Od 09.09. u 22 sata

(Halka)

 

 

Prije 20 godina dogodilo se ubojstvo, čije okolnosti ni danas nisu razriješene. Policija je zbog nedostatka dokaza zatvorila slučaj.

Međutim, kada nakon 20 godina u policijsku postaju stigne snimak ubojstva na kojemu se vidje ubojice, policija odlučuje ponovno otvoriti slučaj.

Glavni policijski inspektor odlučuje angažirati sina žrtve ubojstva, Kana, koji je završio u zatvoru još kao jako mlad. Njegov zadatak bit će da se infiltrira u redove organizirane kriminalne skupine bivših prijatelja i suradnika njegovog oca, koji su ga i ubili.

Ono što Kan ne zna je da on možda i nije sin svog oca, a ono što ne zna policija je koliko je kriminalna skupina velika i protiv koga se zapravo bore.

 

 

Žanr: turska drama

Uloge: Serkan Çayoğlu, Kaan Yıldırım, Hande Erçel, Nazan Kesal, Ahmet Mümtaz Taylan

Autor: Volkan Kocatürk

 

 

Četvrtak, 24.09.2020. u 22:00h (12)
Najava epizoda:
Šener obavještava Iskendera kako je Terzi počistio jadnog konobara i kako su i Džihangir i Kan bili prisutni na mjestu zločina. Iskender saznaje da je Kan sin Humejre i Erena Karabuluta. Bahar se oprašta od Kana, a on joj govori kako se njihova priča još nije završila. Ilhan upozorava Džihangira da se drži podalje od Terzija. Odlučivši se baviti poslom njenog oca, Mužde susreće Džihangira i pokušava od njega doći do važnih informacija. Dolazi do okršaja između Džemala i Altana. Navodno ne vjerujući u postojanost Halke, Altan želi obustaviti operaciju i ponovo strpati Kana u zatvor. Džemal uvjerava Kana kako mu želi pomoći i kako je na njegovoj  strani...


Petak, 25.09.2020. u 22:00h (13)
Najava epizoda:
Ilhan od organizacije dobiva zeleno svjetlo da ubije Iskendera. Međutim, ne želeći da bude njihov pijun, Džihangir se protivi sudjelovanju u tomu. S druge strane, taj bi posao mogao biti Kanova i Baharina karta za ponovnu suradnju sa policijom, zbog čega Kan nastoji uvjeriti Džihangira da pristane na zadatak. Nesvjestan opasnosti koja vreba, Iskender razmatra primanje svoje kćeri u organizaciju.


Ponedjeljak, 28.09.2020. u 22:00h (14)
Najava epizoda:
Ilhan organizira napad na iskendera. Džemal i Bahar doznaju za njihov plan, te se upućuju na mjesto obračuna. Altan prijeti Džemalu kako će obavijestiti glavne i reći im za njegov plan koji je napravio na svoju ruku, no ne uspijeva ga zastrašiti. Iskender govori Šeneru kako je on nepobjediv, ali ipak u pomenutom okršaju ostaje ranjen. Bahar nastoji uvjeriti Džemala kako ih Kan nije naveo na pogrešan smjer. Džihangir pokušava doznati od oca ko mu je nadređeni, ali ne uspijeva saznati ništa drugo osim da mu je nadimak Džengiz Kan i da je veoma opasan.


Utorak, 29.09.2020. u 22:00h (15)
Najava epizoda:
Džemal svim silama nastoji održati svoj tim u životu, ali to mu teško polazi za rukom. Policija prima snimak konobareva ubojstva, zbog čega izdaju nalog za Kanovo i Džihangirovo uhićenje. Međutim, Bahar, zbog svog uvjerenja da oni nisu izvršili ubojstvo, dojavljuje Kanu za namjeru policije. Mužde želi da u očevom odsustvu preuzme konce i da se osveti zbog pokušaja njegovog ubojstva, ali Iskender joj savjetuje da sačeka da se on oporavi.


Srijeda, 30.09.2020. u 22:00h (16)
Najava epizoda:
Doktor otkriva Kanu informacije o Terziju. Nastojeći pronaći Kana, Džemal i Bahar odlaze u automehaničarsku radnju koju Kan često posjećuje. Bahar shvata da ih je Kan opet prešao, a Džemal privodi liječnika kako bi od njega izmolio potrebne informacije. Mužde posjećuje Ireminog oca i prijeti mu. Mužde otkriva Džihangiru kako posjeduje snimak na kojem je prikazano ubojstvo koje je počinio Terzi, te mu govori kako će mu dati snimku ukoliko poštede njenog oca. Ilhan moli Vekilharča da mu pomogne kako njegov sin ne bi otišao u zatvor, a on mu govori kako je angažirao Terzija da ubije Iskendera.