se obraća Selimu za pomoć. Daljnje akcije dovest će ih oči u oči sa smrću. Lejli je dosta uzaludnog čekanja, odlučuje poduzeti prve korake u osvajanju Jusufa.


Srijeda, 28.06.2017. u 19:55h
Najava epizode:
Sitare odbija Selimov prijedlog da odu u policiju i prijave Vedata. Jusuf nastoji pronaći Lejlinu željenu knjigu. Tulaj je sve zgroženija ponašanjem Ajlin i njenim sveprisutni egocentrizmom. Arzu popušta pod Dževahirovim pritiskom i strahom od Umita, te daje Dževahiru ogrlicu da je založi. Sitare strahuje da će je Vedat pronaći i u hotelu, zbog čega je Selim odvodi svojoj kući.


Četvrtak, 29.06.2017. u 19:55h
Najava epizode:
Selim u početku ne može obrazložiti svoje dovođenje Sitare kući, ali ona, kako bi mu olakšala situaciju, prikriva istinu o poslu kojim se bavi. Dok Arzu smatra da ponovno ima nadmoć nad Gondžom, Umit strahuje da će se Gondža prisjetiti svoje prošlosti što bi ih oboje dovelo u nezgodnu situaciju. Nakon što mu je Arzu dala ogrlicu, Dževahir popravlja strojeve i osposobljava krojačnicu za daljnji rad.


Petak, 30.06.2017. u 19:55h
Najava epizode:
Arzu uporno nastavlja sa svojim lažima Umitu o tome kako nema više nikakvog kontakta sa Dževahirom. Zejnep je s pravom zabrinuta radi Melekina povratka u krojačnicu. Radnice su šokirane pojavom Arzu i vijestima koje ona donosi. Melek nema namjeru biti njena robinja, što joj otvoreno i govori. Erkut želi pridobiti Muratovo srce i traži Vejselovu pomoć. Ali Murat ne želi ni da čuje.