Radnim danom u 20:00h

(Paramparça)

 

Nakon šokantne eksplozije na kraju 1. sezone životi svih aktera se mijenjaju iz temelja. Pojavljuje se novi neprijatelj koji će Džihanu zakomplikovati život. Veću ulogu su dobili mlađi glumci koji su izrasli u prave ljepotice i ljepotane. Međutim, njihov karakteri su pomalo izmijenjeni i ništa nije crno bijelo kako se ranije činilo. Svi u glavi imaju neku osvetu koju žele sprovesti. Pojavljuju se i novi likovi a neki dobro poznati odlaze. Dokaz je to kako je sezona 2 uzbudljiva a sjajna režija drži pažnju gledatelja tijekom cijelog emitiranja.


Žanr: turska drama

Glavne uloge: Erkan Petekkaya, Ebru Ozkan, Nursel Köse

Redatelj: Cevdet Mercan

 

 

Srijeda, 12.12.2018. u 20:00h (157+158)
Najava epizoda:
(157) Ozkan je uhvaćen dok je tragao za Džihanovim pištoljem u Harunovoj kući te je odveden u zatvor. Ozan traži pomoć od Rahmija da oslobode Ozana dok Džihan nije saznao. Dilara čita Harunov dnevnik i u njoj su pomiješana osjećanja. Hazal želi kupiti poklon voljenom profesoru Mertu, međutim kao i uvijek napravi nered u glazbenoj radnji.
(158) Dilara i Džihan vode Hazal k psihijatru, ali na vratima ih, na Džihanovo veliko iznenađenje, dočeka Ajše. To neće biti jedini njihov susret toga dana. Mahide je Džandan odvela iz bolnice, smjestila u svoju kuću te joj je ponudila nešto što Džandan neće moći odbiti. Rahmi i Ozan odluče Džihanu priznati što se dogodilo s pištoljem.


Četvrtak, 06.12.2018. u 20:00h (159+160)
Najava epizoda:
(159) Džihan odluči pomoći Ozkanu u zatvoru. Obećava mu da će se pobrinuti za njegovu sestru i sina. Nergisin napor nije urodio plodom, Deniz i Džansu se opet mire. Džihan opet susreće Ajše. Harun zove Dilaru i kune joj se u svoju ljubav.
(160) Dilara saznaje da nosi sina i vraćaju joj se uspomene na Haruna. Deniz je i dalje u potrazi za novcem kako bi ga vratio g. Rahmiju. Džihana će neugodno iznenaditi snimke koje će vidjeti u policijskoj postaji. Hazalina velika laž izašla je na vidjelo, a Džihan je pomahnitao od srdžbe.


Petak, 14.12.2018. u 20:00h (161+162)
Najava epizoda:
(161) Hazal je pobjegla od kuće i svi su ludi od brige i straha. Ozan dolazi u sukob s Dilarom i Džihan ga izbacuje iz kuće. Keriman čuje da Džihan nije otac Dilarinog djeteta. Hazal od straha popije tablete za tlak, Džihan je pronalazi u besvjesnom stanju.
(162) Hazal je završila na ispiranju želudca i redovno ide na terapiju kod Ajše. Svi su ubjeđeni da se Hazal promijenila na bolje. I dok Harun još uvijek pati za Dilarom, Gurpinari pripremaju sve na dolazak bebe.


Ponedjeljak, 17.12.2018. u 20:00h (163)
Najava epizoda:
Hazal svojoj psihijatrici Ajše nehotice otkrije jednu od najvećih obiteljski tajni. Harun ne može zaboraviti Dilaru. Odlučan je u nakani da se obračuna s Džandan. Harun će joj uzeti ono najvrednije što ima. Džihanov i Ozanov odnos gori je nego ikad. Deniz misli da je njegova majka uzela novac od Rahmija kako bi ga odvojila od Džansu te kreće u potragu za novcem. Ne preostaje mu ništa drugo nego da proda kuću kako bi vratio novac. I dok Džihan u čudu sluša kako njegov otac razgovara s Denizom, vilom će se prolomiti Dilarin vrisak.


Utorak, 17.12.2018. u 20:00h (164)
Najava epizoda:
Dilara je u naručje primila svoga sina Demira, a Džihan se obvezao da će njezinu djetetu biti otac. Ozan ne namjerava prihvatiti bebu svoje majke. Rahmi objasnio je Džihanu zašto je Deniz došao u vilu i bacio mu novac u lice te mu kaže odakle poznaje njegovu majku. Hazal odlazi na terapiju k svojoj psihijatrici Ajše. Ondje se nalazi i Harun koji je došao posjetiti Ajše.

  

 

16x9 paramparca