Od ponedjeljka do petka u 21:50h;

(Meri Aashiqui Tum Se Hi)

Ranveer je zaljubljen u Ishaani, ali ona osjeća samo snažnu prijetljsku vezu. Na drugoj strani njena je sestra Diksha zaljubljena i želi ga zavesti. Kada ju Ranveer odbije, ona ga uz savjet svoje bake optuži za silovanje. Tada počnu kolati priče kako je Ranveer zapravo zaljubljen u Ishaani koja je pogrešno protumačila njegovu ljubav i požudu. Mladić odlazi u zatvor. Nakon dvije godine, Ranveer je slobodan i postaje biznismen pod imenom RV. Na drugoj strani, obitelj u koju je posvojena Ishaani je u novčanoj krizi, jer je očuh u međuvremenu umro. Oni gube čak i kuću koju na aukciji kupi baš Ranveer. S neimaštinom dolazi i sve ostalo, pa Chirag, Ishaanijin zaručnik, odluči ju ostaviti na dan vjenčanja. Ranveer, na nagovor svoje zaručnice Ritike, uskoči kao mladoženja i oženi Ishaani. Nakon vjenčanja Ishaani se zaljubljuje u muža, ali pojavljuje se Chirag koji počne unositi nemir. Ritika se u međuvremenu uda za Sharmana, Ishannijinog rođaka koji je ostavlja trudnu. Chirag i Ranveer se sukobe i Ishaani zaključi kako je njen muž ubio bivšeg zaručnika. Ona preuzme krivicu i osuđena je na smrt. Nakon šest mjeseci Ishaani bi trebala biti pogubljena. Međutim, odvjetnik Shikhar Mehra, Ritikin i Ranveerov pijatelj, spasi joj život. Ritika živi sa obitelji Vaghela kao Ranveerova supruga, a Ishaani stupa u vezu sa Shikharom, koji ju voli. Uskoro svi saznaju da je ona živa.


Žanr: drama, Indija

Uloge: Shakti Arora, Radhika Madan, Sarita Joshi, Utkarsha Naik, ChauhanParul Chauhan

Redatelji: Anil V. Kumar i Rishi Tyagi 

  

 

Četvrtak, 19.07.2018. u 20:55h
Najava epizoda:
(423) Ishaani se napije na obredu i privuče pažnju svih gostiju, osim Ranveera. Ranveer ugleda Hritiku i posumnja da možda ona stoji iza svega ovoga, da je možda ona ucijenila Ishaani da ga ostavi. Zamoli da mu pokažu Naininu kuću, nadajući se da će opet negdje ugledati Hritiku i saznati istinu.
(424) Ranveer posumnja da je Ishaani sve učinila, jer ju je Hritika ucijenila, i te sumnje iznosi svojoj majci, koja ne vjeruje u to. Aarti zove Ranveera i govori mu da je Naina neraspoložena, jer nije došao kod nje da je pozdravi. Ishaani odluči da iskuša Nirbhay, pitajući ga, šta je jače: Ljubav prema Pooji ili mržnja prema Ranveeru.
(425) Nakon što Nirbhay primjeti da se Ranveerovo ponašanje promijenilo i da on udaljava od Naine, naređuje Ishaani da priča sa Ranveerom i da to popravi. Ranveer se uspije sastati sa Ishaanom i traži da mu odgovori zašto je sve ovo uradila, sumnjajući da Hritika stoji iza svega. Nirbhay pokazuje Ishaani auto u kojem je Pooja stradala. Ishaani još ne zna, zašto NIrbhay okrivljuje Ranveera za njegovu smrt.


Petak, 20.07.2018. u 20:55h
Najava epizoda:
(426) Ranveer želi da sačeka malo sa vjenčanjem sa Nainom, dok ne dobije odgovore od Ishaani i ne uzvraća Naini poziv. Nirbhay mu daje jednu sedmicu da je oženi ili će to uraditi na silu. Nirbhay priprema veliku muzičku ceremoniju u Naininu čast.
(427) Ishaani moli Ranveera da se ne ženi Nainom, jer zna da je ne voli. Ranveer je odlučan da oženi Nainu, jer je i ona udata za Nirbhaya iako ga ne voli. Ishaani pokušava odgoditi to vjenčanje, jer joj treba još malo vremena da riješi sve, kako bi se mogla vratiti Ranveeru. Govori Ranveeru da ne gaji više osjećanja prema njemu.
(428) Ranveer ispituje Ishaani o njenim osjećanjima, jer vidi suze u Ishaaninim očima. Ali Ishaani mu govori da je to zato, što se ženi sa Nainom, iako je ne voli. Ishaani pokušava pronaći način da se to vjenčanje ne dogodi.


Ponedjeljak, 23.07.2018. u 20:55h
Najava epizoda:
(429) Ishaani oblači Poojinu odjeću i pokuša da otvori auto u kojem je stradala Pooja. Nakon što Nirbhay burno reagira, Ishaaniga moli da joj kaže sve o nesreći i zašto smatra da je Ranveer kriv za nesreću u kojoj je stradala Pooja. Nirbhay joj otkriva, kako je došlo do nesreće. Naini se vratio govor i Ranveer je moli da odgode vjenčanje dok ne riješi neke stvari.
(4309 Nirbhayeva majka ošamari Ishaani, optužujući je da je bila nemoralna. Nirbhay staje u njenu odbranu. Ishaani misli da on nije tako loš čovjek. Ranveer moli Nainu za pomoć oko Ishaani i govori joj da ako pristane, nek obuče crveni sari i stane na prozor. Ranveer optužuje Ishaani da je u Nirbhayevu kuću došla zbog novca.
(431) Naina moli Nirbhaya da joj priredi zabavu u čast vjenčanja i predlaže mu, da na zabavi organizuju i aukciju na kojoj bi se prodavale skupe skulpture koje on ima. Sav novac bi išao siromašnima. Zabava kasni zbog organizatora, pa Naina predlaže da odigraju jednu malu igru, igru izazova.


Utorak, 24.07.2018. u 20:55h
Najava epizoda:
(432) Naina oblači crvenu haljinu i Ranveer je sretan jer će mu Naina pomoći oko Ishaani. Ali Naina ima drugi plan, da zauvijek razdvoji Ranveera i Ishaani, kako bi on bio samo njen. Ranveer ponovo ugleda Hritiku u kući. Ranveer pretražuje sobe nadajući se da će opet ugledati Hritiku.
(433) Naina izvlači papir na kojem Nirbhay treba da poljubi svoju ženu. Kad počne aukcija, shvate da su nestale skupocjene skulpture iz Nirbhayeve sobe i Nirbhay sumnjiči sve na zabavi. Ranveer ugleda sa prozora Hritiku kako ulazi u auto. Odluči da je prati.
(434) Nainina majka je zabrinuta jer su skulpture nestale i sad nema novca za siromašne. Hritika govori Ranveeru da je u kući zbog Ishaani, da ju je ona zaposlila da radi za nju i da se uda za Nirbhaya i tako dobije njegov novac, koji Ranveer nije imao. Nirbhay želi da otkrije lopova i traži da se pregleda video.


Srijeda, 25.07.2018. u 20:55h
Najava epizoda:
(435) Vikram priznaje da su on i Uttam uzeli skulpture jer im je trebao novac. Naina želi Ranveera pod svaku cijenu i moli Hritiku za pomoć. Hritika joj savjetuje da mu da alkohol i da ga odvede u svoju sobu. Nakon toga će Ranveer zauvijek biti njen.
(436) Prošla je godina dana od vjenčanja Ranveera i Ishaani i ona sprema okru koju Ranveer voli, kad ga Nirbhayeva obitelj pozove na ručak. Nirbhay mu govori da će mu pokloniti imanje, kao vjenčani poklon, kad oženi Nainu, ali on odbija. Naina šalje pismo Ranveeru, da se tajno sastanu pod izgovorom da mu želi saopštiti nešto važno. Ranveer je uzbuđen, jer misli da će mu ona pomoći oko Ishaani.
(437) Na pikniku, Ishaani bježi od Ranveera i ujede je zmija. Ranveer je spašava a Naina nabavlja protiv otrov za Ishaani. Nirbhay bude grub prema Ishaani, jer je bila sa Ranveerom a Prateek to vidi i ispriča sve Ranveeru. Hritika savjetuje Nainu da ponudi Ranveeru da popije lijek, koji će ga ošamutiti i neće se sjećati ničega. To će joj biti prilika da ga osvoji za sebe i odvoji od Ishaani.