NOVA SEZONA

(Paramparça)


Priča prati sudbinu Gulseren, skromne mlade žene koja je predana majka svojoj kćeri. Nakon velike tragedije koja ju je zadesila našla se u zabranjenom ljubavnom odnosu s Džihanom. Dižhan je pošten poslovni čovjek koji voli svoju kćer. Nažalost, izgubio je nadu kako će jednog dana naći pravu ljubav o kakvoj je uvijek maštao. Njihove dvije kćeri, Hazal i Džansu, zabunom su zamijenjene još u rodilištu. Jednom kad bolna istina izađe na vidjelo, počet će prava zbrka. Gulseren je siromašna, a Džihanova supruga Dilara potječe iz bogate obitelji. Prije petnaest godina njih su dvije rodile svoje kćeri u istoj bolnici. Njihova su prezimena slična pa je smetena medicinska sestra, zamijenivši dvije djevojčice, zauvijek promijenila njihovu sudbinu.
Jednoga dana Džihanova i Dilarina kći doživjela je tešku prometnu nesreću te liječnik od njih uzima uzorke DNK-a. Nevjerni suprug napustio je Gulseren i ostavio je da se sama brine o njihovoj kćeri Hazal. Kako istina polako izlazi na vidjelo, između dviju obitelji nastaju problemi, s obzirom na to da su njihovi društveni i ekonomski statusi posve različiti. Ti problemi zbližit će Džihana i Gulseren. Između njih se ubrzo počinju razvijati osjećaji koje ne mogu obuzdati. Džihanova supruga Dilara odlučila je da bi bilo najbolje da njihova biološka kći dođe živjeti k njoj i Džihanu kako bi mogla uživati u blagodatima njihova raskošnog života. Džihan misli da to ne bi bilo u redu prema Gulseren koja je odgojila njihovu biološku kćer. Dok Džihan i Gulseren pokušavaju naći najbolje rješenje, između njih dvoje razvije se ljubavni odnos.


Žanr: turska drama

Glavne uloge: Erkan Petekkaya, Ebru Ozkan, Nursel Köse

Redatelj: Cevdet Mercan

    

 

Utorak, 25.09.2018. u 20:55h (95)
Najava epizoda:
Harun, koji korak po korak provodi svoj osvetnički plan za uništenje Džihana, ovaj se put zakačio za Rahmija. Dilara odlazi Džihanu i traži razvod. Keriman, koja je uhvatila Hazal kako svima taji da može hodati, prijeti joj potajice snimljenim videom. Hazal je shvatila opasnost koja joj dolazi od Keriman i u svemu joj udovoljava. Ozan nalazi posao u salonu auta i živi u studentskom stanu.


Srijeda, 26.09.2018. u 20:55h (96)
Najava epizoda:
Džihanovi poslovi tonu. Financijska inspekcija u tvrtki doima se kao Džihanov kraj. Zgrada u kojoj živi Keriman je popravljena i Ozkan dolazi po njih. To se naravno ne uklapa u Kerimanine planove.


Četvrtak, 27.09.2018. u 20:55h (97)
Najava epizoda:
Dilara saznaje gdje Ozan radi i to je povrijedi. Odlazi kod njega na posao i kaže mu da se razvodi od Džihana. Ozan odlazi da se obračuna s ocem, usput ga napadnu dvojica prolaznika. Harun se umiješa i otjera ih. Alper dobija nalaz DNA testa. Keriman ucjenom natjera Hazal da je pozove natrag u vilu kao svoju njegovateljicu. Džansu ugleda Hazal kako stoji na nogama i izvan sebe je od bijesa. Pokaže video Dilari i Rahmiju, koji su ljuti i jako razočarani Hazalinim ponašanjem.


Petak, 28.09.2018. u 20:55h (98)
Najava epizoda:
Dilara je uvjerena da su Hazal i Gulseren zajednički planirale ovu laž i odlučna je izbaciti Hazal iz svog života. Zove Gulseren da dođe po svoju kćer. No, međutim, Nuraj u tom trenutku ima moždani udar kod Gulseren u radnji i Gulseren je mora odvesti u bolnicu i brinuti se za njezino dijete. Gulseren se slama saznavši da je Hazal lagala.


Ponedjeljak, 01.10.2018. u 20:55h (99)
Najava epizoda:
Na Dilarin poziv Gulseren odlazi u vilu i dok se veseli što Hazal može hodati, izložena je Dilarinoj oštroj reakciji. Dilara je uvjerena da su Hazal i Gulseren zajednički planirale ovu laž i odlučna je izbaciti Hazal iz svog života. Džihan je očajan jer mu netko postavlja zamke u kompaniji. Saznaje da je taj netko postavio granicu svim bankovnim računima.

 

param popuna

param POPUNA 3

param popuna 1