Od ponedjeljka do petka u 20:55h;

(Kinali Kar)

Ali Ogretmen iz Istanbula dolazi u Kinali Kar na mjesto učitelja. U selu odmah pronalazi prijatelje, Kambera, Redžepa i Omera. Ali, pronalazi i Nazar. Buntovnu djevojku koja tvrdi da je Ali njena sudbina.
Najavljen njenim snovima, ovaj atraktivni stranac upravo zbog nje je došao u Kinali Kar, samouvjerena je Nazar. To naravno ne odgovara njenoj majci, zloj i proračunatoj ženi, koja je upravnica sela, a ambicije želi ostvariti i udajom kćeri za bogatog Cabbar Agu. No, Nazar će učiniti nepredvidivu stvar. Odsjeće svoju dugu kosu i tako pronaći spas od braka bez ljubavi. Jer, tradicija ovog malog mjesta nalaže da mladenka ne može imati kratku kosu.
Ultimativna zvijezda Turske, glumac, pjevač i showman Emrah Ipek u turskoj ljubavnoj drami Nazar u ulozi Alija Ogretmena, sa atraktvnom Ozlem Conker, koja je slavu stekla upravo ulogom bunotvne Nazar.
„Ja sam osoba koja je počela raditi još od rane mladosti. Posao čovjeka osposobljava u mnogim aspektima te uči ga različitim vrijednostima. Od rane mladosti sam naučila da se borim u životu i mislim da iz toga crpim svoju snagu i energiju. Nisam kukavica niti osoba koja bježi od odgovornosti", izjavila je jednom prilikom Ozlem, pojašnjavajući svoj trnoviti put do uspjeha i slave u svijetu turskih telenovela.

Žanr: drama, Turska

Uloge: Emrah, Özlem Conker, Mustafa Avkiran

Reditelj: Taner Akvardar

 

 

 

 

Petak, 18.08.2017. u 20:55h
Najava epizode:
Nazar dobija Alijevo pismo. Pronalazi način da ga obavijesti da se sastanu. Halil io Demir izlaze u selo za Bajram. Halil srdačno pozdravi Alija. Sureja želi spriječiti Halila da se oporavi ali još ne zna kako. Kamber izvede predstavu na trgu o ljubavi Alija i Nazar. Demir poludi, Ali ga udari kako bi obranio Kambera. Džabar aga upoznaje Rizu i Sureju. Riza ima svoje uvjete kako bi ubio Halila.


Ponedjeljak, 21.08.2017. u 20:55h
Najava epizode:
Mihriban i Redžep dolaze odvesti Zehru iz zatočeništva. Davut se vraća pijan i ne zatoče ju doma. Demir javlja Halilu kako Sureja i Džabar smjeraju nešto. Sureja pokušava nametnuti Rizu kao novog nadzornika šume. Demir s nožem u rukama napada Alija, ali se u zadnji trenutak predomisli. Ali i Nazar razgovaraju o svojoj sudbini, ali svatko stvari gleda na drugačiji način.


Utorak, 22.08.2017. u 20:55h
Najava epizode:
Zehra se brine da će ju Davud naći i napraviti krvoproliće. On se pojavi, ali kada mu ne dopuste ući u kuću, kampuje ispred. Halil radi intervju sa Rizom za posao u šumi i nakon toga ga zaposli. Otac javlja Aliju da mu je umrla majka. Ali odluči otići. Nazar sanja da on odlazi a kasnije sazna za nesretan slučaj. Nafile uvijedi Zehru da odustane od Kambera i Vrati se Davutu.


Srijeda, 23.08.2017. u 22:30h
Najava epizode:
Kamber se razočarao u Zehru i pati više nego ikada. Ali odluči otići, a Nazar je očajna zbog tog njegovog postupka iako je rekao da će se vratiti. Riza predstavlja svoj plan upravljanja šumom, ali Halil odbije. Iduće jutro zatekne ga s pištoljem u ruci. Ipak, Riza nije mogao izvršiti naređeno. Halil porazgovara s njim i traži kontrauslugu. Mufit traži od Alija da ostane u gradu. Pokuša ga ubijediti i bivša djevojka Ajča.


Četvrtak, 24.08.2017. u 20:55h
Najava epizode:
Ali ne želi ostati u Istanbulu iako ga otac moli. Riza govori Sureji kako ima novi plan i da je od starog odustao. Seljani se odluče pobuniti protiv terora Džabar age. Ovaj ima drugog posla. Odlazi do Sureje i šokira se kada ga Halil dočeka na nogama. Kaže mu da se gubi jer mu ne namjerava dati nijednu od kćeri. Fadik uz pomoć oružja otima Demira.

 

NAZAR popuna

NAZAR popuna 1