Od ponedjeljka do petka u 21:50h;

(Meri Aashiqui Tum Se Hi)

Ranveer je zaljubljen u Ishaani, ali ona osjeća samo snažnu prijetljsku vezu. Na drugoj strani njena je sestra Diksha zaljubljena i želi ga zavesti. Kada ju Ranveer odbije, ona ga uz savjet svoje bake optuži za silovanje. Tada počnu kolati priče kako je Ranveer zapravo zaljubljen u Ishaani koja je pogrešno protumačila njegovu ljubav i požudu. Mladić odlazi u zatvor. Nakon dvije godine, Ranveer je slobodan i postaje biznismen pod imenom RV. Na drugoj strani, obitelj u koju je posvojena Ishaani je u novčanoj krizi, jer je očuh u međuvremenu umro. Oni gube čak i kuću koju na aukciji kupi baš Ranveer. S neimaštinom dolazi i sve ostalo, pa Chirag, Ishaanijin zaručnik, odluči ju ostaviti na dan vjenčanja. Ranveer, na nagovor svoje zaručnice Ritike, uskoči kao mladoženja i oženi Ishaani. Nakon vjenčanja Ishaani se zaljubljuje u muža, ali pojavljuje se Chirag koji počne unositi nemir. Ritika se u međuvremenu uda za Sharmana, Ishannijinog rođaka koji je ostavlja trudnu. Chirag i Ranveer se sukobe i Ishaani zaključi kako je njen muž ubio bivšeg zaručnika. Ona preuzme krivicu i osuđena je na smrt. Nakon šest mjeseci Ishaani bi trebala biti pogubljena. Međutim, odvjetnik Shikhar Mehra, Ritikin i Ranveerov pijatelj, spasi joj život. Ritika živi sa obitelji Vaghela kao Ranveerova supruga, a Ishaani stupa u vezu sa Shikharom, koji ju voli. Uskoro svi saznaju da je ona živa.


Žanr: drama, Indija

Uloge: Shakti Arora, Radhika Madan, Sarita Joshi, Utkarsha Naik, ChauhanParul Chauhan

Redatelji: Anil V. Kumar i Rishi Tyagi

 

 

 

Srijeda, 13.12.2017. u 21:50h
Najava epizoda:
(153) Ishaani po kući hoda sa velom preko lica, zato što je Ranveer rekao kako joj ne želi vidjeti lice. Amba i Lakshmi su svjesne da im je propao plan da spoje Ranveera sa Hritikom, te se plaše kako će Ishaani uspjeti u namjeri da ga ponovno pridobije. Ne planiraju odustati od namjere da se riješe Ishaani, pa odlučuju potplatiti Chiraga kako bi on dokazao kako je se njom imao aferu. Baa pronalazi naušnicu koju je poslala Hritiki na Ranveerovoj odjeći koju je nosio prethodnu večer.
(154) Hritika dolazi kod Parekhovih sa slatkišima koje snahe donose od roditeljske kuće povodom praznika. Priznaje Sharmanu kako je prethodnu večer izgubila jednu naušnicu. Sharman joj daje drugu naušnicu što Hritiku čini presretnom. Amba daruje Ishaani sari, ali u zlokobnoj crnoj boji. Ishaani je iskreno zahvalna na poklonu koji je dobila. Odlaze puštati zmajeve, a kada se Sharmanov i Ranveerov zmaj sukobe, Ranveer pobijeđuje.
(155) Sharman pritekne Ishaani u pomoć kada ugleda da joj ruka krvari. Ranveer se okreće i odlazi. Amba, Lakshmi i odvjetnik željno čekaju nekoga. U međuvremenu, kada vidi da Ishaani zbog ruke ne može jesti, Ranveer joj pomaže. Kada između njih konačno počne otopljavati sve prekida zvuk bubnjeva i iznenađenje.


Četvrtak, 14.12.2017. u 21:50h
Najava epizoda:
(156) Iznenađenje sve šokira. Amba istupa i kaže kako će se sa Ishaani sada baviti odvjetnik. Phalguni zahtijeva od Ranveera da nešto učini. On potom naređuje da uklone Chiraga iz kuće, jer ga ne želi više gledati. Odvjetnik dolazi i kaže Ambi da će Chirag morati doći i ponoviti isto ono što je ovdje govorio na sudu.
(157) Ranveer primjećuje kako se Ishaani muči u kupaonici i nudi joj pomoć. Sljedećeg jutra, Sharman i Pratiek provode prvu fazu plana za zaustavljanje Chiraga. Sharman tada poziva Devarša da ga obavijesti o uspješnoj provedbi. Ranveer dolazi u isti hotel gdje se nalazi Chirag kako bi upoznao Sheikh Hasinu nakon što je pročitao o njoj u novinama.
(158) Chirag pobjesni čekajući Devarsha i upada u sobu Sheikh Hasina. Tu se odigra niz događaja i ispostavi se kako je u pitanju zamka. Plan koji su imali Sharman, Devarsh i Ishaani upali. U isto vrijeme sobu napušta Ranveer koji se u istom hotelu susreo s tajnovitom djevojkom. Manas kupi darove za Dishu povodom praznika.


Utorak, 19.12.2017. u 21:50h
Najava epizoda:
(159) Disha se ne može pomiriti sa nedostatkom luksuza u bračnom životu. Manas je zatiče u suzama, a ona mu se jada kako joj nedostaje obitelj i kako se ne može pomiriti sa tim da su oni ostavljeni na milost i nemilost Ranveeru. Nagovara ga da ukrade nekoliko dijamanata i pokrene sopstveni biznis, a izgovor joj je Ranveerova krivnja što su izgubili slučaj i to što je njen otac naučio Ranveera poslu. Amba se moli da Ishaani napokon nestane iz života njenog sina. Chirag priznaje na sudu kako nije imao ništa sa Ishaani.
(160) Ishaani pokušava izvući reakciju od Ranveera. Želi čuti kako će sve biti u redu sada kada je Chirag rekao da se ništa nije dogodilo između njih. Ranveer je i dalje bijesan i ne zna više kome vjerovati. Govori Ishaani kako ga ne zanimaju Chiragove riječi, već kako ga je pogodilo to što je ona sama otišla Chiragu i rekla kako nisu konzumirali brak. Pratik je uvjeren kako se nešto dešava između Hritike i Ranveera, dvoumi se kako reagirati i treba li za to reći Sharmanu i Ishaani. Devarsh ga uvjerava kako za to nemaju dokaza.
(161) Hritika govori Ranveeru kako Sharman sumnja da se nešto dogodilo između njih u hotelskoj sobi. Pokušava izvući informaciju šta se to promijenilo i zašto nije isti RV. Forsira ga da pred svima prizna istinu kako i dalje voli Ishaani iako se trudi otjerati je od sebe. Chirag napokon dolazi do Shenelinog brata i uvjerava ga kako zajedno trebaju uništiti Ranveera i to preko Ishaani. Ishaani je popila neko lokalno piće koje daje hrabrost kako bi se suočila sa Ranveerom. Piće joj izaziva ozbiljnu alergijsku reakciju.
Ranveera nazad, tako da zajedno prave smicalice koje će natjerati Ranveera da prizna kako mu je Ishaani žena. Spremne su na sve, tako da se u jednom trenutku u to umiješa i policija.