Radnim danom u 20:00h

(Paramparça)

 

Nakon šokantne eksplozije na kraju 1. sezone životi svih aktera se mijenjaju iz temelja. Pojavljuje se novi neprijatelj koji će Džihanu zakomplikovati život. Veću ulogu su dobili mlađi glumci koji su izrasli u prave ljepotice i ljepotane. Međutim, njihov karakteri su pomalo izmijenjeni i ništa nije crno bijelo kako se ranije činilo. Svi u glavi imaju neku osvetu koju žele sprovesti. Pojavljuju se i novi likovi a neki dobro poznati odlaze. Dokaz je to kako je sezona 2 uzbudljiva a sjajna režija drži pažnju gledatelja tijekom cijelog emitiranja.


Žanr: turska drama

Glavne uloge: Erkan Petekkaya, Ebru Ozkan, Nursel Köse

Redatelj: Cevdet Mercan

 

 

 

 

 

Utorak, 23.04.2019. u 20:55h (254)
Najava epizoda:
Asuman je u velikom problemu. Džihan je pored Dilare koja je još u besvjesnom stanju. Ozan dolazi vidjeti Alaza i nestane sa dječakom. Kad Harun ne može doći do Ozana i Alaza obuzima ga velika panika i strah. Svi Harunovi potezi koje je napravio, produbit će već dovoljno veliki jaz među njima.


Srijeda, 24.04.2019. u 20:55h (255)
Najava epizoda:
Asuman posjeti Dilaru koja se na intenzivnoj njezi u besvjesnom stanju bori za život te iskoristi priliku kada nikoga nema u blizini da se počne obračunavati s njom. Na Rahmijev nagovor, otkazuje Džandaninu punomoć. Svi još uvijek traže Ozana koji je nestao s Alazom. Dilara je i dalje u komi. Nakon što je poginula u elsploziji bombe koju je podmetnuo Demir, Džihan saznaje da je Selma radila za Interpol.


Četvrtak, 25.04.2019. u 20:55h (256)
Najava epizoda:
Asuman se pak, nesvjesna Damirovih planova, u potpunosti predala toj ljubavi. A Mithat koji svjedoči zbližavanju Hazal i Damira koji joj se predstavio kao Demir, bespomoćno promatra što se događa. Džandan upada u veliku stupicu. Harun saznaje da Ozan nije oteo Alaza, ali prekasno. Dilara se budi iz kome, ali pati od privremenog gubitka pamćenja.


Petak, 26.04.2019. u 20:55h (257)
Najava epizoda:
Za Dilaru, koja pati od privremenog gubitka pamćenja, Hazal je neznanka. To što se Dilara ne sjeća posljednje dvije godine potpuno izluđuje Hazal i Haruna. Između Džansu i Hazal javlja se napetost. Jedini Harunov cilj koji daje sve od sebe da podsjeti Dilaru na stare dane jest da se Dilara sjeti njega i Alaza. Hazal s Damirom podijeli depresiju koja ju je pogodila. Damir se sve više zaljubljuje u Hazal.

 

Hazal par