Radnim danom u 21:50h

(Sestre)

Ovo je priča o dvije sestre, Sumji i Surbi. Somja je nevoljena od strane oca Manindera i njegove majke, ali zato ju obožava njena majka Nimmi. Surbi dobija svu pažnju svoga oca. Dok je Sumja povučena i tiha djevojčica, Šurbi je ta koja se voli zabavljati i ludovati.
Deset godina kasnije sestre su odrasle. Problematični Harman upada u Sumjinu kuću bježeći od siledžija. Nakon te situacije on razvije osjećanja prema Sumji. Zbog neugodne situacije u koju upadaju, oni će se morati vjenčati. Međutim, Sumja ima jedan veliki problem koji bi uskoro mogao biti otkriven. Njena majka Nimi je jako uplašena. No kada Harman sazna za njenu tajnu prihvati ju kao takvu i pristane s njom ćutati o svemu. Njegova majka ne pokaže toliko strpljenje, posebice kada joj snaha ne mogne donijeti na svijet unuče. Zaprijeti kako će dugo čuvanu tajnu otkriti pred svima. Nakon što našteti mladom paru odluči za svog sina pronaći novu ženu. Hoće li on prihvatiti novu ženu? Kada će Sumjina tajna biti otkrivena? I kakvi sve problemi čekaju mladi par? Sve to saznajte u 566 epizoda prve sezone jedne od najgledanijih serija u Indiji u proteklih par godina.

Autor: Rashmi Sharma

Glavne uloge: Rubina Dilaik i Vivian Dsena  

 

 

Petak, 18.01.2019. u 21:30h
Najava epizoda:
(238) Harman kaže Nani da će ona izvesti ceremoniju za njihovu bebu i govori majci da pripremi svečanu odjeću. Ona samo uzima odjeću za bebu Shanno i Virena. Nani blagosilja Harmanovu i Soumyinu bebu. Mallika dolazi u kuću Harak Singha i pita Soumyu kako će se zvati beba. Soumya im govori da će se beba zvati Aditya Harman Singh.
(239) Balwinderov otac dolazi u kuću Harak Singha i traži mu da potpiše papire u kojem ga ostavlja bez nasljedstva. Soumya saznaje od oca da je Surbhi kod njega u kući i da želi da se razvede od Harmana. Soumya saznaje da je i Harman također znao gdje je Surbhi. Preeto vuče Soumyu za kosu i tjera je iz kuće. Harman nagovori Soumyu da izađu van kao sretna obitelj.


Ponedjeljak, 21.01.2019. u 21:30h
Najava epizoda:
(240) Preeto zove sirotište i govori tajnici kako su Harman i Soumya usvojili bebu koja je bila kod njih i da je nitko u kući ne voli. Harman govori Soumyi da će od sada spavati u istom krevetu. Vire govori svojoj bebi da je dobio tvornicu i sve igračke od Harak Singha.


Utorak, 22.01.2019. u 21:30h
Najava epizoda:
(241) Na vratima se pojavljuju radnici iz sirotišta i kažu Soumyi da su došli po bebu. Soumya je šokirana. Radnici iz sirotišta uzimaju bebu jer jsu saznali da je Soumya eunuh. Harman je u kupovini igračaka za svog sina. Harman saznaje da su Soumyi uzeli bebu i odlaze ponovo u sirotište.
(242) Preeto nudi novac direktoru sirotišta kako ne bi dao bebu Harmanu i Soumyi. Chintu sluša cijeli razgovor Preeto i Chadda, direktora i razmišlja kako mora reći Soumyi da je sve ovo bila bakina/Preetina zavjera. Soumya ne želi ostaviti svoju bebu u sirotištu.


Srijeda, 23.01.2019. u 21:35h
Najava epizoda:
(243) Chadda popušta i predaje bebu Harmanu i Soumyu, a u zamjenu im traži 20 laka rupija. Harman kaže da će donijeti novac. Harman se vraća kući i traži taj iznos od Harak Singha. Harak Singh poziva advokata koji čita da je Harman ostao bez nasljedstva. Mallika okuplja sve eunuhe da sakupljaju novac za Soumyinu bebu. I Nani i Surbhi također sakupljaju svoj novac i nakit.
(244) Harman i Soumya sakupe novac i odlaze u sirotište po bebu. Chadda predaje bebu paru iz Amerike, koji odmah zavole bebu. Harman i Soumya saznaju da su odveli Adityu i vraćaju se kući. Preeto kaže Harmanu i Soumyi da malo odmore i da napuste kuću.


Četvrtak, 24.01.2019. u 21:30h
Najava epizoda:
(245) Soumya i Harman napuštaju kuću. Nani i Surbhi ih nalaze na ulici i pitaju ih da dođu kod njih. Mallika ih također poziva da dođu kod nje. Harman i Soumya odlučuju da spavaju na ulici.