Od ponedjeljka do četvrtka u 20:50;

(Meri Aashiqui Tum Se Hi)

Volim samo tebe je romantična dramska serija koja pokazuje obiteljske vrijednosti Gujaratija i opisuje koje su posljedice jednostrane ljubavi. Sve je ispričano s muške točke gledišta, jer je cijelo vrijeme tu narator. Radnja se odvija u sadašnjosti u Bombaju, gdje žive bliski prijatelji Ranveer i Ishaani. Njih dvoje stalno balansiraju na tankoj liniji između prijateljstva i ljubavi.
Ranveer je zaljubljen u Ishaani, ali ona osjeća samo snažnu prijateljsku vezu. Na drugoj strani njena je sestra Deesha zaljubljena i želi ga zavesti. Kada ju Ranveer odbije, ona ga uz savjet svoje bake optuži za silovanje. Tada počnu kolati priče kako je Ranveer zapravo zaljubljen u Ishaani koja je pogrešno protumačila njegovu ljubav i požudu. Mladić odlazi u zatvor.


Žanr: indijska romantična serija
Glavne uloge: Shakti Arora i Radhika Madan
Producenti: Ekta i Shobha Kapoor

 

 

 

 

Ponedjeljak, 26.06.2017. u 20:50h
Najava epizoda:
(15) Ishaani povrijeđena vodi Ranveera Chiragovoj kući. Iznenadi je kada tamo
sreće Baa i Phalguni. Prije no što iko od njih uspije progovoriti Ishaani odbija Chiragovu prosidbu. Ranveer je sretan kada to čuje. Na povratku kući Ranveer od oca saznaje kako mu se majka vratila u grad.
(16) Chirag se ispričava Dishi. Govori Ishaani kako nju želi oženiti. Harshad savjetuje Ishaani kako bi trebala Chiragu dati drugu šansu. Pri tom daje zadatak Ranveeru da spoji Chiraga i Ishaani. Ishaani priznaje Ranveeru kako se ne želi udati za Chiraga. Vidjevši ih zajedno Amba osjeća kako nešto nije u redu.


Utorak, 27.06.2017. u 20:50h
Najava epizoda:
(17) Cijela obitelj čeka Sohamov povratak. Harshad poziva Chiragovu obitelj na večeru, i savjetuje Phalguni da se pobrine za Ishaanin izgled. Disha je nepristojna prema majci. Odbija prisustvovati večeri. Baa joj naređuje da se spremi, dođe na večeru te ponizi Ishaani pred svima.
(18) Impresioniran Harshadovim uspjehom u poslu, po izgovorom buduće rodbinske veze, Ketan ga pita koja je njegova tajna. Na to Harshad pokazuje na Ranveera. Devarsh, Pratik i Chirag razgovaraju o djevojkama u Americi. Chirag upućuje komplimente Phalguni, Disha se pojavljuje u crvenoj haljini. Chirag i Ranveer se sreću na balkonu i razgovaraju o Ishaani.


Petak, 30.06.2017. u 20:50h
Najava epizoda:
(19) Phalguni je oštra prema Ishaani. Govori joj kako se mora udati za Chiraga. Ishaani se plaši braka bez ljubavi. Ranveer zna kako se osjeća, te dolazi do nje. Ponovno ju spašava od nesreće. Baa prigovara Harshadu zbog Ishaanine intimnosti sa slugom.
(20) Chirag dolazi u sobu kod Ishaani, i kaže joj kako je došao vidjeti Sharman. Ona se žali Ranveeru kako ne može podnijeti Chiragovo prisustvo. Baa saznaje kako je narukvica koju je darovala Shweta nestala. Chanchal kaže kako je vidjela Ranveera da izlazi iz Ishaanine sobe kasno po noći.

 

VTS popuna