Vikendom u 21:00h

Folk (2014)

 

U novoj domaćoj seriji pratimo uspon mlade muzičke nade, od seoske djevojčice do prelijepe pjevačice, zvijezde splavova, koju će život voditi trnovitim stazama uspjeha. Na tom putu suočit će se s izazovima velikog grada, spletkama i ljudima koji žele zaraditi na njenom talentu.
Glavna junakinja je jedanaestogodišnja Zvezdana, koja je već poznata u svom kraju i na Ibarskom magistrali kao dijete anđeoskog glasa. Dok ona pjeva, odrasli plaču. Toga su svjesni svi, pa i njeni roditelji, osobito otac, koji se lišava svega kako bi Zvezdani osigurao razvoj karijere. Zvezdana danju ide u školu, noću pjeva u kafani, i to je jedini način da njena obitelj opstane. Sve njene želje usmjerene su samo ka jednom cilju - da pobijedi na republičkom natjecanju za prvi glas Srbije. To je njena šansa da uđe u svijet estrade o kojem sanja.

 

Žanr: drama

Redatelj: Dušan Milić

Uloge: Katarina Bogićević, Boris Isaković, Nataša Ninković, Nikola Kojo, Nataša Tapušković, Jasna Đuričić, Danica Maksimović, Milić Vukašinović, Milutin Popović Zahar

 

 

Subota, 17.11.2018. u 20:35h, (12)
Najava epizode:
Zvezdana i Nino se bude zajedno nesvjesni kako njihova veza nema budućnost, jer ne odgovara nikome iz njihovog kruga. Gane pregovara sa Lepim da mu "proda" Zvezdanu. Lepi nije siguran jer bi tako izgubio na svim frontovima. Paparazzi se vrte oko lokala u kojem su se njih dvojica sastali.


Nedjelja, 18.11.2018. u 20:00h, (13)
Najava epizode
Gane u Bogutovce šalje izaslanika kako bi nagaovrio Anđelkoviće da mu ustupe Zvezdanu. Anđelkovići odlaze u Beograd kako bi pregovarali. Na kraju, nagovaraju kćerku da potpiše raskid ugovora sa Lepim, ali ona nema snage da mu to prizna. U novinama izlazi priča o Ganetu i Zvezdani.