Radnim danom u 20:50h

(Shakti)

 

Ovo je priča o dvije sestre, Sumji i Surbi. Somja je nevoljena od strane oca Manindera i njegove majke, ali zato ju obožava njena majka Nimmi. Surbi dobija svu pažnju svoga oca. Dok je Sumja povučena i tiha djevojčica, Šurbi je ta koja se voli zabavljati i ludovati.
Deset godina kasnije sestre su odrasle. Problematični Harman upada u Sumjinu kuću bježeći od siledžija. Nakon te situacije on razvije osjećanja prema Sumji. Zbog neugodne situacije u koju upadaju, oni će se morati vjenčati. Međutim, Sumja ima jedan veliki problem koji bi uskoro mogao biti otkriven. Njena majka Nimi je jako uplašena. No kada Harman sazna za njenu tajnu prihvati ju kao takvu i pristane s njom ćutati o svemu. Njegova majka ne pokaže toliko strpljenje, posebice kada joj snaha ne mogne donijeti na svijet unuče. Zaprijeti kako će dugo čuvanu tajnu otkriti pred svima. Nakon što našteti mladom paru odluči za svog sina pronaći novu ženu. Hoće li on prihvatiti novu ženu? Kada će Sumjina tajna biti otkrivena? I kakvi sve problemi čekaju mladi par? Sve to saznajte u jednoj od najgledanijih serija u Indiji u proteklih par godina.

Autor: Rashmi Sharma

Glavne uloge: Rubina Dilaik i Vivian Dsena  

 

 

 

 

Petak, 19.07.2019. u 21:45
Najava epizoda:
(434) Mallika pita Surbhi je li vidjela Raani, koja je nestala. Surbhi ispriča Malliki kako je Raani posumnjala da Kareena i Raveena prijete Soumyi. Kareena i Raveena otkrivaju da je Raani pobjegla iz podruma. Soumya dobija poziv od Maharani i vidi da je zove sluškinja koja je pokrivena velom. Soumya joj stavlja ruku na rame, ali Mohini dolazi i govori da je Soumya ukleta. Maharani se pravi da joj je loše i pada na pod.
(435) Harman i Soumya odlaze kod liječnika na pregled, a s njima je i Maharani. Auto se pokvari u putu i Maharani iskoristi priliku da potplati nekog mladića da ostavi prijeteću poruku u Soumyinu torbu. Kareena i Ravvena pronalaze Raani i opet je zarobe. Soumya ugleda na prozoru istog mladića koji joj je ostavio prijeteću poruku. Šokirana je i razmišlja da sve okonča.


Ponedjeljak, 22.07.2019. u 20:50
Najava epizoda:
(436) Preeto gleda Mohini i Haraka kako su sretni zajedno. Soumya želi okončati svoj život jer nema izbora, a Preeto je sprječava. Varun traži od Surbhi da se posveti i njemu i ne zaboravi da je njegova žena. Mohini zahtijeva od Haraka da joj otvori račun u banci. Shanno ih čuje i shvata koliko je Mohini lukava. Harman govori Preeto da misli da netko ucijenjuje Soumyu.
(437) Harman otkriva veo žene na koju je posumnjao da ucjenjuje Soumyu, ali je ne prepoznaje. Harman počinje sumnjati da Maharani stoji iza svega jer je ona njegov neprijatelj. Mohini i Maharani plaćaju ženu koja je glumila sluškinju. Harman otkriva da je Maharani izašla iz zatvora. Surbhi dobija posao i sretna je. Soumya otkriva cijelu istinu. Harak govori Veeranu da zove policiju. Harmana nema u kući.


Utorak, 23.07.2019. u 20:50
Najava epizoda:
(438) Harman se vraća kući i govori Soumyi da zna sve i da je trebala reći da je netko ucjenjuje. Maharani čuje njihov razgovor. Surbhi govori obitelji da je dobila posao, a Varun se lažno smiješka jer je on i dalje nezaposlen. Harman govori Soumyi da Maharani stoji iza svega, a Preeto shvata da je i Mohini umiješana. Mallika moli inspektora da pronađu Raani. Maharani ostavlja poruku Soumyi da se nađu.
(439) Maharani se otkriva, a Soumya je u šoku. Soumya napada Kareenu i Raveenu, a one negiraju da su umiješane. Kareena oponaša Raanin glas i govori Harmanu da je zatvorena u podrumu. Maharani uzima pištolj i uperi ga u Preeto. Svi susjedi su u kući i Maharani prijeti Soumyi da kaže svima istinu o svom identitetu ili će ubiti Preeto.


Srijeda, 24.07.2019. u 20:50
Najava epizoda:
(440) Shanno, Veeeran i Raavi su onesviješćeni na podu. Soumya saznaje da je Harman otet. Maharani naredi svom čovjeku da razglasi da je Harak imao srčani udar kako bi što više ljudi okupila u kući da bi Soumya svima priznala svoj identitet. Chintu razbudi Raavi i ona izlazi pred kuću da nešto objavi.
(441) Raavi pokušava susjedima kazati istinu o Soumyi, ali Harman stiže na vrijeme da to spriječi. Preeto uspije savladati Maharani i sad ona uperi pištolj u nju. Maharani savlada opet Preeto i uperi pištolj u Harmana. Soumya baca loptu na Maharani i spriječi da metak pogodi Harmana. Maharani bježi. Harman trči za Maharani koja dođe do litice i shvata da je uhvaćena. Nastupa njihova borba na litici. Policajci stižu na vrijeme i upucaju Maharani u nogu i ona pada sa litice.


Četvrtak, 25.07.2019. u 20:50
Najava epizoda:
(442) Harman napada Mohini i optužuje je da je ona dovela Maharani u kuću. Surbhi je sretna jer ide na posao i pita Varuna je li i opn sretan zbog nje. Soumya podsjeća Haraka na obećanje koje joj je dao. Harak i Preeto izvode obred.
(443) Mohini shvata da mora napustiti kuću i razmišlja kako da ukrade novac i nakit. Tijekom večeri, Mohini pokuša pobjeći iz kuće, ali je Soumya spriječi. Mohini viče i svi ostali ukućani dolaze vidjeti što se događa. Soumya otvara Mohininu torbu pred svima i oni ugledaju novac i nakit. Harak je razočaran i više ne vjeruje Mohini i izbacuje ju iz kuće.