Radnim danom u 19 sati

(Iffet)

 

Ovo je nevjerojatna priča o pravoj ljubavi, puna čednosti, ali i gorčine. Iffet se zaljubi u Cemila. Cemil je lud za njom, ali priča dobija potpuni preokret i postaje strastvena, sa puno osvete.

Uprkos tome što je zabranjeno družiti se s dječacima, Iffet se zaljubljuje u Cemila. Cemil je sluđen ljubavlju koju osjeća prema njoj. Ta ludost ga navede da siluje Iffet. Iffet mu je spremna oprostiti ako je oženi. No, pod pritiskom njegovog oca, on se oženi sa drugom djevojkom koja dolazi iz imućne porodice. Nakon tog Iffet je odlučna osvetiti se čovjeku koji je ukrao njenu budućnost.

 

Turska, 2011-2012

Uloge: Deniz Çakır, Ibrahim Celikkol, Birsen Dürülü, Selim Erdogan

Scenarij: Zülküf Yücel

Autor: Zülküf Yücel

 

 

 

Četvrtak, 22.08.2019. u 19:00h (68)
Najava epizoda:
Problematična Nimet trn je u oku njenog oca Ahmeta. On je odovodi u bolnicu radi provjere djevičanstva i ona postaje njegov zatočenik. U svoj toj muci ona odlučuje skončati svoj život. Džemil I Iffet su na pragu vjenčanja. Sve je spremno, ali kao da se sivi oblaci ne razilaze. Hoće li se dugoočekivano vjenčanje konačno održati?


Petak, 23.08.2019. u 19:00h (69)
Najava epizoda:
Nakon vjenčanja se čini da ništa ne može stati na put konačnoj sreći Iffet i Džemila. Ali Betul ima drugačije planove i stvari neće ići tako glatko. Dilek i Erhan traže rješenje za spas njihove propale obiteljske firme. Šokirat će ih činjenica kako moraju odustati od svog života na visokoj nozi jer stvari ne stoje tako dobro.


Subota, 24.08.2019. u 18:55h (70)
Najava epizoda:
Džemil se osjeća bespomoćno zbog postupaka Betul, ali u svakom trenutku ima podršku svoje voljene žene. Nakon godinu dana borbe i građenja nekog boljeg života, Iffet ostaje trudna. Radost iščekivanja novog člana obitelji Ozdemir, pokvarit će jedan drugi sin. Jednostavno, čini se kao njima nije suđena sreća i samo ih trenuci dijele od potopa.


Nedjelja, 25.08.2019. u 19:00h (71)
Najava epizoda:
Iffet i Džemil započinju novi život nakon prometne nezgode. Međutim, zbog gubitka Elif, stvari neće nikada više biti iste. Iako su odlučni zajedničkom borbom prebroditi sve prepreke koje ih spriječavaju u nastavku što boljeg života, na različitim su pozicijama. Dok Džemil utjehu pronalazi u svom sinu Mehmetu, ništa i nitko ne može utješiti Iffet.


Ponedjeljak, 26.08.2019. u 18:55h (72)
Najava epizoda:
Iffet godinama uspijeva prikriti svoju patnju za izgubljenim djetetom, sve dok se u kvart ne dosele novi ljudi i u njen život uđe curica Ćićek, Elifina vršnjakinja. U maloj djevojčici ona pronalazi svoju davno izgubljenu kćerku. Prepušta se, ne znajući pravi identitet i plan oca i kćerke, koji su tajanstveno ušli u njen život. Džemil ulazi u sukob sa Erhanom smatrajući kako on stoji na putu sreće između njega i sina.


Utorak, 27.08.2019. u 19:00h (73)
Najava epizoda:
Isplivavaju nove informacije o pronalasku tijela Elif. Iffet i Džemil ni svjesni da sva događanja oko njih imaju tajnovitu pozadinu. Dilek nema namjeru zakopati ratnu sjekiru sa Iffet što dovodi do ponovnih sukoba. Sa druge strane postaje sve jasnije da je Halil u potrazi za nečim. Radi sve što je u njegovoj moći kako bi sastavio Ćićek i Iffet.


Srijeda, 28.08.2019. u 19:00h (74)
Najava epizoda:
Halil nije jedini koji pokušava stati između Iffet i Džemila. Nova osoba koja ulazi u Džemilov život možda ima i drugačije namjere od onih koje pokazuje. Nakon dva izgubljena djeteta, Iffet više nema ni snage ni volje boriti protiv sudbine, ali je šokira saznanje kako Džemil želi ponovno dijete. Njihova je ljubav na najvećoj kušnji do sada. Hoće li izdržati?