Od ponedjeljka do petka u 20:55h;

(Kinali Kar)

Ali Ogretmen iz Istanbula dolazi u Kinali Kar na mjesto učitelja. U selu odmah pronalazi prijatelje, Kambera, Redžepa i Omera. Ali, pronalazi i Nazar. Buntovnu djevojku koja tvrdi da je Ali njena sudbina.
Najavljen njenim snovima, ovaj atraktivni stranac upravo zbog nje je došao u Kinali Kar, samouvjerena je Nazar. To naravno ne odgovara njenoj majci, zloj i proračunatoj ženi, koja je upravnica sela, a ambicije želi ostvariti i udajom kćeri za bogatog Cabbar Agu. No, Nazar će učiniti nepredvidivu stvar. Odsjeće svoju dugu kosu i tako pronaći spas od braka bez ljubavi. Jer, tradicija ovog malog mjesta nalaže da mladenka ne može imati kratku kosu.
Ultimativna zvijezda Turske, glumac, pjevač i showman Emrah Ipek u turskoj ljubavnoj drami Nazar u ulozi Alija Ogretmena, sa atraktvnom Ozlem Conker, koja je slavu stekla upravo ulogom bunotvne Nazar.
„Ja sam osoba koja je počela raditi još od rane mladosti. Posao čovjeka osposobljava u mnogim aspektima te uči ga različitim vrijednostima. Od rane mladosti sam naučila da se borim u životu i mislim da iz toga crpim svoju snagu i energiju. Nisam kukavica niti osoba koja bježi od odgovornosti", izjavila je jednom prilikom Ozlem, pojašnjavajući svoj trnoviti put do uspjeha i slave u svijetu turskih telenovela.

Žanr: drama, Turska

Uloge: Emrah, Özlem Conker, Mustafa Avkiran

Reditelj: Taner Akvardar

 

 

 

Srijeda, 13.12.2017. u 20:50h
Najava epizode:
Kamber završava u zatvoru. Zehra to javlja Aliju. Lamija bježi sa imanja. Nazar traži od nje da nađe Alija i zakaže mu sastanak s njom ispod drveta zaljubljenih. On odlazi s Efeom na dogovoreno mjesto. Nastaje opći kaos. Džabar i njegovi ljudi traže po selima i Lamiju i Nazar, koja je odlučila pobjeći. Ona i Ali se sakriju kod Zehre. Fadik napravi neviđenu štetu u Demirovoj tvronici.


Četvrtak, 14.12.2017. u 20:50h
Najava epizode:
Sumru insistira da bude gospodarica, a kako joj Halil brani da nosi maramu, ona odlazi sa Fadik na njeno imanje. Riza ide s njom, unatoč protivljenju. Ali pokušava osloboditi Kambera. Džabar upada s pištoljem na Halilovo imanje tražeći Nazar. Kad je tu ne nađe odluči blokirati Kinali Kar. Obećava nagradu onome tko ih uhvati. Mesut i Lamija su također u bijegu.


Petak, 15.12.2017. u 22:55h
Najava epizode:
Sve je veće nezadovoljstvo radnika u šumi. Ideja da svatko radi za sebe unijela je razdor. Davut je u bolnici u teškom stanju i Zehra ga odlazi vidjeti. Cijelo selo traži Nazar. Omer nju i Efea spasi u zadnji trenutak iz ruku Sejita. Dđžabar aga ipak na koncu nađe njihovo sklonište. Mihriban se pretvara da je bolesna kako bi natjerala Omera i Redžepa da se pomire.


Utorak, 19.12.2017. u 20:55h
Najava epizode:
Džabar aga zarobi Alija i muči ga kako bi saznao gdje su Nazar i Efe. Oni za to vrijeme bježe u nepoznatom pravcu. Cijelo selo saznaje da je Ali zarobljen i idu ga spasiti. Žene predvode ekspediciju na agino imanje. Jedino Sumru još uvijek umišlja kako je gospodarica sela i ne pada joj na pamet da to radi. Džabar aga je u bezizlaznoj situaciji, a Nazar se muči u novom gradu.

 

NAZAR popuna

NAZAR popuna 1