Nedjelja, 28.04.2019 u 22:00h
Finale!
Veliko finale desete sezone 'Ljubav je na selu' otkriva nam tko je s kim završio, tko je otišao doma u paru, a tko sam!
Iza farmera i njihovih dama brojni su usponi i padovi. Nakon prvih susreta, boravka na imanjima, romantičnih spojeva i putovanja, Marijana Batinić odlučila je parove privesti na ispitivanje kako bi doznala baš sve pikanterije, a pritom je pozvala i sve ostale dame koje su bile na imanjima.
I dok su u prekjučerašnjoj emisiji gledatelji mogli vidjeti odnose među Borisovim, Ljubinim i Jovanovim djevojkama, danas će se Željko, Dragan i Marko suočiti sa svim optužbama i komentarima koje pred njih iznesu njihove djevojke, a zatim će i sami morati izreći svoje osjećaje i priznati ono najvažnije – jesu li baš svi dobro odabrali?
Svaki od farmera još će jednom dobiti priliku u četiri oka razgovarati sa svojim odabranicama, no i neke će dame izraziti želju da jedna drugoj nasamo kažu sve ono što nisu željele pred ostalima.
Baš kao što je i obećala, Monika će Draganu dati zadnju šansu za iskrenost, a fatalna će Paulina iskoristiti svojih pet minuta pa će Jovana pokušati zavesti vrućim poljupcem.
Tko je priznao svoju ljubav, i jesu li se ponovno uspjele rasplamsati već zaboravljene iskrice, ne propustite doznati večeras od 23 sata, u finalu desete, jubilarne sezone omiljene emisije 'Ljubav je na selu'. u 20.45 na OBN-u!