NOVA EMISIJA

Subotom i nedjeljom u 20:00h

 

 

Ljubav ide kroz želudac, za ljubav je potrebno dvoje, ljubav je u malim stvarima… Sve to može, ali i ne mora biti, no jedno je sigurno - ljubav je i ove godine na selu! Farmera je 11, a njihova dobra vila je samo jedna - Marijana Batinić. Iako u emisiji smijeha ima na pretek, ima i onih manje lijepih trenutaka kada je netko od farmera razočaran jer mu u ljubavnom planu ne ide onako kako je zamislio. Osim što je nova sezona specifična po kandidatima, posebna je i po još nečemu. Naime, za naklonost jednog farmera borit će se majka i kćerka.

U ovoj sezoni 11 farmera traži ljubav: Boris Kolesarić, Dragan Ljiljak, Ivica Mušćet, Josip Krizmanić, Jovan Karapandža, Kristijan Vrban, Ljubo Bebić, Marko Skelin, Miljenko Vrančić, Pavo Štivić i Željko Bilić.

 

 

 

Subota, 23.02.2019 u 20 sati
Dame otkrile svoje zavodničke taktike pa se uputile na imanja farmera!

Vrijeme je da dame konačno stignu na svoja odredišta – imanja farmera. Svaka će od njih, pakirajući kofere, ispričati svoju životnu priču i naglasiti zašto baš ona zaslužuje osvojiti srce farmera kojemu je pisala – izgledom, kulinarskim sposobnostima ili pak poznavanjem seoskih poslova.
No neke će dame pred put biti posebno samouvjerene pa će se dotaknuti i konkurencije: ''Za mene konkurencija ne postoji jer nijedna ne zna kuhati kao ja, pričati kao ja… Ja sam genije za njih!''
Farmeri će, s druge strane, djevojkama pripremiti pravu dobrodošlicu i potruditi se da se već od prvog trenutka osjećaju kao kod kuće. Neki će ih pokušati osvojiti buketima cvijeća, neki domaćom rakijom, a neki odjevnom kombinacijom koju su pripremili posebno za tu prigodu.
Kako će izgledati dolazak na imanja, tko će kome poletjeti u zagrljaj, a tko ljubomorno komentirati viđeno, ne propustite doznati u subotu u 20 sati na OBN-u.

 

Nedjelja, 24.02.2019 u 20 sati
Djevojke krenule na imanja farmera, a Sanja doživjela neugodno iznenađenje na putu

Nakon sinoćnje epizode "Ljubav je na selu" tijekom koje su neki farmeri već ugostili svoje djevojke, došlo je vrijeme da to učine i ostali. Svaki se bacio na posao kako bi se dame po dolasku osjećale kao kod kuće, a kreativnih ideja ni ovaj put nije manjkalo.
'Imam specijalno vozilo kojim ću doći po djevojke i baš me zanima kako će koja reagirati', komentirat će uzbuđeno jedan od njih.
I dok će neke dame bezbrižno putovati do svog odredišta, Jovanove djevojke muku će mučiti s prijevozom do njegova imanja pa će odlučiti krenuti pješice, a kad nakon nekog vremena naiđe auto i zaustavi se pokraj njih, Sanja će ostati neugodno iznenađena vidjevši tko sjedi unutra!
''Ma nema šanse. Ne idem ja s tobom nikamo'', komentirat će pa demonstrativno nastaviti sama.
Što ju je to izbacilo iz takta i kako je prošao prvi dan na imanjima farmera, ne propustite doznati u nedjelju od 20 sati na OBN-u.