Subotom i nedjeljom u 21 sat

(Th Missing)

Sjajna krimi-drama BBC-ja, Nestanak, čije je finale pratilo blizu sedam milijuna gledatelja, priča nam priču o dječaku Oliveru Hughesu, koji nestaje u Francuskoj tijekom obiteljskog odmora. Njegov nestanak postaje i ostaje prava misterija, i čini se da svi polako odustaju od toga.
Svi, osim njegovog oca Tonija, koji se ne želi pomiriti da njegovog sina nema i od samog početka kreće u opsesivnu potragu za bilo kakvim tragom koji će ga odvesti do njega. Gotovo desetogodišnja neumorna potraga svakim korakom donosi novi preokret i počinje polako uništavati brak Tonija i Emili, ali i njihove živote...
Britanska mini serija zaradila je dvije nominacije za Zlatni globus i to u kategorijama najbolje mini serije te za najbolju glumicu (Frances O'Connor).

 

Velika Britanija, 2014

Uloge: Tchéky Karyo, Anastasia Hille, James Nesbitt, Frances O'Connor

Autori: Harry i Jack Williams

 

 

Subota, 18.08.2018. u 21:00h, (07)
Najava epizode:
2009. Prošle su tri godine od Oliverova nestanka i nije postignut nikakav značajniji napredak u istrazi. Brak Tonyja i Emily je pred raspadom. U istrazi dolazi do neočekivanog obrata kad nestane još jedan dječak u Chalons Du Boisu. Tony, Emily i Mark ponovno odlaze u francuski gradić nadajući se da će ovaj događaj rasvijetliti što se dogodilo s Oliverom. Sadašnjost. Informacije koje Tony, Julien i Emily dobivaju navode ih na slabašan trag. Kad se Tony i Emily opet nađu u Chalons Du Boisu, a njihova istraga napokon pokrene s mrtve točke, njihov se odnos počinje mijenjati nabolje. 


Nedjelja, 19.08.2018. u 21:00h, (08)
Najava epizode:
Zahvaljujući novim dokazima, Tony, Emily, Julien i Mark sve su bliže otkrivanju istine o Oliverovu nestanku. No nakon toliko godina potrage, mogu li se Tony i Emily nositi s istinom o tome što se doista dogodilo njihovu sinu te hoće li napokon naći mir i krenuti dalje?