Radnim danom u 10:00h

(Kinali Kar)

 

Serija prikazuje ljubavne pri─Źe ─Źetiri djevojke, ─Źetiri sestre, mještanke malog i zaba─Źenog turskog sela Kinali Kar, sa najve─çim osvrtom na strastvenu ljubav mladog nastavnika Alija i lijepe mještanke Nazar, najstarije k─çerke Hanim i Age.
Ali je iz velikog grada u selo došao zbog posla, i u njemu brzo pronalazi prijatelje, ali i ljubav svog ┼żivota, Nazar. Ona je buntovnica, koja se ne ┼żeli povinovati sudbini koju su joj namjenili roditelji. U znak pobune odsje─çe kosu jer ne ┼żeli biti sa onim kojeg ne voli. Ali, bez obzira na sve, njena majka je odlu─Źna da je uda za Cabbara, agu obli┼żnjeg sela. No, Nazar zna da je ljubav njenog ┼żivota mladi─ç kojeg je vidjela u svojim snovima. Taj mladi─ç je Ali, koji je upravo stigao u Kinar Kar i ona ne odustaje od svojih snova.

Osim romanti─Źnih pri─Źa, serija interpretira i tradiciju i obi─Źaje ljudi iz malih sredina, poput sela Kinali Kar. Glavnu mušku ulogu, Alija, tuma─Źi Emrah Ipek, ultimativna zvijezda Turske, glumac, pjeva─Ź i showmen, a glavna ┼żenska uloga povjerena je atraktivnoj Ozlem Conker.

 

 

Autor: Taner Akvardar

Glavne uloge: Emrah, Ozlem Conker, Mustafa Avkiran, Nurseli Idiz, Engin Senkan, Yasar Abravaya