Radnim danom u 18 sati

(Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz)

 


Ovo je priča o Hızıru Çakırbeyliju, jednom od najjačih članova lanca švercanja oružja. Nakon nekog vremena, on postaje vođa cijelog lanca, dok u isto vrijeme pokušava održati dobar odnos s mafijom, vladom i svojom velikom obitelji.
Hızır želi biti u središtu svijeta svih žena u njegovom životu – žene, majke, ljubavnice i kćerke. Dok tu balansira poušava odigrati očinsku figuru u životu sina, nećaka i cijele ostale obitelji. Posebno mu je važan brat, koji mu zadaje i dosta problema.
Iako je obiteljski čovjek i želi održati zajedništvo, teško mu pada što se mora odlučiti između žene Meryem i njegove ljubavnice. To je izvor većine njegovih problema, ali ni velika obitelj mu ništa ne olakšava. İlyas, Hızırov brat, i nećaka Hatice, koju zove svojom štićenicom, znaju od početka za njegovu aferu. Međutim, i oni čuvaju tu tajnu od Meryem. İlyas je u vezi sa kćerkom Ünala, koji je Hızırov najveći neprijatelj. Hızırovi sinovi su sasvim različiti. Alparslan, koji je zapravo sin Hizirovog brata a kojeg je on odgojio kao svog, radi kao dupli agent. Ömer je klasični nasilnik u školi, jer se ugleda na svog oca mafijaša.
I dok se Hızır penje ka vrhu mafije, pokušava zaštitii svoju veliku obitelj. Međutim, to neće biti nimalo lako.
Tijekom emitiranja u Turskoj serija je bila stalno na prvom ili drugom mjestu po gledanosti.

 

Turska, 2016-2018

Uloge: Oktay Kaynarca, Deniz Çakır, Tarık Ünlüoğlu, Sanem Çelik, Ozan Akbaba, Kenan Çoban, Sabina Toziya, Meryem Uzerli

Scenarij: Raci Sasmaz, Bahadir Ozdener

Autor: Raci Sasmaz

  

 

Petak, 18.01.2019. u 18h, (75)
Najava epizode:
Bojeći se da će doći u istu situaciju kao Hizir i Merjem, Ilijas i Esra se prepiru povodom svoje veze. Hizir je ljut zbog Omerove šutnje, te ga tjera da radi kućne poslove ne bi li prekinuo sa svojim štrajkom. Nurten javlja Tipiju da Nazli odlazi raditi kod nepoznatih osoba. Unal šalje Servetu dva milijuna dolara zbog toga što mu je spasio život, no Mubedžel ne želi da o tome govori Hiziru.


Ponedjeljak, 21.01.2019. u 18h, (76)
Najava epizode:
CIA poručuje Unalu da želi da sklopi sporazum sa Viktorom, jer ukoliko to on ne učini, Hizir hoće. Nazli dobija željeni posao, ali joj kasnije javljaju da je odbijena što nju tjera u očaj. Mahmut otkriva Nurten svoje planove. Prvo će oteti malog Junusa, a onda dokrajčiti Merjem i Hizira. Nurten se jedino brine da ne izađe na vidjelo da i ona ima veze s tim. Esra pokazuje Unalu Ilijasovu sliku sa Ozgur i moli ga da sazna o čemu se tu radi. Jaren govori Ozgur da se potrudi oko Ilijasa i da nu ne postoji druga žena u njegovom životu.


Utorak, 22.01.2019. u 18h, (77)
Najava epizode:
Nurten u dogovoru sa Mahmutom otima Junusa, te javlja Hiziru kako je to učinio netko drugi. Mahmut Junusa skriva kod Jildiz govoreći joj da je to njegov sin. Nakon otmice, Mahmut ucjenjuje Selima da uradi sve što mu on kaže. Čitava Hizirova družina se diže na noge kako bi pronašla Junusa, no nemaju nikakvog traga osim da je to uradila osoba imena Bulent.


Srijeda, 23.01.2019. u 18h, (78)
Najava epizode:
Nazli strahuje za svog sina, a Nurten se ponaša kao da ne zna pravu istinu. Merjem govori Hiziru da se pobrine za Nazli. Šahin-aga se sastaje sa Refikom koji mu otkriva da je Hizirov sin kod Bulenta, jednog od Viktorovih ljudi. Šahin moli Refika da mu dovede Junusa, no on odbija. Hizir, Ilijas i Šahin pokušavaju odgonetnuti tko je izdajnik među ljudima za stolom, no ne uspijevaju saznati. Viktor likuje obzirom na to da nitko i ne sumnja da je Selim umiješan. Hizir zahtijeva da mu pronađu sina.


Četvrtak, 24.01.2019. u 18h, (79)
Najava epizode:
Hizir sumnja da mu je Ateš oteo dijete, te se savjetuje sa Unalom glede narednih poteza. Unal prijeti Alpaslanu jer je načuo da Ilijas vara Esru. Davut upozorava Nevzata na Unala, jer je jako opasan obzirom da nema što izgubiti. Esra se prepire sa Ilijasom zbog njegove moguće prevare, u prepirku se uključuje majka Hajrije.