Vikendom u 20 sati

(Nemoj da zvocaš)

 

Ovaj urenebesni sitkom prikazuje zajednički život tri para:
Mladi – Boki Žutić i Nina Pešić, koji tek započinje život pod istim krovom nakon što je on ostao bez posla i para za samostalni život.
Sredovječni – Ilija i Marina Todorović, koji dolaze iz provincije, sin im odlazi u Novi Sad na studije glume, a oni ostaju, nakon toliko godina, ponovno sami i upadaju u „krizu srednjih godina”;
Zreli – Bata i Simka Vuković, bivša nastavnica i policajac u mirovini koji dijeli dobro i zlo već pola stoljeća, pod parolom „tko se voli, taj se tuče”.
Kroz prizmu svakog para moći ćete da se na duhovit način susretnete sa radostima i „mukama” svakodnevice u dvoje, ali i da prepoznate neke situacije koje i sami proživljavate.

 

Žanr: Komedija (2017)

Uloge: Boro Stjepanović i Jelisaveta – Seka Sablić (zreli bračni par), Ljubomir Bandović i Milena Vasić (sredovječni bračni par), Milena Živanović i Uroš Jakovljević (mladi par)

Redatelji: Igor Stoimenov (zreli bračni par), Marko Manojlović (sredovječni bračni par) i Jelena Tvrdišić (mladi par)

  

 

Subota, 19.01.2019. u 20:00h, (25)
Najava epizode:
Simka ima napad panike kada osjeti potres. U pola noći traži od Bate da idu kampirati u park. Ilija budi Marinu sa informacijom da su im odblokirane kartice i da joj sprema iznenađenje. Nina se zagrcne tijekom ručka i postaje opsjednuta smrću.


Nedjelja 20.01.2019. u 20:00h, (26)
Najava epizode
Marina počinje pisati dnevnik jer joj Ilija "nabija" stres. Boki je ljubomoran na Nininog bivšeg Stefana koji radi s njom. Jedan telefonski razgovor pogorša situaciju. Simkina prijateljica Živka dolazi kako bi lobirala kod Bate da pusti Simku da se učlani u amatersko kazalište.