Od ponedjeljka do petka u 18:00;

(Butun Cockularim)

Turska serija "Sva moja djeca" priča je o Aliju Yahyi i njegovoj velikoj obitelji, sa kojom se prije 30 godina preselio iz manjeg grada u Istanbul. Morao je pristati na ugovoreni brak sa ženom koju ne voli, međutim od samog početka braka se, ipak, međusobno poštuju. Nakon Huldine smrti, okupi se cijela obitelj i sve njihove tajne se polako otkrivaju, što označava nove početke za svakog člana obitelji. U seriji Sva moja djeca igra zvijezda Turske, atraktivni Murat Yildirim.


Glavne uloge: Murat Yildirim, Gözde Akyildiz, Alpay Kemal Atalan, Damla Cercisoglu, Guzin Coragan, Bahar Erdeniz, Duygu Erdogan
Scenarist: Gamze Özer
Režija: Faruk Teber

 

 

 

Ponedjeljak, 26.06.2017. u 18:00h
Najava epizode:
Sabri sebe smatra odgovornim za nesreću u kojoj je stradala Veda. Svi su zabrinuti da sebi nešto ne učini. Na imanju je tužna atmosfera, pa Ali Jahja odluči napraviti ormare za Irmak i njene knjige. Ferjal je operirala nos, ali tu nije kraj njenim prohtjevima. Nedim odlazi u Pariz. Zuhrenaz odlazi razgovarati sa Šejdom, ali kako ju ne zatekne odlazi pomiriti se sa Hežom.


Utorak, 27.06.2017. u 18:00h
Najava epizode:
Kada Irmak vidi da je otac u njenoj sobi i postavlja ormar zabrine se za svoju tajnu o školovanju. Posebice se stvari iskompliciraju kada Japrag pronađe klarinet. Bahšende i dalje prima zastrašujuće pozive. Mesut, Mathilde, Bahšende, Heža, Ali Jahja i Zhrenaz otputuju u Pariz upoznati Mathildine roditelje. Oni su šokirani kada ugledaju kako je Mesut bogalj. Odvedu obitelj na kruzing. Situacija je napeta.


Srijeda, 28.06.2017. u 18:00h
Najava epizode:
Ela razgovara sa Šejdom. Sumnja kako ona cijeli život želi pobiejditi njenu sestru. Situacija u Parizu se opušta, ali se Mesut i dalje ne snalazi u komunikaciji s Methildinim roditeljima. Ajbars želi da mu se Irmak vrati. Ucjenjuje ju time da će reći njenom ocu istinu o školovaju. Mathilde odvodi Mesuta i obitelj na imanje. Oni su oduševljeni, jer se zapravo malo razlikuje od njihovog u Istanbulu. Svi se šokiraju kada odluka o braku bude prolongirana.


Četvrtak, 29.06.2017. u 18:00h
Najava epizode:
Ali Jahja i obitelj provode lijepe dane u Parizu kupujući poklone ukućanima. Mathildina obitelj pristaje na prošnju i slavlje može početi. Irmak sve više vremena provodi s Denozom. Fahrije je zabrinuta jer ona kasni doma. Prosci se vraćaju u Istanbul sa lijepim vijestima. Ismail se izlane pred Ali Jahjom o profesoru i Irmak. Ali Jahja je bijesan. Bahšende poziva Ali Jahju i obitelj na koncert za slijepe osobe na kojem Irmak tajno svira.


Petak, 30.06.2017. u 18:00h
Najava epizode:
Nedim se vraća u Istanbul i potvrđuje Šejdi da je između njih gotovo. Nakon niza poziva koje je primila, Bahšende dobija i nezvanog gosta. Ali Jahja se zainteresira tko je gost u njenoj kući? Riječ je o njenom ocu koji je davno napustio nju i majku. Šejda je pokušala samoubojstvo. Ismail ponovno pije alkohol.