Od utorka do petka u 20:50h!

(Paramparça)


Priča prati sudbinu Gulseren, skromne mlade žene koja je predana majka svojoj kćeri. Nakon velike tragedije koja ju je zadesila našla se u zabranjenom ljubavnom odnosu s Džihanom. Dižhan je pošten poslovni čovjek koji voli svoju kćer. Nažalost, izgubio je nadu kako će jednog dana naći pravu ljubav o kakvoj je uvijek maštao. Njihove dvije kćeri, Hazal i Džansu, zabunom su zamijenjene još u rodilištu. Jednom kad bolna istina izađe na vidjelo, počet će prava zbrka. Gulseren je siromašna, a Džihanova supruga Dilara potječe iz bogate obitelji. Prije petnaest godina njih su dvije rodile svoje kćeri u istoj bolnici. Njihova su prezimena slična pa je smetena medicinska sestra, zamijenivši dvije djevojčice, zauvijek promijenila njihovu sudbinu.
Jednoga dana Džihanova i Dilarina kći doživjela je tešku prometnu nesreću te liječnik od njih uzima uzorke DNK-a. Nevjerni suprug napustio je Gulseren i ostavio je da se sama brine o njihovoj kćeri Hazal. Kako istina polako izlazi na vidjelo, između dviju obitelji nastaju problemi, s obzirom na to da su njihovi društveni i ekonomski statusi posve različiti. Ti problemi zbližit će Džihana i Gulseren. Između njih se ubrzo počinju razvijati osjećaji koje ne mogu obuzdati. Džihanova supruga Dilara odlučila je da bi bilo najbolje da njihova biološka kći dođe živjeti k njoj i Džihanu kako bi mogla uživati u blagodatima njihova raskošnog života. Džihan misli da to ne bi bilo u redu prema Gulseren koja je odgojila njihovu biološku kćer. Dok Džihan i Gulseren pokušavaju naći najbolje rješenje, između njih dvoje razvije se ljubavni odnos.


Žanr: turska drama

Glavne uloge: Erkan Petekkaya, Ebru Ozkan, Nursel Köse

Redatelj: Cevdet Mercan

 

  

 

Utorak, 24.04.2018. u 20:55h, (43)
Najava epizode:
Keriman pada u zamku svoje pohlepe, krade ogrlicu i novac od Gulseren, misleći da je ona mrtva nakon što ju je Ozkan napao. Međutim, Gulseren se sjeti njezine posjete te Keriman završi u zatvoru. Dilara istražuje Gulsereninu prošlost u nadi da će otkriti neku mračnu tajnu. Naposljetku je saznala da je Gulserenin bratić osuđivan zbog krijumčarenja. Dilara se odlazi suočiti s Gulseren u trenutku dok su s njome Džihan i Džansu. Džihan ne vjeruje Dilari te poslije uspijeva dokazati da je Gulserenin rođak nedužan. Očajna Gulseren napušta kuću i Džansu i odlazi Derji, a Džansu je prisiljena vratiti se u vilu.


Četvrtak, 26.04.2018. u 20:50h, (44)
Najava epizode:
Hazal je obuzela strašna ljubomora te je u more bacila spomenar koji je Džansu darovala Ozanu. Ozan je to saznao i vrlo je ljut. Hazal je shvatila da se Džansu sviđa jedan mladić iz njihove škole te joj ga odluči oteti. Kaže mladiću da Džansu ima dečka, ali da je ona slobodna. Džihan uspije ubijediti Gulseren da se vrati kući s Džansu i njih dvoje konačno pokušavaju biti sretni zajedno.


Petak, 27.04.2018. u 20:50h, (45)
Najava epizode:
Kako bi što više povrijedila Džihana, Dilara daje punomoć Alperu da je zastupa u svim poslovima. To nagna Džihana da u svim medijima objavi da se rastaje od Dilare. Nakon Hazalinog spletkarenja, Hazal i Jagiz odluče zajedno izaći. Na povratku kući, nepoznati ljudi zaustave automobil i napadnu ih.

 

param popuna

param POPUNA 3

param popuna 1