U  nedjelju, 30.04.2017. u terminu od 19:55h o─Źekuje vas novo spektakularno izdanje muzi─Źkog showa za sve generacije „Nikad nije kasno“;

 

Nikad nije kasno je prvi šou koji pru┼ża nadu svima koji su mislili da je za njihovu karijeru prekasno.To je takmi─Źenje pjeva─Źa veterana (+45) koji ─çe nas svojim ┼żivotnim pri─Źama i u novoj sezoni upoznati sa snovima nesu─Ĺenih zvijezda, vje─Źnih talenata.

Predstavi─çe nam se sjajni kandidati, izuzetni pjeva─Źi koji nisu napravili muzi─Źku karijeru, a imali su kvalitet. Me─Ĺu njima su profesionalni lokalni pjeva─Źi kao i apsolutni amateri.

Kandidati ─çe se predstavljati najve─çim hitovima zabavne i narodne muzike.

Pored toga što ─çe pjevati i pokazati da su odli─Źni pjeva─Źi, kandidati ─çe pri─Źati o svojim zanimljivim sudbinama. Moto projekta je ostvarenje neostvarenog sna pod sloganom NIKAD NIJE KASNO.  Kandidati imaju ┼żelju da u poznim godinama i na zalasku ne tako uspješne karijere ispune svoj ┼żivotni san i kona─Źno se predstave milionskom auditorijumu, na velikoj sceni, na velikoj televiziji, pod svjetlima reflektora, propra─çeni bendom i ovacijama publike. Jer zaista, nikad nije kasno da se postane prava zvijezda i ostvari davni, mladala─Źki san.