Radnim danom u 21:50h

(Sestre)

Ovo je priča o dvije sestre, Sumji i Surbi. Somja je nevoljena od strane oca Manindera i njegove majke, ali zato ju obožava njena majka Nimmi. Surbi dobija svu pažnju svoga oca. Dok je Sumja povučena i tiha djevojčica, Šurbi je ta koja se voli zabavljati i ludovati.
Deset godina kasnije sestre su odrasle. Problematični Harman upada u Sumjinu kuću bježeći od siledžija. Nakon te situacije on razvije osjećanja prema Sumji. Zbog neugodne situacije u koju upadaju, oni će se morati vjenčati. Međutim, Sumja ima jedan veliki problem koji bi uskoro mogao biti otkriven. Njena majka Nimi je jako uplašena. No kada Harman sazna za njenu tajnu prihvati ju kao takvu i pristane s njom ćutati o svemu. Njegova majka ne pokaže toliko strpljenje, posebice kada joj snaha ne mogne donijeti na svijet unuče. Zaprijeti kako će dugo čuvanu tajnu otkriti pred svima. Nakon što našteti mladom paru odluči za svog sina pronaći novu ženu. Hoće li on prihvatiti novu ženu? Kada će Sumjina tajna biti otkrivena? I kakvi sve problemi čekaju mladi par? Sve to saznajte u 566 epizoda prve sezone jedne od najgledanijih serija u Indiji u proteklih par godina.

Autor: Rashmi Sharma

Glavne uloge: Rubina Dilaik i Vivian Dsena

  

 

Srijeda, 12.12.2018. u 21:50h
Najava epizoda:
(195) Rani i Raveena prate Soumyu, Harmana i Surbhi. Taman kada im se ukaže prilika da je Soumya sama, pojavljuje se Mallika i spriječava otmicu. Soumya zahvaljuje Malliki i naziva je majkom.
(196) Soumya i Harman odlaze posjetiti Malliku. Soumya je hrani svojim rukama. Mallika joj govori da joj je ona kao kćerka, a Harman kao zet. Maninder dolazi pijan kući i govori Bebe da je izbačen iz Surbhinog života. Shanno zove Soumyu da dođe u kuhinju i pripremi pulao za Harmana. Kareena naređuje Rani i Raveeni da kažu susjedima da je Soumya kinnars i da živi sa Harmanom kao njegova žena.


Četvrtak, 13.12.2018. u 21:50h
Najava epizoda:
(197) Soumya kaže Harmanu da želi vidjeti svoju obitelj. Harman se složi i odluči ići sa njom. Surbhi ostaje u kući, a Preeto iskoristi situaciju i daje jojkarte za medeni mjesec. Surbhi shvata da je Preeto planirala da Soumya ode iz kuće na kratko vrijeme. Maninder želi razgovarati sa Harmanom o Surbhinom braku.
(198) Soumya glumi da je prehlađena i kaže mu da će ostati u kuću svog oca, a on da ide natrag. Surbhi kaže Harmanu da idu na medeni mjesec i da im je to vjenčani poklon. Chintu plače jer Soumya nije u kući. Maninder kaže Rani i Raveeni da je Soumya kod nje i da dođu i otmu ju. Mallika saznaje za njihov plan.


Petak, 14.12.2018. u 21:50h
Najava epizoda:
(199) Surbhi uvjerava Harmana da moraju ići na medeni mjesec, kako bi se ojačala njegova veza sa Soumyom i kako bi se umirila Preeto. Maninder kaže Soumyi da kinnarsima nije mjesto u njegovoj kući. Mallika kaže Rani i Raveeni da će ona uvijek čuvati Soumyu. Surbhi i Harman odlaze na medeni mjesec.
(200) Nani dovodi Soumyu pred Harmana i Surbhi i oni je vode sa njima u Mombai. Rani i Raveena ugledaju Soumyu kako ulazi u Harmanov auto i javljaju Kareeni. Raavin svekar dolazi u kuću Harak Singha i govori im da prekida vezu sa njima i da se njegov sin ponovno ženi. Kareena kupuje kartu za Mombai.


Ponedjeljak, 17.12.2018. u 21:50h
Najava epizoda:
(201) Chintu plače jer ga deda nije poveo sa sobom i želi odmah da dođe Soumya. Preeto poziva Soumyu na mobitel i kaže joj da sutra dođe kući. Soumya panično prihvaća. Harman smišlja plan kako da Preeto ne sazna je Soumya također putuje u Mombai. Raavi javlja mužu da ga otac planira oženiti.


Utorak, 18.12.2018. u 21:50h
Najava epizoda:
(202) Preeto poziva Soumyu i govori joj da ostane još par dana kod oca u kući. Harman i Surbhi su sretni. Harman govori Soumyi da želi da joj ispuni sve želje koje je imala još od djetinjstva. Harak Singh odlazi kod Raavinog svekra I govori im da će otvoriti ponovo slučaj Harmanove nesreće sa autom.
(203) Surbhi, Harman i Soumya uživaju u Mombaiju. Preeto poziva Surbhi i ona joj govori da je Harman dobro i da je sretan. Kareena pokazuje Soumyinu sliku starješini kinnarsa u Mombaiu I moli za pomoć da je zajedno uhvate.