Vikendom u 21:00h

Folk (2014)

 

U novoj domaćoj seriji pratimo uspon mlade muzičke nade, od seoske djevojčice do prelijepe pjevačice, zvijezde splavova, koju će život voditi trnovitim stazama uspjeha. Na tom putu suočit će se s izazovima velikog grada, spletkama i ljudima koji žele zaraditi na njenom talentu.
Glavna junakinja je jedanaestogodišnja Zvezdana, koja je već poznata u svom kraju i na Ibarskom magistrali kao dijete anđeoskog glasa. Dok ona pjeva, odrasli plaču. Toga su svjesni svi, pa i njeni roditelji, osobito otac, koji se lišava svega kako bi Zvezdani osigurao razvoj karijere. Zvezdana danju ide u školu, noću pjeva u kafani, i to je jedini način da njena obitelj opstane. Sve njene želje usmjerene su samo ka jednom cilju - da pobijedi na republičkom natjecanju za prvi glas Srbije. To je njena šansa da uđe u svijet estrade o kojem sanja.

 

Žanr: drama

Redatelj: Dušan Milić

Uloge: Katarina Bogićević, Boris Isaković, Nataša Ninković, Nikola Kojo, Nataša Tapušković, Jasna Đuričić, Danica Maksimović, Milić Vukašinović, Milutin Popović Zahar

 

 

Subota, 15.12.2018. u 21:00h, (20)
Najava epizode:
Zvezdana i Gane su u Beču. Gane izlaže svoje planove za građenje Zvezdanine karijere novim partnerima koji imaju svoje uvjete i pravila. Ljubinin i Batičin brak je na točki ključanja i njih su dvoje sve bliži razvodu. Gost emisije je Dado Polumenta.


Nedjelja, 16.12.2018. u 21:00h, (21)
Najava epizode
Bivša Zvezdanina nastavnica donosi Ljubini fotografije iz žutog tiska i savjetuje ju da povuče kćerku sa estrade dok još nije kasno. I Baticu grize savjest zbog Zvezdane i njenog odlaska u veliki grad. Dok su Gane i Zvezdana još u Beču, u Beogradu se nastavlja show “Nova zvezda“. Po povratku iz EU Zvezdana odlazi u Bogutovac kod roditelja.