Od ponedjeljka do četvrtka u 20:50;

(Meri Aashiqui Tum Se Hi)

Volim samo tebe je romantična dramska serija koja pokazuje obiteljske vrijednosti Gujaratija i opisuje koje su posljedice jednostrane ljubavi. Sve je ispričano s muške točke gledišta, jer je cijelo vrijeme tu narator. Radnja se odvija u sadašnjosti u Bombaju, gdje žive bliski prijatelji Ranveer i Ishaani. Njih dvoje stalno balansiraju na tankoj liniji između prijateljstva i ljubavi.
Ranveer je zaljubljen u Ishaani, ali ona osjeća samo snažnu prijateljsku vezu. Na drugoj strani njena je sestra Deesha zaljubljena i želi ga zavesti. Kada ju Ranveer odbije, ona ga uz savjet svoje bake optuži za silovanje. Tada počnu kolati priče kako je Ranveer zapravo zaljubljen u Ishaani koja je pogrešno protumačila njegovu ljubav i požudu. Mladić odlazi u zatvor.


Žanr: indijska romantična serija
Glavne uloge: Shakti Arora i Radhika Madan
Producenti: Ekta i Shobha Kapoor

 

 

 

 

Ponedjeljak, 21.08.2017. u 21:50h
Najava epizode:
Nakon što je Ranveer priznao kako voli Ishaani i pretučen naočigled sviju, policija ga odvodi u zatvor. Svi snovi koje je imao se ruše, cijela je obitelj unesrećena, ali sanja osvetu moćnim Parekhovima. Ranveer je najviše razočaran u Harshada i Ishaani.


Utorak, 22.08.2017. u 21:45h
Najava epizode:
Ishaani uporno pokušava dobiti Chiraga na telefon. Dok je on sa djevojkom, asistent mu javlja kako ga je vjerenica zvala već 20 puta. Chirag i njegovi čekaju što će se dogoditi sa imovinom, da to odluči sudbinu zaruka sa Ishaani. Kod Parekhovih dolazi obitelj Dishinog prosca. Dishin brak je dogovoren bez prisustva Chiraga i njegove obitelji.


Srijeda, 23.08.2017. u 23:15h
Najava epizoda:
Od propasti obitelji Parekh prošlo je dvije godine i banka njihovu vilu prodaje najmlađem biznismenu u Indiji. Ishaani se rasplače kada joj odvjetnik kaže kako je njena nekadašnja kuća prodana na aukciji. Kada je čuo da je Ishaani izgubila slučaj, Chirag želi raskinuti zaruke koje traju dvije godine. Otac ga nagovara da sačeka još mjesec dana.
Na novu adresu stiže pozivnica za zabavu na Ishaanino ime koja se održava u njihovoj staroj kući. Disha i ostali se sjećaju kako su bili na posljednjoj zabavi kada su se Ishaani i Chirag upoznali. Devarsh odlučuje kako pozivnicu treba sakriti od Ishaani zajedno sa informacijom da je kuća prodana. Phalguni poziva Chiraga na razgovor, pokušava od njega izvući informaciju hoće li se oženiti Ishaani. Chirag za to vrijeme pokušava doći do pozivnice za zabavu.


Četvrtak, 24.08.2017. u 21:50h
Najava epizode:
Ishaani i Chirag dolaze na zabavu, ali pozivnica je ostala kod Devarsha i Pratika. Tek kada pomenu ime Ishaani Parekh, jedan od asistenata ih odmah uvodi. Ruskinja sa kojom Chirag ima aferu se također pojavila na zabavi. Chirag govori Ishaani kako se ipak mora posvetiti svojim internacionalnim klijentima kako mu ne bi propao važan poslovni dogovor. Chaitali posuđuje tuđi sari od čovjeka koji pere rublje i oblači ga na zabavu.

 

 

VTS popuna