Radnim danom u 18 sati

(Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz)

 


Ovo je priča o Hızıru Çakırbeyliju, jednom od najjačih članova lanca švercanja oružja. Nakon nekog vremena, on postaje vođa cijelog lanca, dok u isto vrijeme pokušava održati dobar odnos s mafijom, vladom i svojom velikom obitelji.
Hızır želi biti u središtu svijeta svih žena u njegovom životu – žene, majke, ljubavnice i kćerke. Dok tu balansira poušava odigrati očinsku figuru u životu sina, nećaka i cijele ostale obitelji. Posebno mu je važan brat, koji mu zadaje i dosta problema.
Iako je obiteljski čovjek i želi održati zajedništvo, teško mu pada što se mora odlučiti između žene Meryem i njegove ljubavnice. To je izvor većine njegovih problema, ali ni velika obitelj mu ništa ne olakšava. İlyas, Hızırov brat, i nećaka Hatice, koju zove svojom štićenicom, znaju od početka za njegovu aferu. Međutim, i oni čuvaju tu tajnu od Meryem. İlyas je u vezi sa kćerkom Ünala, koji je Hızırov najveći neprijatelj. Hızırovi sinovi su sasvim različiti. Alparslan, koji je zapravo sin Hizirovog brata a kojeg je on odgojio kao svog, radi kao dupli agent. Ömer je klasični nasilnik u školi, jer se ugleda na svog oca mafijaša.
I dok se Hızır penje ka vrhu mafije, pokušava zaštitii svoju veliku obitelj. Međutim, to neće biti nimalo lako.
Tijekom emitiranja u Turskoj serija je bila stalno na prvom ili drugom mjestu po gledanosti.

 

Turska, 2016-2018

Uloge: Oktay Kaynarca, Deniz Çakır, Tarık Ünlüoğlu, Sanem Çelik, Ozan Akbaba, Kenan Çoban, Sabina Toziya, Meryem Uzerli

Scenarij: Raci Sasmaz, Bahadir Ozdener

Autor: Raci Sasmaz

  

 

Srijeda, 12.12.2018. u 18h, (48)
Najava epizode:
Dolazi do sukoba između Sibirca i Ozera. Unal je bijesan na Hizira zato što ga želi zavaditi sa Sibircem. Zejno i Omer ispituju Hizira što namjerava učiniti nakon rođenja vanbračnog djeteta, a njega obuzima bijes. Esra govori Ilijasu kako joj je Ozlem rekla da će se viđati sa Jilmazovim sinom u inat Alpaslanu. Mahmut govori Ilijasu kako će stajati iza njega. Hizir traži utjehu kod svoje majke ne znajući kako riješiti problem sa ukućanima.


Četvrtak, 13.12.2018. u 18h, (49)
Najava epizode:
Davut je zadovoljan razvojem situacije pri predaji zlata Sibirjaliju. Međutim, Hizir je bijesan jer je netko upucao Šahin-agu, te ukrao zlato vrijedno 300 milijuna dolara. Dživdživ smatra da je država odgovorna, no Hizir sumnja na Ilkera. Mubedžel odlazi kod Nazli kako bi provjerila da li nakon svega planira otići iz grada. Mahmut nagovara Jaren da odu daleko od svega.


Petak, 14.12.2018. u 18h, (50)
Najava epizode:
Nazli je šokirana priznanjem njene najbolje prijateljice. Unal napada Ilkera zato što nije ubio Mahmuta i govori mu da je Mahmut pokušao ubiti Selima. Merjem namjerava posjetiti Nazli i nagovoriti je da napusti zemlju po rođenju djeteta. Zejno i Omer su iznenađeni kada njihova majka od njih traži savjet. Hizir naređuje Jaren da Mahmuta uvuče u zamku i namami ga kako bi se on obračunao s njim. Jaren namjerava otići posjetiti Selima u bolnicu i oprati svoju savjest.


Ponedjeljak, 17.12.2018. u 18h, (51)
Najava epizode:
Merjem želi razgovarati sa Nazli, no Hajrije se protivi da ide sama. Mahmut donosi Nevzatu ukradenih 200 milijuna dolara, te ne želi dati ostalih stotinu dok mu Nevzat ne osigura putovnicu i odlazak u inozemstvo. Unal pokušava oslabiti Hizirovo liderstvo tako što pred svima govori da nije dobar lider, te da nitko ne poštuje njegove upute. Međutim, Hizir shvata njegovu namjeru i na mudar način pridobija pozornost za stolom.


Utorak, 18.12.2018. u 18h, (52)
Najava epizode:
Alpaslan govori Ozlem kako mu neće smetati ako u njen život uđe neko drugi, a ona je shrvana njegovom bezosjećajnošću. Dolazi do obračuna između Hizira i Mahmuta tijekom kojeg Mahmut provocira Hizira dok ga njegovi ljudi muče. Merjem javlja Hiziru da je dobio sina, nakon čega Hizir dolazi u bolnicu i zatiče Merjem na izmaku snage. Zejno i Omer su šokirani novom viješću. Alpaslan se upoznaje sa Nazli i Jaren i uzima svog nećaka u ruke. Hiziru javljaju kako je Mahmut nestao.