NOVA SEZONA

 

Dejana talk show, subota 08.12.2018. u 17:30h
Najava emisije:
JESU LI MOGU─ćA MUŠKO-┼ŻENSKA PRIJATELJSTVA?
Muško-┼żenska prijateljstva, stvarnost ili mit? Jesmo u stanju sa osobom suprotnog spola ostvariti blizak odnos, a da s vremenom ne po┼żelimo da on preraste u nešto više? Mnogi smatraju da je muško-┼żensko prijateljstvo mogu─çe, ali samo kao prelazni period do ljubavne veze. Jer velike ljubavi i uspješne veze su upravo ro─Ĺene iz „prijateljskog statusa”. Na┼żalost, dosta je i onih koji su prijateljstva prekinuli upravo zato što su ih zakomplicirali emocijama. Mogu li muškarac i ┼żena biti samo prijatelji?
Gosti emisije: Dejan Panti─ç, Sandra Petrovi─ç, Slavica Mari─ç, Jasna ─Éoki─ç, Nikola Radanovi─ç, Bojan Marovi─ç, Dana Risti─ç, Saša Kecman i Nejra Ibri─ç

 

Dejana talk show, nedjelja 09.12.2018. u 17:30h
Najava emisije:
┼ŻIVOT KAO HOLIVUDSKI FILM
Gosti nedjeljne emisije Dejana Talk Show su svoja ┼żivotna iskustva prenijeli na papir. Najpoznatiji plja─Źkaši na svijetu zovu se banda Pink Pantera. Ekskluzivno donosimo ispovijest ┼żene koja je bila mozak njihovih operacija: brzih, hrabrih i zaista drskih kra─Ĺa. Kako je od košarkaške reprezentativke postala jedna od najpoznatijih plja─Źkašica svijeta govori Olivera ─ćirkovi─ç. Nina Prlja pri─Źa o spletu ┼żivotnih okolnosti koje su je dovele iza rešetaka te kako je pre┼żivjela taj period. Dok ─çe Dejan Stankovi─ç podijeliti sa nama svoje iskustvo ovisnosti o kocki te kako je iz svega izašao kao pobjednik i danas radi na edukaciji mladih.