Od ponedjeljka do četvrtka u 20:50h;

(Vazgeç Gönlüm)

„Predaj se srce“ je priča o ljubavnoj agoniji, koja muči dvoje mladih ljudi rastrzanih između vlastitih emocija i okruženja,odnosno tradicije, porodice i prijatelja, koji tu ljubav brane. Socijalne razlike presudit će opet da još jedna ljubavna priča bude nemoguća, a u isto vrijeme snažna da krene u borbu protiv zabrana i predrasuda. „Predaj se srce“ intrepretira ljubavnu priču između prelijepe Bahar i zgodnog Saliha. Salih potiče iz siromašne porodice i od malena je bio primoran da da radi kako bi uzdržavao ukućane. Radio je sve poslove, pa čak i posao vozača autobusa. Rastrgan između posla i kuće, nikada nije imao priliku da se istinski zaljubi u neku djevojku. No, sve će se izmjeniti kada upozna prelijepu Bahar. Ali, ona dolazi iz savim drugog okruženja, iz vrlo imućne porodice. I će biti kamen spoticanja cijeloj ljubavnoj priči.

Žanr: drama, Turska
Uloge: Çigdem Batur, Songül Öden, Murat Han
Redatelj: Ayse Teber

 

 

 

 

Srijeda, 26.07.2017. u 20:55h
Najava epizode:
U tržnom centru traje primopredaja Erena. Zeynep oklijeva. Kada ona konačno popusti, nad Salihom i Harputluom se nadvije nova opasnost. Spas dolazi u zadnji trenutak. Davut aga dobija novog neprijatelja. Dolazi Suzan koja ga ucjenjuje. Ona drži zatočenu Erzu, koja pokušava pobjeći. Harputlu odvodi Zeynep, Saliha i Erena u kuću na selu.


Četvrtak, 27.07.2017. u 20:55h
Najava epizode:
Salih je veoma sretan jer je konačno pronašao svog sina, ali osjeća se pomalo krivim za probleme koje ima Ezra, te joj želi pomoći. Dok ga Emine pokušava odgovoriti od toga, njegov nemirni duh ipak ga odvodi u novu opasnost. On pronalazi Ezru, koja je zarobljena kod Suzan. Suzan ih oboje odluči predati Davut agi.


Petak, 28.07.2017. u 20:55h
Najava epizode:
Davut dolazi do mjesta gdje su Ezra i Salih, ali stiže i Harputlu. Ezra gubi svijest, i Salih joj pokušava pružiti pomoć. Međutim, Davut to vidi i sve pogrešno protumači. Odlučan je u namjeri da ih ubije. Zeynep odmah odlazi u bolnicu u kojoj je Erza. Ona kasnije rastumači Salihu i Hasanu kakvi su plemenski zakoni i što se sve može dogoditi ako Davut aga ne vrati svoju čast.


Ponedjeljak, 31.07.2017. u 20:55h
Najava epizode:
Davut i dalje smatra da je jedini spas u njegovom braku sa Ezrom. Salih se ni na trenutak ne odvaja od Ezre. Harputlu odlučuje negdje ih sakriti, zajedno sa Erenom. Potrebno je da Ezra i Salih izmijene svoje živote...KRAJ SERIJE