Radnim danom u 19 sati

(Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz)

 


Ovo je priča o Hızıru Çakırbeyliju, jednom od najjačih članova lanca švercanja oružja. Nakon nekog vremena, on postaje vođa cijelog lanca, dok u isto vrijeme pokušava održati dobar odnos s mafijom, vladom i svojom velikom obitelji.
Hızır želi biti u središtu svijeta svih žena u njegovom životu – žene, majke, ljubavnice i kćerke. Dok tu balansira poušava odigrati očinsku figuru u životu sina, nećaka i cijele ostale obitelji. Posebno mu je važan brat, koji mu zadaje i dosta problema.
Iako je obiteljski čovjek i želi održati zajedništvo, teško mu pada što se mora odlučiti između žene Meryem i njegove ljubavnice. To je izvor većine njegovih problema, ali ni velika obitelj mu ništa ne olakšava. İlyas, Hızırov brat, i nećaka Hatice, koju zove svojom štićenicom, znaju od početka za njegovu aferu. Međutim, i oni čuvaju tu tajnu od Meryem. İlyas je u vezi sa kćerkom Ünala, koji je Hızırov najveći neprijatelj. Hızırovi sinovi su sasvim različiti. Alparslan, koji je zapravo sin Hizirovog brata a kojeg je on odgojio kao svog, radi kao dupli agent. Ömer je klasični nasilnik u školi, jer se ugleda na svog oca mafijaša.
I dok se Hızır penje ka vrhu mafije, pokušava zaštitii svoju veliku obitelj. Međutim, to neće biti nimalo lako.
Tijekom emitiranja u Turskoj serija je bila stalno na prvom ili drugom mjestu po gledanosti.

 

Turska, 2016-2018

Uloge: Oktay Kaynarca, Deniz Çakır, Tarık Ünlüoğlu, Sanem Çelik, Ozan Akbaba, Kenan Çoban, Sabina Toziya, Meryem Uzerli

Scenarij: Raci Sasmaz, Bahadir Ozdener

Autor: Raci Sasmaz

  

 

 

Ponedjeljak, 18.03.2019. u 19h, (116) 2. sezona
Najava epizode:
U burnoj raspravi Hizir govori Unalu kako će ubiti Alpaslana, kao što bi ubio i svakog drugog čovjeka koji ih je izdao. Alpaslan, nakon posjete Merjem, neopaženo bježi iz kuće, kako bi prisustvovao sastanku, svjestan da time rizikuje život. Ilijas kojeg je Hizir zadužio da ga ubije, nudi mu novac i priliku da bježi, no Alpaslan se vraća i suočava sa Hizirom. Alpaslan biva teško ranjen, a Hizir optužen za njegovo stanje. No, nije Hizir počinitelj tog svirepog čina, nego Ozkanov nećak Taner u kojeg se zaljubila Hizirova kći.


Utorak, 19.03.2019. u 19h, (117) 2. sezona
Najava epizode:
Ilijas govor Hajrije kako je Hizir upucao Alpaslana nakon čega se ona odriče Hizira. Međutim, Hizir objašnjava Šahin-agi kako ga on nije upucao, te da mu je u tom momentu bilo jako teško, posebice jer mu je Alpaslan izjavio kako ga nikada ne bi izdao. Hajrije sreće Handan u bolnici i ova joj prijeti kako će im se osvetiti za sve što su učinili Alpaslanu. Mubedžel pokušava uvjeriti ukućane da su za sve nedaće krive Handan i Džejlan.


Srijeda, 20.03.2019. u 19h, (118) 2. sezona
Najava epizode:
Džejlan moli Davuta da poštedi Hizira i ne naudi mu. Dok se Hizir polako oporavlja, svi ukućani ga mole za oprost. Nevzat dolazi u kuću Čakirbejlijevih i uzima Junus Selima govoreći kako je Nazli dobila starateljstvo nad njim. Sasvim je jasno da je to naredio Davut, kako bi osvetio svog nećaka Alpaslana. Taner se usuđuje posjetiti Zejnep. Merjem moli Džejlan da vrati Hizirovog sina, ali joj ona govori da će Davut rastaviti i drugu djecu od Hizira ukoliko se ne odluči sporazumjeti sa njim.


Četvrtak, 21.03.2019. u 19h, (119) 2. sezona
Najava epizode:
Enver otima Ilijasa, te mu govori kako će pobiti čitav stol ukoliko mu ne budu svaki mjesec davali po milijun eura. Zet pokušava pomoći Ilijasu da se sjeti kuda su ga Enverovi ljudi vodili kako bi mogli pronaći njihovo sklonište. Hizir smatra da je netko od članova stola prijatelj sa njegovim neprijateljima, te da im on pomaže u realizaciji podmuklih planova.


Petak, 22.03.2019. u 18h, (120) 2. sezona
Najava epizode:
Fikret saopćava svima za stolom kako su Gulmezi prijetili njegovoj supruzi i kako traže veliku svotu novca u zamjenu za njen život. Merjem je povrijeđena zato što Ajšen njenu suparnicu Džejlan naziva sestrom. Ajšen predlaže ukućanima da ode kod Džejlan i razgovara sa njom kako bi popravila postojeću situaciju. Unal posjećuje Alpaslana, a Hizir Saliha Gulmeza gdje pokušava saznati tko je na čelu njihove mafijaške obitelji.