PREMIJERA u ponedjeljak 08.10. u 18 sati

(Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz)

 


Ovo je priča o Hızıru Çakırbeyliju, jednom od najjačih članova lanca švercanja oružja. Nakon nekog vremena, on postaje vođa cijelog lanca, dok u isto vrijeme pokušava održati dobar odnos s mafijom, vladom i svojom velikom obitelji.
Hızır želi biti u središtu svijeta svih žena u njegovom životu – žene, majke, ljubavnice i kćerke. Dok tu balansira poušava odigrati očinsku figuru u životu sina, nećaka i cijele ostale obitelji. Posebno mu je važan brat, koji mu zadaje i dosta problema.
Iako je obiteljski čovjek i želi održati zajedništvo, teško mu pada što se mora odlučiti između žene Meryem i njegove ljubavnice. To je izvor većine njegovih problema, ali ni velika obitelj mu ništa ne olakšava. İlyas, Hızırov brat, i nećaka Hatice, koju zove svojom štićenicom, znaju od početka za njegovu aferu. Međutim, i oni čuvaju tu tajnu od Meryem. İlyas je u vezi sa kćerkom Ünala, koji je Hızırov najveći neprijatelj. Hızırovi sinovi su sasvim različiti. Alparslan, koji je zapravo sin Hizirovog brata a kojeg je on odgojio kao svog, radi kao dupli agent. Ömer je klasični nasilnik u školi, jer se ugleda na svog oca mafijaša.
I dok se Hızır penje ka vrhu mafije, pokušava zaštitii svoju veliku obitelj. Međutim, to neće biti nimalo lako.
Tijekom emitiranja u Turskoj serija je bila stalno na prvom ili drugom mjestu po gledanosti.

 

Turska, 2016-2018

Uloge: Oktay Kaynarca, Deniz Çakır, Tarık Ünlüoğlu, Sanem Çelik, Ozan Akbaba, Kenan Çoban, Sabina Toziya, Meryem Uzerli

Scenarij: Raci Sasmaz, Bahadir Ozdener

Autor: Raci Sasmaz

 

 

Utorak, 16.10.2018. u 18h, (07)
Najava epizode:
Hizir otkriva svojoj ekipi da nije ubio obavještajca Nevzata, te da se sa njim dogovorio da ostane u sjeni dok se svi poslovi riješe. Želi da bude na vrhu organizacije i potrudit će se da ubijedi ostale u njegove sposobnosti, u suprotnom će ih ubiti. Ovo se ne sviđa njegovim partnerima, ali ipak mu daju bezrezervnu podršku. Hizir je ljut na Merjem zbog njenog dolaska u restoran u kojem je bio sa Nazli. Merjem kori Dursuna zbog toga što nije uspio obaviti dati zadatak u Nazlinoj kući.


Srijeda, 17.10.2018. u 18h, (08)
Najava epizode:
Neodlučni Hizir i dalje igra dvostruku igru s ljubavnicom i ženom. Osoba koja pomaže Hiziru u uspostavljanju posla je njegov pouzdan nećak, Alparslan. Međutim, Čakirbej nije ni svjestan kako je upravo nećak osoba bliska Ünalu Kaplanu. Hoće li ga to koštati?


Četvrtak, 11.10.2018. u 18h, (09)
Najava epizode:
Hizir stiže u kuću gdje je Nazli napadnuta u stomak, te se boji da se nešto ne desi njenoj bebi. Hizir sumnja da je to Merjem počinila, no ona ga razuvjerava time što bi ona ubila i Nazli, a ne samo bebu. Zeyno primjećuje očevu rastresenost, no on joj ništa ne priznaje. Policija hapsi Hizira zbog sumnje da je ubio obavještajca Nevzata. Hatidže odlazi kod Nazli obavještava ju o Hizirovoj situaciji, te od nje traži da slaže da je pobacila dijete.


Petak, 12.10.2018. u 18h, (10)
Najava epizode:
Hizir je optužen za smrt državnog agenta Nevzeta Čankirija. U zatvoru već na samom startu uspostavlja kontrolu. Poslove vani je preuzeo Ilijas, kojega vode emocije a ne zdrav razum. Odmah pravi pogrešan potez koji bi ga mogao koštati. I Merjem i Nazli čeznu za Hizirom dok je on u zatvoru.


Ponedjeljak, 22.10.2018. u 18h, (11)
Najava epizode:
Hizir je i u zatvoru zabrinut zbog napada na Nazli, te ispituje Iljasa o njegovim saznanjima. Ozlem je tužna zbog toga što Alparslan ne može ići sa njom u London, te ga nagovara da razgovara sa njenim ocem o njihovom odnosu što on kategorički odbija. Hatidže govori Merjem da je nagovorila Nazli da pobaci, a Hajriji govore da se to dogodilo one noći kada je lopov došao.