Vikendom u 20 sati

(Nemoj da zvocaš)

 

Ovaj urenebesni sitkom prikazuje zajednički život tri para:
Mladi – Boki Žutić i Nina Pešić, koji tek započinje život pod istim krovom nakon što je on ostao bez posla i para za samostalni život.
Sredovječni – Ilija i Marina Todorović, koji dolaze iz provincije, sin im odlazi u Novi Sad na studije glume, a oni ostaju, nakon toliko godina, ponovno sami i upadaju u „krizu srednjih godina”;
Zreli – Bata i Simka Vuković, bivša nastavnica i policajac u mirovini koji dijeli dobro i zlo već pola stoljeća, pod parolom „tko se voli, taj se tuče”.
Kroz prizmu svakog para moći ćete da se na duhovit način susretnete sa radostima i „mukama” svakodnevice u dvoje, ali i da prepoznate neke situacije koje i sami proživljavate.

 

Žanr: Komedija (2017)

Uloge: Boro Stjepanović i Jelisaveta – Seka Sablić (zreli bračni par), Ljubomir Bandović i Milena Vasić (sredovječni bračni par), Milena Živanović i Uroš Jakovljević (mladi par)

Redatelji: Igor Stoimenov (zreli bračni par), Marko Manojlović (sredovječni bračni par) i Jelena Tvrdišić (mladi par)

 

 

Subota, 17.11.2018. u 20:35h, (07)
Najava epizode:
Simka i Bata su zabrinuti za svoju sigurnost. Sve poduzimaju kako bi se zaštitili. Boki instalira skype preko kojeg bi bio uvijek povezan sa svojom babom, koja je sama. To dovodi do ludila Ninu, ali situacija se vrlo brzo promijeni. Ilija želi odvesti Marinu u Pirot na sahranu, ali ona neće ni da čuje.


Nedjelja, 18.11.2018. u 20:00h, (08)
Najava epizode
Marina ima novu preokupaciju, a to je astrologija. Ilija naravno ne razumije ništa i ismijava ju. Bato pokušava naći posao. Ispunjavajući online oglas napravi kobnu grešku. Nina želi da Boki prati njenu maloljetnu sestru na jedan rođendan. Boki se vraća sa zabave krvavog nosa.