Radnim danom u 21:50h

(Sestre)

Ovo je priča o dvije sestre, Sumji i Surbi. Somja je nevoljena od strane oca Manindera i njegove majke, ali zato ju obožava njena majka Nimmi. Surbi dobija svu pažnju svoga oca. Dok je Sumja povučena i tiha djevojčica, Šurbi je ta koja se voli zabavljati i ludovati.
Deset godina kasnije sestre su odrasle. Problematični Harman upada u Sumjinu kuću bježeći od siledžija. Nakon te situacije on razvije osjećanja prema Sumji. Zbog neugodne situacije u koju upadaju, oni će se morati vjenčati. Međutim, Sumja ima jedan veliki problem koji bi uskoro mogao biti otkriven. Njena majka Nimi je jako uplašena. No kada Harman sazna za njenu tajnu prihvati ju kao takvu i pristane s njom ćutati o svemu. Njegova majka ne pokaže toliko strpljenje, posebice kada joj snaha ne mogne donijeti na svijet unuče. Zaprijeti kako će dugo čuvanu tajnu otkriti pred svima. Nakon što našteti mladom paru odluči za svog sina pronaći novu ženu. Hoće li on prihvatiti novu ženu? Kada će Sumjina tajna biti otkrivena? I kakvi sve problemi čekaju mladi par? Sve to saznajte u 566 epizoda prve sezone jedne od najgledanijih serija u Indiji u proteklih par godina.

Autor: Rashmi Sharma

Glavne uloge: Rubina Dilaik i Vivian Dsena  

 

 

 

Ponedjeljak, 18.03.2019. u 21:50h
Najava epizoda:
(306) Tarana govori Malliki kako želi otići daleko. Mallika joj govori da spakira torbe. Harman dolazi sa grupom ljudi tražiti Soumyu, ali mu Mallika govori da je ona otišla. Harman ugleda njenu ogrlicu i isplanira odlazak u Bankok za njom.
(307) Harman je razočaran Soumyinom odlaskom i zaključava se u sobu. Surbhi se budi i otkriva da je Soumya otišla. Harman govori Surbhi da ga je Soumya napustila i pokazuje joj slomljenu narukvicu koju joj je poklonio. Soumya/Tarana stiže u Bangkok i tamo je čeka Tiku, Mallikin prijatelj.


Utorak, 19.03.2019. u 21:50h
Najava epizoda:
(308) Surbhi moli Harmana da ode pronaći njenu sestru. Soumya/Tarana upoznaje bogatog čovjeka u Bangkoku i zapošljava se u njegovoj palači kao služavka. Harman uzima pištolj i ide kod Mallike kako bi mu otkrila gdje je otišla Soumya. Soumya u palači upoznaje Tinu, koja shvata da je Soumya/Tarana zapravo kinnars.
(309) Harman ne želi jesti i prisjeća se Soumye. Soumya se također prisjeća Harmana i kako mu je pripremala pulao. Malika i Soumya razgovaraju telefonom i kada Harman dođe kao tema razgovora neke stvari ostaju sakrivene.


Srijeda, 20.03.2019. u 21:35h
Najava epizoda:
(310) Harman krišom ulazi u Mallikinu kuću i prebacuje sve kontakte sa njenog telefona na svoj. Soumya kuha čaj vlasniku palače i pita ga gdje je u blizini hram. Harman zove nekoga iz Mallikin kontakata i zakazuje sastanak. Harman saznaje da je Soumya u Bangkoku i govori obitelji da ide po nju.
(311) Mallika otkriva da ju je Chameli izdala i ošamari ju. Surbhi želi da je oslobode, ali Preeto ne dozvoljava. Varun glumi da mu je žao i traži da oslobode Surbhi. Harman je u prodavnici i ugleda ogrlicu koju planira kupiti za Soumyu.


Četvrtak, 21.03.2019. u 21:35h
Najava epizoda:
(312) Varun i Preeto i dalje glume pred Surbhi, kako bi ona pomislila da on želi da je oslobode. Harman pronalazi čovjeka koji će ga odvesti do Soumye. Tina zamoli Soumyu/Taranu da ode na pijacu kupiti povrće. Harman dolazi pred Avinashovu palaču i traži da vidi Soumyu/Taranu.
(313) Harman je u palači i čeka da dođe Soumya/Tarana. Mallika traži svog čovjeka kako bi odveo Soumyu iz Bangkoka prije nego ju Harman pronađe. Nani traži Surbhi, ali je nema kod kuće. Neke siledžije ugledaju Soumyu na pijacu i otimaju je. Soumya pada u ruke Maharani, koja je isto kinnars kao i ona.


Petak, 22.03.2019. u 21:35h
Najava epizoda:
(314) Soumya se budi i shvata da je zarobljena. Maharani joj govori da će je prodati na licitaciji. Nani i Maninder ulaze u Harakovu kuću i uz pomoć Chintu pronalaze Surbhi. Maharani javlja svom šefu, Avinašu da će Tarana sutra biti prodana. Harman pokušava objasniti policiji da mu je žena oteta, ali ga oni ne žele saslušati. Harman se vraća ponovno u palaču kako bi uzeo Soumyine stvari.
(315) Harman ugleda čovjeka koji mu se učini poznato i shvaća da je istog vidio u baru te večeri. Maharani daje Soumyi bijelu haljinu koju želi da obuče na licitaciji. Soumya iskoristi priliku, bježi i naleti na Harmana. Iznenada mu okreće ledđa i vraća se Maharani.