Od ponedjeljka do petka u 20:55h;

(Kinali Kar)

Ali Ogretmen iz Istanbula dolazi u Kinali Kar na mjesto učitelja. U selu odmah pronalazi prijatelje, Kambera, Redžepa i Omera. Ali, pronalazi i Nazar. Buntovnu djevojku koja tvrdi da je Ali njena sudbina.
Najavljen njenim snovima, ovaj atraktivni stranac upravo zbog nje je došao u Kinali Kar, samouvjerena je Nazar. To naravno ne odgovara njenoj majci, zloj i proračunatoj ženi, koja je upravnica sela, a ambicije želi ostvariti i udajom kćeri za bogatog Cabbar Agu. No, Nazar će učiniti nepredvidivu stvar. Odsjeće svoju dugu kosu i tako pronaći spas od braka bez ljubavi. Jer, tradicija ovog malog mjesta nalaže da mladenka ne može imati kratku kosu.
Ultimativna zvijezda Turske, glumac, pjevač i showman Emrah Ipek u turskoj ljubavnoj drami Nazar u ulozi Alija Ogretmena, sa atraktvnom Ozlem Conker, koja je slavu stekla upravo ulogom bunotvne Nazar.
„Ja sam osoba koja je počela raditi još od rane mladosti. Posao čovjeka osposobljava u mnogim aspektima te uči ga različitim vrijednostima. Od rane mladosti sam naučila da se borim u životu i mislim da iz toga crpim svoju snagu i energiju. Nisam kukavica niti osoba koja bježi od odgovornosti", izjavila je jednom prilikom Ozlem, pojašnjavajući svoj trnoviti put do uspjeha i slave u svijetu turskih telenovela.

Žanr: drama, Turska

Uloge: Emrah, Özlem Conker, Mustafa Avkiran

Reditelj: Taner Akvardar

 

 

 

 

Utorak, 24.10.2017. u 20:55h
Najava epizode:
Ali se zbližava s Eefom tijekom učenja. Fadik i dalje uznemirava Demira. Pripremila je prost, ali savršen plan. Nazar i Halil prijavljuju vlastima da je nestala Sureja. Nazar i Ali se susreću u selu, ali on i dalje ne želi razgovorati s njom o svom životu s Edže. Edže pak ipak odluči otići i oprašta se s mještanima, ali tada čoban donosi povrijeđenu Sureju u selo i ona mora ostati.


Srijeda, 25.10.2017. u 20:50h
Najava epizode:
Sureja nije u smrtnoj opasnosti, stoga Edže i dalje želi otići. Mali Efe je osvojio čitavu obitelj, čak i učitelja koji ni ne zna da mu je otac. Džabar obeća dati Demiru tvornicu u njegovom selu ako mu pomogne vratiti Nazar. Edže u parku ponovno sreće Zehru i sazna njen pravi identitet. Džabar šalje Sejita kao špijuna u Kinali Kar. Demir ponovno izbacuje Fadik iz kuće.


Četvrtak, 26.10.2017. u 20:50h
Najava epizode:
Nazar dovodi Efea u školu na njegovo insistiranje. To izazove napeti trenutak i Ali za trenutak posumnja kako je dječak njegov sin. Džabar je u panici zbog tvornice u kojoj svi mještani dva sela žele raditi. Demir je jako tražena osoba u oba sela. Halil odlazi razgovarati s njim, a rano ujutru i Džabar aga šalje svog čovjeka po njega. Sureja prizna Nazar kako se pokušala ubiti.

 

NAZAR popuna

NAZAR popuna 1