Radnim danom u 20:50h

(Shakti)

 

Ovo je priča o dvije sestre, Sumji i Surbi. Somja je nevoljena od strane oca Manindera i njegove majke, ali zato ju obožava njena majka Nimmi. Surbi dobija svu pažnju svoga oca. Dok je Sumja povučena i tiha djevojčica, Šurbi je ta koja se voli zabavljati i ludovati.
Deset godina kasnije sestre su odrasle. Problematični Harman upada u Sumjinu kuću bježeći od siledžija. Nakon te situacije on razvije osjećanja prema Sumji. Zbog neugodne situacije u koju upadaju, oni će se morati vjenčati. Međutim, Sumja ima jedan veliki problem koji bi uskoro mogao biti otkriven. Njena majka Nimi je jako uplašena. No kada Harman sazna za njenu tajnu prihvati ju kao takvu i pristane s njom ćutati o svemu. Njegova majka ne pokaže toliko strpljenje, posebice kada joj snaha ne mogne donijeti na svijet unuče. Zaprijeti kako će dugo čuvanu tajnu otkriti pred svima. Nakon što našteti mladom paru odluči za svog sina pronaći novu ženu. Hoće li on prihvatiti novu ženu? Kada će Sumjina tajna biti otkrivena? I kakvi sve problemi čekaju mladi par? Sve to saznajte u jednoj od najgledanijih serija u Indiji u proteklih par godina.

Autor: Rashmi Sharma

Glavne uloge: Rubina Dilaik i Vivian Dsena  

  

 

 

Četvrtak, 22.08.2019. u 20:50
Najava epizoda:
(482) Soumya je sretna jer joj je plan uspio, ali Harman i dalje odbija priznati da je voli Surbhi dobija automobile na poklon od šefa i komšije je hvale. Harak ubijeđuje Harmana da je Jasleen prava žena za njega. Jasleen odlazi iz kuće, ali se ponovo vraća i shvata da odnos između Harmana i Soumye nije dobar i pita Harmana zašto se pretvarao da je sve u redu.
(483) Harman govori Jasleen da ide i da se ne mješa u njegove private stvari i otkriva joj da je Soumya kinnars. I Preeto joj kasnije ispriča cijelu situaciju. Jasleen zagrli Harmana, a Harak razmišlja kako je najbolje vrijeme da priča sa Harmanom o njegovoj vezi sa Jasleen.


Petak, 23.08.2019. u 20:50
Najava epizoda:
(484) Harak priča sa Jasleen u vezi Harmana. Policija dolazi u kuću Mallike i hapsi kinnarse jer su optužene za nestanak Raveene. Jasleen uvjerava Soumyu da se treba razvesti od Harmana. Surbhi dolazi i brani Soumyu. Harman se želi razvesti. Kareena javlja Haraku da su kinnarsi u zatvoru i traži obećani novac. Preeto čuje razgovor između Haraka i Kareene.
(485) Harman priznaje Jasleen da je volio Soumyu, ali ga je ona iznevjerila. Harman i Jasleen izlaze zajedno, a ona ja moli da ne bude više u mraku i riješi stvari sa Soumyom. Harman jo jpriznaje da i dalje voli Soumyu i traži od nje pomoć.


Ponedjeljak, 26.08.2019. u 20:50
Najava epizoda:
(486) Harak donosi Jasleen čaj i govori joj kako bi volio da ona bude njegova snaha. Jasleen kaže Haraku da je Harmanova ljubav prema Soumyi jaka. Surbhi ošamari Varuna, a on joj pokuša vratiti. Sumit zaustavlja Varuna. Soumya nosi čaj Harmanu, ali ga on prosipa. Soumya se smije jer je Harman prosuo samo čaj, a nije razbio čašu što znači da se njegova mržnja smanjuje.
(487) Jasleen govori da će sve učiniti da Harman bude sretan. Harak smatra da je ona spreman da se uda za Harmana. Soumya zaključa sebe i Harmana u sobu, razvali kvaku i baci je na pod. Harman govori Soumyi da ga ostavi na miru i da ode. Soumya prihvata konačno da se Harman i Jasleen vjenčaju, ali pod uslovom da se Harman 24 sata ponaša kao njen muž.


Utorak, 27.08.2019. u 20:50
Najava epizoda:
(488) Soumya se trudi vratiti Harmanovu ljubav jer ima samo 24 sata, a onda će otići iz kuće. Jasleen pokuša razgovarati sa Harmanom, ali ga Soumya nagovori da joj kaže da ode. Surbhi daje Varunu papire za razvod. Soumya pjeva Harmanu i on ne viče na nju, pa ona dobije nadu da će se sve riješiti.
(489) Shanno nagovori Jasleen da Harmanu ubaci tablete za spavanje u hranu. Preeto ih čuje i spriječi ih tako što ubaci čili u hranu. Shanno shvata da je Jasleen popila tabletu umjesto Harmana. Soumyina baka govori svima da su Kareena i Shanno umiješane u Soumyin obred zbog kojeg je Harman ljut na nju. Preeto želi izbaciti Shanno iz kuće.


Srijeda, 28.08.2019. u 20:50
Najava epizoda:
(490) Soumya izlazi sa Harmanom na večeru. Chamelli bježi iz zatvora. Soumya svira gitaru i pjeva Harmanu, a kada zaplešu ona ga moli za oproštaj i da se vrate kući kao sretan par. Shanno budi Jasleen. Preeto govori Shanno da su njihove igrice otkrivene. Shanno ne odustaje od namjere da razdvoji Harmana i Soumyu.
(491) Prošla su 24 sata i Harman govori Soumyi da je vrijeme da ga ostavi na miru. Soumya govori Preeto da je izgubila bitku. Harman izjavljuje pred svima da će oženiti Jasleena a Soumya kako će napustiti kuću čim se završi Harmanov obred vjenčanja sa Jasleen.