Od ponedjeljka do petka u 18:00;

(Butun Cockularim)

Turska serija "Sva moja djeca" priča je o Aliju Yahyi i njegovoj velikoj obitelji, sa kojom se prije 30 godina preselio iz manjeg grada u Istanbul. Morao je pristati na ugovoreni brak sa ženom koju ne voli, međutim od samog početka braka se, ipak, međusobno poštuju. Nakon Huldine smrti, okupi se cijela obitelj i sve njihove tajne se polako otkrivaju, što označava nove početke za svakog člana obitelji. U seriji Sva moja djeca igra zvijezda Turske, atraktivni Murat Yildirim.


Glavne uloge: Murat Yildirim, Gözde Akyildiz, Alpay Kemal Atalan, Damla Cercisoglu, Guzin Coragan, Bahar Erdeniz, Duygu Erdogan
Scenarist: Gamze Özer
Režija: Faruk Teber

 

 

 

 

 

Petak, 18.08.2017. u 18:00h
Najava epizode:
Sabri i dalje ne dopušta Nazo da pohađa školu, ali umiješa se Dževdet. Zuhrenaz i Gunter odluče pozvati Irmak i Deniza na večeru na imanje. Ali Jahja ih prihvaća s oduševljenjem. Dersun dolazi na večeru kod Ahmeta i Ferjal, kao jedan od uvjeta pomirenja. Na čudan način se u priču uključi i Ela, koja želi otići sa Dersun na selo. Dolazi i dan Ali Jahjine prošnje, ali Bahšende se predomisli zbog Emine i njenih riječi.


Ponedjeljak, 21.08.2017. u 18:00h
Najava epizode:
Bahšende odlazi razgovarati s Ali Jahjom. Njemu nije jasno zašto bježi od braka sa njim. Ona mu povjerava kako se plaši. Ali Jahja odluči pustiti ju i prestati insistirati na vjenčanju. Enis i Gondža se nastavljaju dopisivati. Romansa im cvjeta. To se ne bi moglo reći za Mesuta i Matildu koji se sve više udaljavaju. Bahšende je odlučila abortirati. Odlazi sa Gondžom u bolnicu u koju je otišao i Enis zbog gripe. Hoće li se internet ljubavnici konačno upoznati!?


Utorak, 22.08.2017. u 18:00h
Najava epizode:
Enis konačno upoznaje Gondžu u bolnici. Niti jedno ne sluti da sate provode razgovarajući na internetu. Ali sudbina pronalazi svoj put. Ferjal i Ahmet su ponovno u ljubavi. Zuhrenaz i Gunter se vjenčavaju i svadba se odvije bez problema. Bahšende i Ali Jahja pate. Nijedno ne želi popustiti u svojoj tvrdoglavosti.


Srijeda, 23.08.2017. u 18:00h
Najava epizode:
Ali Jahjina gordost ujedinjuje Bahšende i Hežu. Ali Jahja nikako da skupi hrabrost, pa zove Bahšende na telefon i šuti. Enis i Gondža se sreću u vrtu. Otvoreno porazgovaraju, ali ona odbije njegovu ponudu da budu prijatelji zbog svoje internet veze. Svi odlaze kod Zuhrenaz i Guntera na proslavu, uključujući i sluge. Za one koji nisu tu Zuhrenaz i Gunter održe telefonski govor. Svi su sretni i ganuti.


Četvrtak, 24.08.2017. u 18:00h
Najava epizode:
Na obiteljskom svadbenom okupljanju Gunter i Zuhrenaz su sretni, ali usrećili su i sve oko sebe. Ahmet i Ali Jahja večeraju u restoranu kako bi se mladi zabavili. U istom se restoranu pojavljuje i Bahšende i dogodi se skandal kada konobar proba ih posjesti za isti stol. Gondža zamoli Bahšende za ljubavni savjet, a ona joj kaže da sluša svoje srce.