Od ponedjeljka do petka u 21:50h;

(Meri Aashiqui Tum Se Hi)

Ranveer je zaljubljen u Ishaani, ali ona osjeća samo snažnu prijetljsku vezu. Na drugoj strani njena je sestra Diksha zaljubljena i želi ga zavesti. Kada ju Ranveer odbije, ona ga uz savjet svoje bake optuži za silovanje. Tada počnu kolati priče kako je Ranveer zapravo zaljubljen u Ishaani koja je pogrešno protumačila njegovu ljubav i požudu. Mladić odlazi u zatvor. Nakon dvije godine, Ranveer je slobodan i postaje biznismen pod imenom RV. Na drugoj strani, obitelj u koju je posvojena Ishaani je u novčanoj krizi, jer je očuh u međuvremenu umro. Oni gube čak i kuću koju na aukciji kupi baš Ranveer. S neimaštinom dolazi i sve ostalo, pa Chirag, Ishaanijin zaručnik, odluči ju ostaviti na dan vjenčanja. Ranveer, na nagovor svoje zaručnice Ritike, uskoči kao mladoženja i oženi Ishaani. Nakon vjenčanja Ishaani se zaljubljuje u muža, ali pojavljuje se Chirag koji počne unositi nemir. Ritika se u međuvremenu uda za Sharmana, Ishannijinog rođaka koji je ostavlja trudnu. Chirag i Ranveer se sukobe i Ishaani zaključi kako je njen muž ubio bivšeg zaručnika. Ona preuzme krivicu i osuđena je na smrt. Nakon šest mjeseci Ishaani bi trebala biti pogubljena. Međutim, odvjetnik Shikhar Mehra, Ritikin i Ranveerov pijatelj, spasi joj život. Ritika živi sa obitelji Vaghela kao Ranveerova supruga, a Ishaani stupa u vezu sa Shikharom, koji ju voli. Uskoro svi saznaju da je ona živa.


Žanr: drama, Indija

Uloge: Shakti Arora, Radhika Madan, Sarita Joshi, Utkarsha Naik, ChauhanParul Chauhan

Redatelji: Anil V. Kumar i Rishi Tyagi 

 


Četvrtak, 31.05.2018. u 21:50h
Najava epizoda:
(343) Rawal, čovjek iz Anjara (sela odakle je Ranveer) i dalje pokušava uvjeriti Khailasha kako treba priznati istinu o Ranveeru. Khailash inzistira da sve što se desilo u Anjaru ostaje tamo i skriveno. Khailash ga pokušava otjerati prije nego što ovaj sve ispriča Baa, uvjerava ga kako je sada sve u redu i kako su napokon sretni. Nimsha je zabrinuta za Ishaani, jer je shvatila da ju je Ranveer gledao dok se presvlači. Povjerava se majci koja joj pokušava pomoći i uvjeriti da Ranveer zaista voli Ishaani.
(344) U toku je muzička ceremonija, kao jedan od obreda prije dvostrukog vjenčanja u obiteljima Vaghela i Parekh. Kailash je ponosan što vidi Ishaani i Ranveera kako skladno plešu. I dalje mu je u glavi briga oko Ranveerovog krhkog psihičkog zdravlja. Za to vrijeme Manas se prisjeća Dishe i činjenice kako je bila loša majka. Iako ne voli Parul, odlučio se oženiti njome kako bi mali Krish imao majčinsku ljubav. Priznaje Parul kako će mu biti teško prestati njihovu vezu posmatrati samo kao prijateljsku i početi je gledati kao ženu.
(345) Ishaani je shvatila da nešto nije u redu sa Ranveerom tako da je zabrinuta za njega. Traume iz djetinjstva se vraćaju Ranveeru, i stvaraju mu probleme u svakodnevnom životu. Ishaani je zabrinuta kada on ponovno nestane. Jasno je da ima problem sa rupama u pamćenju, a kada ga Ishaani napokon nađe on joj kaže kako je zaspao u autu. Ishaani ga grdi što ne uzima lijekove, a on iz revolta popije više nego što je potrebno. Nakon što se jako ružno ponio prema Ishaani, Ranveer vidi drugog sebe i shvati kako su problem lijekovi koje uzima.