Radnim danom u 21:50h

(Sestre)

Ovo je priča o dvije sestre, Sumji i Surbi. Somja je nevoljena od strane oca Manindera i njegove majke, ali zato ju obožava njena majka Nimmi. Surbi dobija svu pažnju svoga oca. Dok je Sumji povučena i tiha djevojčica, Šurbi je ta koja se voli zabavljati i ludovati.
Deset godina kasnije sestre su odrasle. Problematični Harman upada u Sumjinu kuću bježeći od siledžija. Nakon te situacije on razvije osjećanja prema Sumji. Zbog neugodne situacije u koju upadaju, oni će se morati vjenčati. Međutim, Sumja ima jedan veliki problem koji bi uskoro mogao biti otkriven. Njena majka Nimi je jako uplašena. No kada Harman sazna za njenu tajnu prihvati ju kao takvu i pristane s njom ćutati o svemu. Njegova majka ne pokaže toliko strpljenje, posebice kada joj snaha ne mogne donijeti na svijet unuče. Zaprijeti kako će dugo čuvanu tajnu otkriti pred svima. Nakon što našteti mladom paru odluči za svog sina pronaći novu ženu. Hoće li on prihvatiti novu ženu? Kada će Sumjina tajna biti otkrivena? I kakvi sve problemi čekaju mladi par? Sve to saznajte u 566 epizoda prve sezone jedne od najgledanijih serija u Indiji u proteklih par godina.

Autor: Rashmi Sharma
Glavne uloge: Rubina Dilaik i Vivian Dsena

 

 

Utorak, 25.09.2018. u 21:50h
Najava epizoda:
(84) Soumya trči za Harmanovim autom a i njemu se učini također kako je čuo njen glas. Odluči kako će se vratiti i potražiti ju. Malika sakriva Soumyu od njega. Preeto se zaključava u sobi, a Varun to govori Harmanu. Prisiljen je obećati kako neće više odlaziti tražitio Soumyu. Surbhi se vraća kući i iznenadi se kad zatekne bijesnu Nimmi.
(85) Harman i Soumya pate jedno za drugim i svatko to ispoljava na svoj način. Međutim, nakon nekog vremena Harman se promijeni i odbije Surbhi koja ga zove da opet idu tražiti njenu sestru. Guru Ma šalje dječaka Juhija da odnese Soumyi hranu i ona konačno jede. Harman također pokazuje svima kako se i on oporavlja.


Srijeda, 26.09.2018. u 21:50h
Najava epizoda:
(86) Harman pronalazi Soumyino pismo i saznaje kako se ona zaljubila u njega. U pijanom stanju počinje pričati sa njom kao da je tu. Soumya i Kareena raspravljaju o životu i u tom trenutku netko u naselju Kinnarsa ostavlja bebu.
(87) Maninder emocionalno ucjenjuje Nimmi kako bi disciplinirala Surbhi. Mallika pronalazi listu roditelja koji su ostavili bebe i Soumya odlazi u potragu za roditeljima njima ostavljene bebe. Međutim, odmah doživi naugodnost. Harman je nervozan jer mu Soumya nedostaje.


Četvrtak, 27.09.2018. u 21:50h
Najava epizoda:
(88) Harman upada u tuču, nekolicina ljudi ga spasi od ozbiljnih povreda. Khadak Singh uskoro saznaje za tu tuču. Soumya saznaje gdje se nalazi majke ostavljene bebe, ali ne uspiju ju vratiti. Majka ne želi dijete. I Surbhi pronalazi svoju sestru.
(89) Soumya gubi opkladu oko bebe i mora održati ritual. Harman i dalje ima napade bijesa. Kada ne nađe džemper koji mu je isplela Soumya viče na Preeto. Soumya pokušava privesti ritual kraju, ali kada ne uspijeva Guru Ma to uradi za nju. Surbhi istražuje Kinnarse.


Petak, 28.09.2018. u 21:50h
Najava epizoda:
(90) Soumya upućuje poziv na Harmanov broj mobitela, ali javlja se Preeto. Preeto izbriše broj prije nego se Harman vrati. Malika i Guru Ma traže nakit i kada vide da je Soumya nestala, počinju je tražiti. Ona za to vrijeme zove Harmana sa javnog telefona.
(91) Preeto upozorava Soumyu da se drži daleko od njenog sina. Harman za to vrijeme kontaktira Surbhi i sipričava joj se za svoje ranije ponašanje. Ona mu ispriča što se događa u Maninderovoj vili. Preeto govori Khadak Singhu da je Soumya zvala.


Ponedjeljak, 01.10.2018. u 21:50h
Najava epizoda:
(92) Surbhi i Harman misle kako da nađu Soumyu i lociraju ju. Soumya priča kinnarsima kako je iskusiti brak i prisjeća se lijepih trenutaka sa Harmanom. Preeto govori Harmanu kako će sačuvati hawan za Soumyu. On joj tvrdi kako će insistirati na potrazi za Soumyom i ispriča joj kako je zamalo došlo do susreta.
(93) Tri kinnarsa dolaze razgovarati sa Preeto. Informiraju ju kako će Soumyu poslati u Bangkok te je njen povratak nemoguć. Uzimaju od nje određenu svotu novca. U međuvremenu, Harman i Surbhi čekaju Soumyu da se pojavi. Soumya se brine o malom djetetu.