Radnim danom u 20:00h

(Paramparça)

 

Nakon šokantne eksplozije na kraju 1. sezone životi svih aktera se mijenjaju iz temelja. Pojavljuje se novi neprijatelj koji će Džihanu zakomplikovati život. Veću ulogu su dobili mlađi glumci koji su izrasli u prave ljepotice i ljepotane. Međutim, njihov karakteri su pomalo izmijenjeni i ništa nije crno bijelo kako se ranije činilo. Svi u glavi imaju neku osvetu koju žele sprovesti. Pojavljuju se i novi likovi a neki dobro poznati odlaze. Dokaz je to kako je sezona 2 uzbudljiva a sjajna režija drži pažnju gledatelja tijekom cijelog emitiranja.


Žanr: turska drama

Glavne uloge: Erkan Petekkaya, Ebru Ozkan, Nursel Köse

Redatelj: Cevdet Mercan

 

 

 

Srijeda, 20.02.2019. u 20:45h (210) 3. sezona
Najava epizoda:
Asuman pronalazi Hazalinu slabu točku i zbog toga ju drži u šaci. Dok svi s radošću dočekuju vijest o Džansuinoj trudnoći, liječnici su zabrinuti. Asuman uspostavlja kontakt i s Džandan, Dilarinom zakletom neprijateljicom. Džansu saznaje da je Džihan došao i raduje se susretu s njim, no doživjet će neugodno iznenađenje.


Četvrtak, 21.02.2019. u 20:55h (211) 3. sezona
Najava epizoda:
Osvetoljubiva Mahide doznaje da je Džihan izvukao živu glavu na brodu na kojem je podmetnula bombu i da je u eksploziji poginulo jedno dijete. Džansu je izvan sebe od tuge jer joj Džihan ne želi oprostiti.


Petak, 22.02.2019. u 20:45h (212) 3. sezona
Najava epizoda:
Harun sve više gubi povjerenje u Dilaru. Zbog jednog nesretnog događaja, pronalazi u Keriman saveznicu. Ozan sumnja da je Harun pokušao ubiti njegovog oca te odlazi k majci i govori joj da joj je muž ubojica. Dilaru počinje nagrizati crv sumnje.


Ponedjeljak, 25.02.2019. u 20:45h (213) 3. sezona
Najava epizoda:
Dilaru izrazito nervira što se Asuman uselila u ljetnikovac. Dodatni šok slijedi kad dobije vijest od odvjetnika. Deniz od Džihana saznaje da je Burhan ubojica i odriče ga se. Džansu sve to teško pada i dolazi u sukob s Džihanom. Mahidino narušeno zdravlje se dodatno pogorša kad padne niz stepenice.


Utorak, 26.02.2019. u 20:45h (214) 3. sezona
Najava epizoda:
Ozkan je upao u Burhanovu zamku i sad mora uhoditi Džihana. Džansuina bolest spaja Deniza i Džihana. Džihan je u nevjerici zbog onoga što doznaje i odlučuje to podijeliti s Dilarom. Džansuina bolest ruši sve prepreke između kćeri i oca, te se oni pomire. Džansu i ne sluti razloge pomirenja. Burhanu se ne sviđa što se Džihan miješa u njegovu obitelj te mu upada u ured.

 

Hazal par