USKORO ponovno u programu OBN-a 

(Sestre)

Ovo je priča o dvije sestre, Sumji i Surbi. Somja je nevoljena od strane oca Manindera i njegove majke, ali zato ju obožava njena majka Nimmi. Surbi dobija svu pažnju svoga oca. Dok je Sumja povučena i tiha djevojčica, Šurbi je ta koja se voli zabavljati i ludovati.
Deset godina kasnije sestre su odrasle. Problematični Harman upada u Sumjinu kuću bježeći od siledžija. Nakon te situacije on razvije osjećanja prema Sumji. Zbog neugodne situacije u koju upadaju, oni će se morati vjenčati. Međutim, Sumja ima jedan veliki problem koji bi uskoro mogao biti otkriven. Njena majka Nimi je jako uplašena. No kada Harman sazna za njenu tajnu prihvati ju kao takvu i pristane s njom ćutati o svemu. Njegova majka ne pokaže toliko strpljenje, posebice kada joj snaha ne mogne donijeti na svijet unuče. Zaprijeti kako će dugo čuvanu tajnu otkriti pred svima. Nakon što našteti mladom paru odluči za svog sina pronaći novu ženu. Hoće li on prihvatiti novu ženu? Kada će Sumjina tajna biti otkrivena? I kakvi sve problemi čekaju mladi par? Sve to saznajte u 566 epizoda prve sezone jedne od najgledanijih serija u Indiji u proteklih par godina.

Autor: Rashmi Sharma

Glavne uloge: Rubina Dilaik i Vivian Dsena  

 

  

 

Ponedjeljak, 20.05.2019. u 21:45
Najava epizoda:
(346) Shanno i Raavi uvjere Soumyu da proda svoj bubreg za 20 lakha i tako vrati novac koji duguje Harmanu. Varun ispriča Surbhi što se dogodilo na Harmanovom rođendanu, ali Surbhi shvata da tu nedostaje još jedan dio priče i odlazi sa Varunom do grada. Harman traži Soumyu u kući i otkriva kuda se uputila. Surbhi također traži sestru da joj kaže šta je otkrila.
(347) Soumya je već na operacjskom stolu. U bolnici Harman sreće Sanchi, liječnicu koja mu govori da je Soumya došla prodati bubreg. Harman i Sanchi zahtjevaju da se prekine operacija jer Soumya želi prodati bubreg bez njegovog znanja. Soumya je bijesna na Harmana i on odluči da joj ispriča svoje strahove.


Utorak, 21.05.2019. u 21:45
Najava epizoda:
(348) Kad Harman sve ispriča Soumyi, ona mu govori da ga ipak napušta i odlazi sa Mallikom. Surbhi je također tužna zbog Soumyine odluke i neutješno plače. Preeto saznaje da je Soumya otišla i raduje se. Soumya se prisjeća svih trenutaka sa Harmanom i iznenada potrči natrag kući, ali je tu dočekuje Preeto, koja je odlučna da je ne pusti unutra.
(349) Preeto govori Soumyi da su Surbhi i baka na pijaci, a tamo se nesreće događaju. U tom trenutku zvoni telefon i Surbhi javlja Soumyi da je baka imala nesreću. Soumya shvata da je Preeto opasna i da može i ubiti njenu obitelj. Harman je očajan i želi zapaliti sve Soumyine stvari u kući.


Srijeda, 22.05.2019. u 21:45
Najava epizoda:
(350) Harman je očajan i počinje paliti Soumyine stvari, a Preeto doziva Haraka Singha u pomoć. On veže Harmana kako bi ga spriječio. Soumya se vraća i govori Harmanu da će i dalje biti njegov rob dok mu ne vrati novac i odvaja sav nakit koji je dobila od njegove obitelji i želi iim sve vratiti.
(351) Soumya moli Preeto da ne povrijedi njenu obitelj, a poslije pomaže kinnarsima da iznajme stan. Ona želi da postane nova Guru Ma, a Chamelli joj govori da onda ne smije biti u vezi sa Harmanom.


Četvrtak, 23.05.2019. u 21:45
Najava epizoda:
(352) Kinnarsi, na čelu sa Mallikom dolaze u iznajmljenu kući i počinju je pripremati za dom. Soumya i dalje misli na Harmana, ali je Preeto ubjeđuje da postane Guru Ma. Harman polaže zakletvu pred Panditom, a on mu daje jabuku. Harman daje Chintu jabuku kako bi je on nekako dao Soumyi
(353) Varun razgovara sa Preeto i govori joj da mu je Maninder predložio da radi neki posao odvojeno. Soumya se vraća u kuću, Shanno ju zadirkuje, a Chintu joj uspijeva dati jabuku. Balwinder je na ulici na ocem i predlaže mu da napadnu Soumyu i za sve optuže Preeto. Kod kuće je Raavi zabrinuta jer joj je Balwinder ne javlja, a posti i nitko ne brine za njega osim nje. Soumya primjeti da je netko prati i zove Malliku u pomoć.


Petak, 17.05.2019. u 21:50
Najava epizoda:
(344) Harman napada Balwindera u namjeri da ga pretuče. Svi ukućani gledaju dramu, a posebno Preeto jer joj plan uspijeva. Harman tuče Balwindera, a Soumya i Raavi ga pokušavaju spriječiti da počini ubojstvo. Soumya slaže Harmana da se ništa nije dogodilo i tužna odlazi sama na ulicu. Balwinder pokušava pobjeći iz kuće i napustiti Raavi. Soumya odluči da je vrijeme da napusti kuću i Harmana, ali nema novca da mu plati dug.
(345) Raavi ubjeđuje Balwindera da ne ide iz kuće ili da povede nju sa sobom. Preeto čuje razgovor i iskoristi trenutak nasamo sa Balwinderom da ga ošamari i upozori da ne smije otići. Shanno pita Virena sumnja li on u Balwindera. Malliku napušta dio kinnarsa koji je uz Kareenu. Raavi pronađe novine u kojima se traži bubreg za jednog pacijenta u bolnici, a nagrada je 20 lahka. Raavi ima ideju kako se riješiti Soumye.