Od subote do ponedjeljka u 21:45h

(Shakti)

 

Ovo je priča o dvije sestre, Sumji i Surbi. Somja je nevoljena od strane oca Manindera i njegove majke, ali zato ju obožava njena majka Nimmi. Surbi dobija svu pažnju svoga oca. Dok je Sumja povučena i tiha djevojčica, Šurbi je ta koja se voli zabavljati i ludovati.
Deset godina kasnije sestre su odrasle. Problematični Harman upada u Sumjinu kuću bježeći od siledžija. Nakon te situacije on razvije osjećanja prema Sumji. Zbog neugodne situacije u koju upadaju, oni će se morati vjenčati. Međutim, Sumja ima jedan veliki problem koji bi uskoro mogao biti otkriven. Njena majka Nimi je jako uplašena. No kada Harman sazna za njenu tajnu prihvati ju kao takvu i pristane s njom ćutati o svemu. Njegova majka ne pokaže toliko strpljenje, posebice kada joj snaha ne mogne donijeti na svijet unuče. Zaprijeti kako će dugo čuvanu tajnu otkriti pred svima. Nakon što našteti mladom paru odluči za svog sina pronaći novu ženu. Hoće li on prihvatiti novu ženu? Kada će Sumjina tajna biti otkrivena? I kakvi sve problemi čekaju mladi par? Sve to saznajte u jednoj od najgledanijih serija u Indiji u proteklih par godina.

Autor: Rashmi Sharma

Glavne uloge: Rubina Dilaik i Vivian Dsena  

 

 

 

Subota, 19.10.2019. u 21:45
Najava epizoda:
(549) Gil napada Sameera i Soumyu. Harman dolazi spasiti Soumyu, ali Sameer je upucan. Soumya je sa Harmanom, a Sameer traži oproštaj od Harmana na putu za bolnicu.
(550) Mallika javlja Haraku da je Harman sa Soumyom i da se pomiri sa tim da je ona njegova snaha. Sameer se oporavlja, a njegova majka moli Soumyu da joj oprosti za sve što joj je učinila. Chintu javlja Surbhi da je Soumya pronađena i da je sa Harmanom.
(551) Harman i Soumya se vraćaju kući, ali Harman ne želi ući u Harakovu kuću dok on ne ne prihvati Soumyu za svoju snahu. Harak ne želi Soumyu u kući i govori Veeranu da spremi dokumente za podijelu imovine. Harman pokazuje Soumyi da je u kući sve kako je i bilo prije njenog odlaska.

 

Ponedjeljak, 21.10.2019. u 21:45
Najava epizoda:
(552) Harak Singh dijeli svu imovinu i pokazuje Harmanu gdje je njegova strana kuće, a ostalima da izaberu na kojoj će biti. Preeto mora odlučiti koju će stranu izabrati. Jasleen govori Jeetu da se vraća u Canadu. Varun se želi pomiriti sa Surbhi.
(553) Harman i Soumya izlaze na večeru jer je i kuhinja podijeljena. Soumya moli Preeto da bude na Harakovoj strani kuće jer zna da imaju njenu podršku. Jasleen se pakira i sprema za put u Kanadu. Harman govori Jasleen da je sada siromašan i ne može joj priuštiti kartu za put.
(554) Varun uporno nagovara Surbhi da mu oprosti i da žive opet zajedno kao obitelj. Harman i Soumya pokušavaju pronaći stvari koje sui m potrebne za kuhinju. Harak koristi sva sredstva da im nitko ne pomogne u tome. Preeto je očajna jer je obitelj podijeljena na dvije strane.