Radnim danom u 20:55h

(Paramparça)


Priča prati sudbinu Gulseren, skromne mlade žene koja je predana majka svojoj kćeri. Nakon velike tragedije koja ju je zadesila našla se u zabranjenom ljubavnom odnosu s Džihanom. Dižhan je pošten poslovni čovjek koji voli svoju kćer. Nažalost, izgubio je nadu kako će jednog dana naći pravu ljubav o kakvoj je uvijek maštao. Njihove dvije kćeri, Hazal i Džansu, zabunom su zamijenjene još u rodilištu. Jednom kad bolna istina izađe na vidjelo, počet će prava zbrka. Gulseren je siromašna, a Džihanova supruga Dilara potječe iz bogate obitelji. Prije petnaest godina njih su dvije rodile svoje kćeri u istoj bolnici. Njihova su prezimena slična pa je smetena medicinska sestra, zamijenivši dvije djevojčice, zauvijek promijenila njihovu sudbinu.
Jednoga dana Džihanova i Dilarina kći doživjela je tešku prometnu nesreću te liječnik od njih uzima uzorke DNK-a. Nevjerni suprug napustio je Gulseren i ostavio je da se sama brine o njihovoj kćeri Hazal. Kako istina polako izlazi na vidjelo, između dviju obitelji nastaju problemi, s obzirom na to da su njihovi društveni i ekonomski statusi posve različiti. Ti problemi zbližit će Džihana i Gulseren. Između njih se ubrzo počinju razvijati osjećaji koje ne mogu obuzdati. Džihanova supruga Dilara odlučila je da bi bilo najbolje da njihova biološka kći dođe živjeti k njoj i Džihanu kako bi mogla uživati u blagodatima njihova raskošnog života. Džihan misli da to ne bi bilo u redu prema Gulseren koja je odgojila njihovu biološku kćer. Dok Džihan i Gulseren pokušavaju naći najbolje rješenje, između njih dvoje razvije se ljubavni odnos.


Žanr: turska drama

Glavne uloge: Erkan Petekkaya, Ebru Ozkan, Nursel Köse

Redatelj: Cevdet Mercan

    

 

Utorak, 13.11.2018. u 20:55h (130)
Najava epizoda:
Džihan sazna da je Dilara u vezi sa Harunom i da će se udati za njega. Shvaća kako treba iskoristiti poznanstvo s Džandan i dokrajčiti Haruna. Prilikom Džihanova i Harunova suočavanja, Harun istresa sav svoj bijes nazivajući svog takmaca sestrinim ubojicom. Hazal za to vrijeme na sve načine ponižava Gulseren. Njih dvije ne mogu više biti pod istim krovom te je Gulseren otjera od kuće.


Srijeda, 14.11.2018. u 20:55h (131)
Najava epizoda:
Gulseren ne može oprostiti Džihanu što ju je pozvao na večeru u skupi restoran i nije se pojavio. Hazal odlazi živjeti kod Džihana. Gulseren odluči pomoći Ozkanu i Enginu u nevolji. Džandan se odluči urotiti s Džihanom kako bi uništili Haruna, ali zauzvrat želi zaštitu. Kod Džansu i Deniza ne cvjetaju ruže.


Četvrtak, 15.11.2018. u 20:55h (132)
Najava epizoda:
Dilara, koja se odlučila udati za Haruna i roditi njegovo dijete, doživi veliki slom kad istina o Harunu izađe na vidjelo, a još joj teže pada što to saznaje od Džihana. Ozan je u šoku kada sazna da Zejnep ima dijete. Džihan je odlučan osvetiti se Harunu koji mu je razorio obitelj, te uzima svoj pištolj iz ladice. Pokušavajući ga spriječiti, Jildirim kreće prema njemu i prilikom naguravanja njih dvojice, pištolj opali.


Petak, 16.11.2018. u 20:55h (133)
Najava epizoda:
Gulseren i Džihan su na pragu braka, ali Gulseren ima sumnje koje dijeli s Džansu. Džihana, koji odlazi k Gulseren ne bi li mu oprostila, ondje čeka veliko iznenađenje. Ozan sve više vremena provodi sa Zejnep i njezinom kćerkom, te oni postaju više od prijatelja.


Ponedjeljak, 17.11.2018. u 20:55h (134)
Najava epizoda:
Dilara napušta vilu, a jedino joj je utočište netko iz prošlosti. Hazal koja je uz Džihana počela živjeti luksuznim životom, opet se uvali u nevolju. Džihan slučajno pronađe Dilarine snimke s ultrazvuka dok ona svima taji trudnoću.

 

param popuna

param POPUNA 3

param popuna 1