Radnim danom i nedjeljom u 23:30h;

(Sex & The City)


Sarah Jessica Parker tumači ulogu Carrie Bradshaw, njujorške novinarke čija zapažanja o romantici i strasti izlaze u tjednoj novinskoj kolumni "Seks i grad". Pronalaženje materijala za kolumnu ne predstavlja nikakav problem - dovoljno je da sa suosjećanjem sasluša svoje prijateljice koje se ne snalaze u ljubavi ili da promotri vlastite romantične nezgode. Tu su Samantha, menadžerica za odnose s javnošću koja je probala baš sve u svijetu slobodnih osoba; Charlotte, udana pripadnica otmjenih krugova koja i dalje vjeruje da će ljubav pobijediti sve, te Miranda, cinična korporativna odvjetnica koja je zapravo slaba na romantičnu ljubav.
U gradu prepunom igrača, grabežljivaca, gubitnika i perverznjaka, ovim osobama treba sva moguća pomoć kako bi pronašli jedino što im svima izmiče - pravu, trajnu vezu koja ih ispunjava. Je li takvo što moguće ostvariti u New Yorku?
Tijekom 6 sezona serija je osvojila čak 45 nagrada i uz to bila nominirana za još 123 nagrade. Među ostalim nagradama osvojila je 7 Emmyja (2001. najbolja humoristična serija, 2005. najbolja glumica u humorističnoj seriji - Sarah Jessica Parker, najbolja epizodna glumica u humorističnoj seriji - Cynthia Nixon) i 8 Zlatnih globusa (2000., 2001. i 2002., dakle tri godine za redom: najbolja TV serija - mjuzikl ili humoristična serija, najbolja glumica u humorističnoj seriji ili mjuziklu - Sarah Jessica Parker, zatim 2003. najbolja epizodna glumica - Kim Cattrall, 2004. najbolja glumica u humorističnoj seriji ili mjuziklu - Sarah Jessica Parker).

 

Žanr: romansa, komedija

Uloge: Sarah Jessica Parker, Kim Cattrall, Kristin Davis, Cynthia Nixon

Producent: Darren Star

 

 

 

 

Petak, 20.10.2017. u 23:50, (s02e07)
Najava epizode:
Je li u ciničnom gradu poput New Yorka i dalje moguće vjerovati u ljubav na prvi pogled? Carrie postaje česta gošća u Facinu stanu, a Miranda se počne romantično zanimati za svog gosta - koji se odmah zaljubi u njezinu dekoraterku. Par se ubrzo vjenča, zbog čega se cure zapitaju postoji li ispravan put do ljubavi.


Nedjelja, 22.10.2017. u 23:50h (s02e08)
Najava epizode:
Trebaju li osobama koje u današnje doba traže partnere moderni mitovi da bi uopće mogle izlaziti? Dok žene raspravljaju o urbanim mitovima o vezama, nevjerojatnim bajkama koje žene smišljaju kako se njihovi ljubavni životi ne bi doimali beznadnima, Carrie i Faca nastavljaju svoju "novu, poboljšanu" vezu, Samantha počne izlaziti sa 72-godišnjim milijunašem, a Miranda se spetlja sa šankerom koji je zapravo sasvim dobar tip.


Ponedjeljak, 23.10.2017. u 23:35h (s02e09)
Najava epizode:
Može li se promijeniti muškarca? Iako je Carrie zadovoljna vezom s Facom, ipak pokušava promijeniti neke njegove navike koje je iritiraju. Miranda iz prve ruke dozna što znači promjena kad se počnu javljati problemi pri dogovaranju izlazaka s njezinim dečkom šankerom. Charlotte izlazi s neobrezanim muškarcem, a Samantha naleti na nekadašnjeg dečka.


Utorak, 24.10.2017. u 23:30h (s02e10)
Najava epizode:
Je li njujorški klasni sustav zamijenio kastinski sustav? Carrie i Faca nalaze vlastite načine da si izjave ljubav. U međuvremenu Miranda neuspješno uvjerava svog dečka šankera da su klasne razlike između njih nevažne, Samantha hoda s bogatašem koji ima prijetvorno kućno osoblje, a Charlotte upozna pripadnika najviše kaste i počne živjeti uzbudljivim životom uz popularnu filmsku zvijezdu.


Četvrtak, 26.10.2017. u 23:35h, (s02e11)
Najava epizode:
Kad je riječ o vezama, kako znati kad je dosta? Samantha odvede cure u najrazvikaniji novi sadomazohistički restoran u gradu. Kada Carrie opet sazna da je Faca ne uzima u obzir prilikom donošenja odluka, shvati da se nalazi u sadomazohističkoj vezi. Istovremeno Miranda doznaje fetiš svog novog dečka, a Charlottina neumjerena strast prema cipelama zrcali se u strasti prema stopalima od koje pati njezin prodavač cipela.