Od ponedjeljka do četvrtka u 20:50h;

(Vazgeç Gönlüm)

„Predaj se srce“ je priča o ljubavnoj agoniji, koja muči dvoje mladih ljudi rastrzanih između vlastitih emocija i okruženja,odnosno tradicije, porodice i prijatelja, koji tu ljubav brane. Socijalne razlike presudit će opet da još jedna ljubavna priča bude nemoguća, a u isto vrijeme snažna da krene u borbu protiv zabrana i predrasuda. „Predaj se srce“ intrepretira ljubavnu priču između prelijepe Bahar i zgodnog Saliha. Salih potiče iz siromašne porodice i od malena je bio primoran da da radi kako bi uzdržavao ukućane. Radio je sve poslove, pa čak i posao vozača autobusa. Rastrgan između posla i kuće, nikada nije imao priliku da se istinski zaljubi u neku djevojku. No, sve će se izmjeniti kada upozna prelijepu Bahar. Ali, ona dolazi iz savim drugog okruženja, iz vrlo imućne porodice. I će biti kamen spoticanja cijeloj ljubavnoj priči.

Žanr: drama, Turska
Uloge: Çigdem Batur, Songül Öden, Murat Han
Redatelj: Ayse Teber

 

 

 

Ponedjeljak, 26.06.2017. u 21:50h
Najava epizode:
Džejlan pokušava naći rješenje za trudnoću o kojoj je slagala Salihu, ali ne ide joj najbolje. Ljubav Bahar i Saliha ponovno pada u drugi plan. Oboje pate zbog toga. Harputlu traži način kako pokazati Bahar pravo Mertovo lice, ali Mert je blizu svog cilja. Kemalov otac će donijeti iznenađenje u cijelu situaciju. Salih ne može vjerovati da ga je sudbina ponovno razdvojila od Bahar. Sumnja da je Džejlan lagala.


Utorak, 27.06.2017. u 21:50h
Najava epizode:
Salih, koji je mislio da ga je Džejlan slagala, ostaje šokiran viješću da je ona ipak trudna, što je potvrdio i doktor. S jedne strane , raduje se zbog djeteta, a s druge strane, svjestan je da će ponovo izgubiti Bahar. Njegov život ponovo se pretvorio u noćnu moru. Mert radi na svom planu, vjenčanju s Bahar. Harputlu mu prati svaki korak. Suzan se želi riješiti Ramzija.


Petak, 30.06.2017. u 21:50h
Najava epizode:
Defne i Mahir moraju čekati dvije godine do usvajanja djeteta. Ta ih vijest slomi. Remzi je ubijen, ali iza sebe ostavlja trag. Džejlan priznaje Salihu da mu je lagala za trudnoću. Salih odmah otrči do Bahar da joj kaže sretne vijesti, ali ona odluči ostati s Mertom. Nije ni svjesna da se ovom odlukom dovela u opasnost. Pod prisilom mora potpisati vrlo važne dokumente.