Vikendom u 20 sati

(Nemoj da zvocaš)

 

Ovaj urenebesni sitkom prikazuje zajednički život tri para:
Mladi – Boki Žutić i Nina Pešić, koji tek započinje život pod istim krovom nakon što je on ostao bez posla i para za samostalni život.
Sredovječni – Ilija i Marina Todorović, koji dolaze iz provincije, sin im odlazi u Novi Sad na studije glume, a oni ostaju, nakon toliko godina, ponovno sami i upadaju u „krizu srednjih godina”;
Zreli – Bata i Simka Vuković, bivša nastavnica i policajac u mirovini koji dijeli dobro i zlo već pola stoljeća, pod parolom „tko se voli, taj se tuče”.
Kroz prizmu svakog para moći ćete da se na duhovit način susretnete sa radostima i „mukama” svakodnevice u dvoje, ali i da prepoznate neke situacije koje i sami proživljavate.

 

Žanr: Komedija (2017)

Uloge: Boro Stjepanović i Jelisaveta – Seka Sablić (zreli bračni par), Ljubomir Bandović i Milena Vasić (sredovječni bračni par), Milena Živanović i Uroš Jakovljević (mladi par)

Redatelji: Igor Stoimenov (zreli bračni par), Marko Manojlović (sredovječni bračni par) i Jelena Tvrdišić (mladi par)

 

 

 

Subota, 15.12.2018. u 20:00h, (15)
Najava epizode:
Marinu je uhvatila nova opsesija. Naime, slijedeća stavka je preuređenje stana. Tijekom renovacije Iliju uhvate leđa. Nina i Boki postaju opsjednuti reality show programom. Simku je uhvatila depresija. Starost joj je stigla za vrat i želi da se obrani na sve načine.

 

Nedjelja, 16.12.2018. u 20:00h, (16)
Najava epizode
Marina je kupila rolere i zaštitnike i ima velike planove. Ilija za to vrijeme konstatira kako nema što obući za zabavu. Bata se obveže glasovati za određenu stranku. Simka je u strahu da ne ispuni obećanje i da ga kazne. Ninini roditelji dolaze na večeru. Boki je nasmrt preplašen i izmišlja razne razloga da se ne pojavi.