Radnim danom u 19 sati

(Iffet)

 


Ovo je nevjerojatna priča o pravoj ljubavi, puna čednosti, ali i gorčine. Iffet se zaljubi u Cemila. Cemil je lud za njom, ali priča dobija potpuni preokret i postaje strastvena, sa puno osvete.

Uprkos tome što je zabranjeno družiti se s dječacima, Iffet se zaljubljuje u Cemila. Cemil je sluđen ljubavlju koju osjeća prema njoj. Ta ludost ga navede da siluje Iffet. Iffet mu je spremna oprostiti ako je oženi. No, pod pritiskom njegovog oca, on se oženi sa drugom djevojkom koja dolazi iz imućne porodice. Nakon tog Iffet je odlučna osvetiti se čovjeku koji je ukrao njenu budućnost.

 

Turska, 2011-2012

Uloge: Deniz Çakır, Ibrahim Celikkol, Birsen Dürülü, Selim Erdogan

Scenarij: Zülküf Yücel

Autor: Zülküf Yücel

 

 

 

Četvrtak, 27.06.2019. u 19:00h (19)
Najava epizoda:
Nitko ne zna zašto je Erhan imao nesreću. Samo Gulin zna da je kriva za to. Ihsanu je teško zbog Erhana. Gulin dolazi baš u bolnicu da kaže Ihsanu da je trudna kako bi ga udaljila od Iffet.


Petak, 28.06.2019. u 19:00h (20)
Najava epizoda:
Dilek je jedva dočekala da Gulin saopći da je trudna, te odlazi do Iffet kako bi se naslađivala. Govori joj da se nada da nakon svega neće doći u njihovu kuću. Iffet ne zna kako reći ocu da se neće udati i da je Ihsanova bivša trudna.


Ponedjeljak, 01.07.2019. u 18:55h (21)
Najava epizoda:
Nakon što Iffet pronađe Džemila sa Nil, pokušava ga ubijediti da to nije dobro ni za jedno od njih. No, nije spremna još rizikovati budućnost s Ihsanom zbog prošlosti. Odlučna je prebroditi sve eventualne probleme u braku i ne dozvoliti da je drugi gaze. Prva će joj na crtu izaći Gulin.


Utorak, 02.07.2019. u 19:00h (22)
Najava epizoda:
Džemil i Nil se sve više dopadaju jedno drugome. Uzaludni su pokušaji Iffet da upozori Ihsanovu kćerku u što se upušta. Sada kada je sama, Betul se počinje kajati zbog stvari koje je učinila bivšoj prijateljici. Viesti koje Dilek dobija od Emrea zakomplicirat će njene daljnje korake.


Srijeda, 03.07.2019. u 19:00h (23)
Najava epizoda:
Iffet je odlučila naplatiti Džemilu bol koju joj je prouzročio. Njena moć u firmi i kući raste i osjeća se dovoljno jakom da joj nitko ništa ne može. Dilek uviđa svoje greške, ali ne želi zatražiti oprost od Iffet. Sukob koji s njom nastavlja nikako joj ne ide u prilog. Nimet ratuje s ocem zbog školovanja.