Radnim danima u 12:05h, vikendom u 10:25h;

Old Production, kojemu je OBN TV iznajmila termin, odgovoran je za kviz "Najbrži prsti" koji će se emitirati na dnevnoj bazi. Radnim danima je to popodnevni termin, dok će se vikendom kviz emitirati ujutru.Za sva pitanja, sugestije i žalbe gledatelji se trebaju obratiti isključivo Old Productionu na: 

E-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Telefon: +387 (0)65 428 695

 

 

 

Uvjeti i pravila (Old production)

Emisija se emitira isključivo premijerno, uživo u realnom vrijemenu i nema mogućnost repriziranja.
Informacije uključene u Program u odnosu na način prijave i sudjelovanja, te u odnosu na nagrade, čine sastavni dio ovih Uvjeta/Pravila.
Za sudjelovanje se mogu prijaviti samo osobe s prebivalištem Bosni i Hercegovini, Hrvatskoj,Srbiji, Sloveniji, Crnoj Gori, Makedoniji, Njemačkoj, Austriji, Švicarskoj, Francuskoj, Švedskoj,Nizozemskoj, Norveskoj i Belgiji stare 18 godina ili starije.

Radnici/Uposlenici i članovi njihovih bližih obitelji (uključujući i OBN TV ) se ne mogu prijaviti za natjecanle i osobe koje su se prijavile za natjecanje ne smiju imati bilo kakvu pomoć bilo koje od tih osoba. Sve će takve prijave biti nevažeće i odbačene.
Prijavom za sudjelovanje u Programu pristajete na obveze iz ovih Uvjeta/Pravila.

Program će se emitirati sedam dana u tjednu (pon - ned). Za vrijeme svakog Programa, voditelj će postavljati pitanja iz područja općeg znanja ili druga pitanja temeljena na vještinama ili zagonetke gledateljima. Ukoliko smatrate da znate točan odgovor morate se kvalificirati, možete u vremenu trajanja programa nazvati niže navedene brojeve telefona .
U igru se ulazi odabirom osobe koja je u toku kvalifikacijske runde nazvala nakon trenutka kojeg navede voditelj, točno odgovorila na postavljeno pitanje znanja i pritom bila najbrža u toj kvalifikacijskoj rundi. Ta osoba će ubrzo zatim dobiti odgovor o tome da Ii je odgovorila točno ili ne.
Program koji je pripremio Producent će rangirati odgovore po točnosti i brzini. Natjecatelj koji je odgovorio točno u najkraćem vremenskom intervalu tokom kvalifikacijske runde će biti pozicioniran prvi na rang listi. Svaki natjecatelj će moći popraviti (unaprijediti) svoju poziciju ponovnim pozivanjem i odgovorom na postavljeno pitanje. Na rang listi svaki natjecatelj će se pojaviti na mjestu koje je osvojio u svom najboljem pokušaju.
Natjecatelj koji pobijedi u kvalifikacijskoj rundi bit će spojen u Program. U slučaju netočnog odgovora bit ce uključena sljedeća najbria osoba koja je u kvalifikacijskoj rundi točno odgovorila te će biti spojena u program.
Sudjelovanje u kvalifikacijskoj rundi ne donosi nikakvu nagradu niti nadoknadu.

Osobe koje budu spojene uživo u studio moraju poštovati sve uvjete ili upute koje su im priopćene, a promotor i voditelj zadržavaju pravo prekinuti poziv ili odbiti dodijeliti nagradu ukoliko osoba postupa na način koji nije prikladan ili koji može biti u suprotnosti s pravilima emitiranja, javnom moralu ili s odredbama bilo kojeg zakona ili propisa. Takve osobe ne smiju, ne ograničavajući se na navedeno, promicati bilo koji proizvod ili uslugu, koristiti neprikladan rječnik ili psovati ili na koji drugi nacin izreci išta što bi se moglo smatrati štetnim ili uvredljivim zabilo koju osobu, tijelo ili entitet. Takve osobe prihvaćaju da su isključivo odgovorne za posljedice svega što same odluče izreći za vrjeme sudjelovanja.

Način pozivanja za sudjelovanje u kvalifikacionim rundama i Programu:

Bosna i Hercegovina 094293301 BH Telecom, cijena poziva 1,46KM (PDV uključen)
Bosna i Hercegovina 094 891 219 HT Mostar, cijena poziva 2,34 KM (PDV uključen)
Bosna i Hercegovna 094523617 Telecom RS cijena poziva 1,52KM PDV ukljucen)
Hrvatska 060603602 cijena poziva fiksna/mobilna mreža 6,99/8,41 kn (PDV uključen)
Srbija 0906900901 cijena poziva 240 din (PDV uključen)
Slovenija 0903201 cijena poziva 2,19 EUR (PDV uključen)
Crna Gora 095812000 cijena poziva 1,97 EUR (PDV uključen)
Makedonija 059080590 cijena poziva 53,1 den (PDV uključen)
Njemačka 09003808800 cijena paziva 1,99 EUR mobilna 2,99 EUR fiksna (PDV uključen)
Austrija 0900511134 cijena poziva 2,0 EUR (PDV uključen)
Švicarska 0901 126013 cijena poziva 4,23 CHF (PDV uključen)
Francuska 0899239040 cijena poziva 2,0 EUR (PDV uključen)
Švedska 09391 119372 cijena poziva 20 SEK (PDV uključen)
Nizozemska 09097800800 cijena poziva 0,90 EUR (PDV uključen)
Norveska 82097205 cijena poziva 25 NOK (PDV uključen)
Belgija 090707734 cijena poziva 2,0 EUR (PDV uključen)

Promotor i Producent/Oglašivač neće biti odgovorni za kvarove na mreži, telefonskoj liniji ili komunikacijske smetnje bilo koje vrste ili za prijave koje neće biti potpune ili nerazumliive ili koje neće biti zaprimljene. Takve će prijave biti ništavne.
Producent/Oglašivač moze uvjek tjekom trajanja serijala NAJBRŽI PRSTI pridodati novog ili suspendovati postojećeg operatera za sudjelovanje u emisiji.
Producent/Oglašivač može po potrebi zamijeniti predviđen broj za pozivanje u bilo kojoj mreži u slučaju da postoje tehnički ili drugi razlozi za istim aktivnostima.

Nagrade

Osobe koje budu spojene uživo u studio Programa i koje točno odgovore na pitanje ili zagonetku će imati pravo na zajamčenu nagradu (osvojeni iznos biti će uplaćen na tekući račun). Osoba koja točno odgovori na pitanje ili uspješno riješi zadatak ima pravo igrati dodatnu bonus igru u koliko ju je Producent predvidio. U bonus igri može se osvojiti određeni iznos ili robna nagrada koji se u tom trenutku garantira, ali koji nikada nije manji od već osvojenog iznosa. Bonus igra se igra na način da se gledatelju postavi dodatno pitanje ili pitanja. Da bi osoba osvojila bonus nagradu mora točno odgovoriti na pitanje/pitanja koje mu bude/u postavljeno.
Nagrade će biti isplaćene na tekući račun dobitnika, a rok za isplatu je do 150 dana.
Nagrade će biti isplaćene umanjene za iznos poreza u državi u kojoj je učesnik osvojio nagradu.
Nagrade će biti isplaćene isključivo u državama iz kojih je učesnik uputio poziv u emisiju.
Nagrade se ne mogu prenijeti na treća lica, niti se moze vršiti bilo kakva kompenzacija za iste.
Odluke Promotora o svim pitanjima će biti konaćne i neće se ulaziti u bilo kakvu korespondenciju. Sve nagrade su neprenosive i nezamjenjive.
Nije potrebno bilo što kupiti kako bi se sudjelovalo u Programu.
Producent/Oglašivač zadržava pravo povući ili izmijeniti nagradu u toku emisije ili ponuditi zamjenske nagrade prema vlastitoj diskrecijskoj odluci.

Producent/Oglašivač (ili bilo koja treća stranka koju imenuje Producent/Oglašivač) može koristiti ime i lik pobjednika i njihove komentare u odnosu na nagradu, sve u buduće propagandne, marketinške i promotivne svrhe u bilo kojem mediju širom svijeta, bez obavijesti o tome i bez plaćanja bilo kakve naknade. Unatoč tome, a uz iznimku gore navedenoga, informacije i podaci ("osobni podaci") koje nam stavite na raspolaganje prilikom priiave, bit ce čuvani i korišteni od strane Promotora/Producenta i njihovih dobavljača i podugovaratelja u svrhu provođenja natjecanja.
Općeniti podaci koji nisu osobni podaci, mogu također biti korišteni za svrhu poduzimanja istraživanja tržišta ili prilikom izrade studija, razvojnih projekata i unapređenja odnosnih usluga.

Kvalifikaciona runda u Kvizu NAJBRŽI PRSTI izgleda ovako:

U kvalifikacionoj rundi učesnik mora da odgovori na pitanje vezano za opće znanje. Kada učesnik odgovori na kvalifikaciono pitanje, odmah će dobiti odgovor je li ogovorio točno na postavljeno pitanje, kao i je li njegov odgovor najbrži. Učesnik će biti uključen u emisiju prema tačnosti njegovog odgovora i brzini kojom je odgovorio na kvalifikaciono pitanje. Učesnik koji je odgovorio točno na kvalifikaciono Pitanje za najkraće vrijeme (bio je najbrži u odgovaranju) će biti prvi u rangiranju. Svaki učesnik će moći poboljšati svoje mjesto u rangiranju, međutim svaki put će odgovarati na sasvim novo kvalifikaciono pitanje. U rangiranju svaki učesnik će se pojaviti sa svojim najboljim (najbržim datim) odgovorom. Učesnik koji zauzme prvo mjesto u rangiranju u kvalifikacionoj rundi bit će povezan direktno u studio i u emisiju uživo. Učestvovanje u kvalifikacionoj rundi ne osigurava nikakvu novčanu ili kompenzacionu nagradu zarad učestvovanja.
Ukoliko pobjednik kvalifikacione runde bude uključen u studio, ali da netočan odgovor na pitanje u studiju, započinje nova kvallifikaciona runda iz koje će se izvući novi najbrži igrač.
Jedna osoba može da pobjedi najviše 5 puta u toku jednog mjeseca. Pobjednik će biti identifikovan po identifikacionom broju osobne iskaznice/llične karte, putovnice/pasoša ili po broju telefona sa kog je zvano.