Radnim danom u 20:00h

(Paramparça)

 

Nakon šokantne eksplozije na kraju 1. sezone životi svih aktera se mijenjaju iz temelja. Pojavljuje se novi neprijatelj koji će Džihanu zakomplikovati život. Veću ulogu su dobili mlađi glumci koji su izrasli u prave ljepotice i ljepotane. Međutim, njihov karakteri su pomalo izmijenjeni i ništa nije crno bijelo kako se ranije činilo. Svi u glavi imaju neku osvetu koju žele sprovesti. Pojavljuju se i novi likovi a neki dobro poznati odlaze. Dokaz je to kako je sezona 2 uzbudljiva a sjajna režija drži pažnju gledatelja tijekom cijelog emitiranja.


Žanr: turska drama

Glavne uloge: Erkan Petekkaya, Ebru Ozkan, Nursel Köse

Redatelj: Cevdet Mercan

 

 

Petak, 18.01.2019. u 20:45h (187)
Najava epizoda:
Nakon strašnih optužbi od strane Haruna, situacija se pogoršava za Dilaru. Po nju iznenada dolazi policija i odvodi ju u postaju. Očekuje ju optužnica za teško kazneno djelo. Harun shvaća da je pogriješio u vezi nje. Deniz se nađe Džansu u nevolji te se pomire.


Ponedjeljak, 21.01.2019.. u 20:45h (188)
Najava epizoda:
Kad na saslušanju Dilari sudnicom odjekne Ozanovo ime kao svjedoka nemilog događaja, prisutne dočeka hladan tuš. Dilara odvode u zatvor. Harun pronalazi Džandan i zaprijeti joj da mu preda snimke vezane uz Dilaru i da odustane od svoje tužbe. Unatoč svemu, Džihan i dalje pomaže Dilari izaći z zatvora, te se on i Ozan ponovno sukobe.


Utorak, 22.01.2019. u 20:45h (189)
Najava epizoda:
Džandan iskorištava Harunove prijetnje tako što ih prenese Ozanu. Ozan ovaj put daje svoju punu potporu Džandan. Dilara je u zatvoru. Harun traži njen oprost, ali kada ona mu ga ne želi dati, posve je bespomoćan. Džansuina i Denizova veza ide na bolje.


Srijeda, 23.01.2019. u 20:45h (190)
Najava epizoda:
Ajše svoju pacijenticu Hatidže, koja traži posao, odvodi doma kako bi je upoznala s Mahide. Međutim, Hatidže i Mahide poznaju se od ranije, a to Ajše to nikako ne bi smjela saznati. Džihan razgovara s Ozanom i daje mu udio u kompaniji. Hazal i Džansu nasljeđuju Gulsereninu zaostavštinu. Dilara moli Džihana da joj u zatvor donese Demira. U tom trenutku u Džihanovoj kući je i Harun koji je došao vidjeti sina.


Četvrtak, 24.01.2019. u 20:45h (191)
Najava epizoda:
Dilara izlazi iz zatvora. Džihan odluči iseliti se iz kuće. Ajše nailazi na Haruna u restoranu u koji se uputila s Džihanom. Užurbano izlazi iz restorana, ali Harunu ju je vidio i krenuo za njom. Ovaj događaj stvara napetost u Ajšinu i Džihanovu odnosu. Dilara se nalazi s Ozanom i nudi mu da upravlja njezinim dionicama.

 

16x9 paramparca