NAJGLEDANIJI SHOW NA BALKANU, Subota 24.02. u 20 sati!

Nova večer najgledanijeg showa na Balkanu bit će spektakularna. Počevši od novog stila voditeljice, pa sve do burnih odnosa u žiriju. Ovoga puta u fokusu nisu Jelena i Aca, nego se ženski dio žirija okomio na Viki Miljković. Prvo je pjevačica iz Niša vodila borbu sa Anom Bekutom. Palo je dosta teških riječi. Bekutu je podržala Karleuša, a na kraju se umiješala i Marija koja je Viki izgurala sa stolicom izvan studija. Nakon što su se natezale iza bine, Marija je izašla sa flasterom na ruci. Tvrdila je kako ju je ujela Viki. Od tog trenutka sva se zezancija svela na taj nedokazani ugriz iza scene.
Saša Popović iznenadio je sve u studiju dovođenjem Dragane Mirković u produkcijski žiri. Najviše joj se obradovala Jelena Karleuša koja se ponadala da je Dragana kupila Grand produkciju.
U nekoliko je navrata Jelena ratovala sa ostatkom žirija, jer nitko drugi nije čuo neke stvari koje ona jeste. Od seljačkog ispjevavanja slova „i“ do nedostatka energije i truda. Svi su stekli dojam kako je ustala na lijevu nogu.
Voditelji programa su simpatični Voja Nedeljković i neodoljiva Sanja Kužet.

 

ZG POPUNA 1

ZG POPUNA 2